- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Music Idol vs. Пей с мен (Let's duet!)
Sajalqvam ako temata se povtarq![]()
qsnovidcimi az music idol gledam xiper rqdko i to samo s periferno zrenie kat go gleda sestra mi a pei s men samo 10 min s1m gledala daje neznam za ko stava dyma
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
mdam...i qsnovidci e mn qkoIna4e az predpochitam music idol, no i nego ve4e ne gledam mn 4esto....a pei s men....ne mi se razkazva, no ne mi e interesno..
![]()
Аз гледам мюзик айдъл..От Пей с мен гледам само изпълнението на Дивна и Миро, защото все пак Дивна е от Русе и е от училището, в което уча и я познавамИначе Ясновидците и то е хубаво някой път се изумявам какви способности имат някои от участниците
...
и аз гледан мюзик айдъл. тия от пей с мен пея ужасно. веднъж докато гледах какво има по каналите попаднах на пей с мен и тая камелия тодорова напрао ма разби като пя никол от pussycat dolls. седях пред текевизора и са чудя за рев или за смях е ?!![]()
xaxa osobenno onaq ioga kat sa g1r4i pred kolataПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
yjas nai normalna qsnovidka e rysi4kata [zabraex kak se kazva] vera s16to e dobra no e nqkak stranna
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
От начало гледах Мюзик Айдъл, ама от както си тръгна Иван не съм го гледала ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Тя Вера е от Русе също..да леко е странничка..има нещо зловещо в неяПървоначално написано от my baby love
...
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
+1 Без него е скучно
От пей с мен съм гледал точно 10 минути и то беше по случайност
Иначе гледам Мюзик Айдъл. Напоследък почти не го гледам, де ама карай. Само заради Норчето и Деничка![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Аз пък се изумявам как повечето от тях си мислят, че са ясновидци! Иначе аз пойче гледам Music Idol и мн ясно и ясновидци
![]()
Мюзик Айдъл.
от Пей с Мен да съм гледал 5 минути макс... хах.
Самата идея не ми е особено интересна, пък и още в началото избрах да гледам мюзик айдъл и не ми се занимава да гледам и второто и да прехвърля през каналите...
хъхъ..
Music Idol"Пей с мен" дори не съм си правила труда да го гледам и един път...
Колкото повече,толкова повече - казал Мечо Пух...и умрял от свръхдоза