- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko vreme?
Interenso mi e kolko vreme hodehte s vashesto gadje predi za parvi pat da pravite sex...i kolko bihte izdarjali maximum bez?
Ние с моя приятел ходим вече от половин година,но още не сме го правили \/
ами ри мен беше ужасно странно![]()
значи преди две години бях в гърция и там се запознах с моя човек и нали тръгнахме,обаче не правихме секс. миналата година като отидох пак в гъция се видях с него и се разяснихме че още сме заедно. и ака,аз му пуснах ии общо взето така беше.а като се запознах с него на го направих веднага, защото бях още малка(15), но пък мин год се чувствах готова. и дори че не го ОБИЧАХ не съжалявах че първия ми път беше с него!
Ами с моя ходим вече година и седем месеца. Направихме го някъде по средата на третия месец.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Mi nie hodim blizo 7 meseca i nqkude na 2riq go napravihme
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ami az sbm zaedno s priqtelqt mi ve4e 8 meseca po4ti.napravihme go 4ak v na4aloto na 5![]()
" Bless me, undress me!
Pick your prey in a wicked way!
God, I must confess...
I do envy the sinners!.."
hodim ve4e godina i 3 meseca,ami toi mi be6e parviq pusnah mu kogato hodihme samo 1 mesec i polovina,ne sajalqvam 4e mu pusnah tolkova rano....nie vseki den bqhme zaedno prez tova vreme i se opoznahme i obiknahme dostata4no za da predpriemem sledva6tata kra4ka
ae basi momi4etata "pusnah mu" se edno sa si dali kolata za edno krag4e puuu
8 дни.
gosta be6e prav ne trqbva6e da se izrazqvam taka...6tot vasa6tnost toi mi pusna....nqma e pravihme lubov
hodili ste samo 8 dni i si mu dala tvoqta roza?bravo na teb smela si,a posle kolko vreme se zadarjahte zaedno ili o6te si s nego?
Заедно сме от повече от 1 година. Може би беше рано наистина, но това няма значение. Така се сближихме по-бързо емоционално.
Mi s moqta priqtelka sme godina zaednono go napraihme kogato tq be6e gotova, ne kazvcam 4e malko zor sam i daval , no vse pak ob6to vzeto q iz4akah do 3 mesec.Ina4e moje bi 6tqh da 4akam mn dalgo vreme6toto nie se poznavame ot predi da tragnem i si q obiknah o6te na vtoriq mesec
Nie hodihme 8 meseca i polovina predi da go napravim( i dvamata bqhme devstveni) ina4e hodim ot 10 meseca.
Ходихме точно 5 месеца и няклко дена когато го направихме и ми беше пърия път и до сега сме заедно..