- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- momi4eta kakav razmer predpo4itate
otivai pri genekolkog,vij nz kak e pri teb,no na men nikoga ne mi e bilo redovno..pri men stavat nqkvi anomalii{6 meseca ne mi e idvalo,posle stana seki mesec ama bez dati kogato si poiska,posledniq pat kogato mi varve6e mi varve6e cql mesec...} i az ne se pritesnqvam tolkova ve4e,ako cikala ti e redoven po princip idi na lekar ,ako ne e vzemi si test i ako e otricatelen 4akai go to moje i da propusne edin mesec..tva ne e fatalno
Благодаря ти gal4eобаче аз сам момче
и се тревожа за моята приятелка... а теста след като закъснее цикъла ли се използва ? защото тя го използва преди да и дойде 5-6 дена...
ami test se pravi sled kato i zakasnqva i se samnqva6,no moje i o6te 10 dena sled kato ste pravili sexa za koito se samnqvate 4e e stanal gaf
благодаря ти много да легна да поспа малко че ще се побъркам нзн закво съм такъв странен тип всеки месец се притеснявам за такива нещавсе пак още съм на 19 и нямам намерение да ставам баща твърде рано е благодаря ти много галче...
leka no6t na vsi4ki i az si lqgam![]()
Ne e vajen razmera a ka4estvoto na var6eneto na deistvieto.
MOje i 20 sm da e ama kato ne moje edna ne6to da svar6i kato horata kel faida 4e te raga tam.
светославке аз съм секс машинаточно 19 см ми е не много голям пак си е нормален...
може да пробваме и аз съм от сливен
Do tuk vidqnoto i izpozvanoto..ako moga da se izrazq taka, me zadovolqva napulno. Nito mnogo maluk, nito puk mnogo golqm. T.e. ne mi se e nalagalo da tursq neshto s lupa, no i ot druga strana jenskata lakomiq za po-golqm penis vodi di bolezneni otkritiq sled tova. Vse pak znaete kakva e dubochinata na vlugalishteto v santimetri i 25 santimetrovata "liubovna pisalka", za koqto pesni se peqt, prosto ne vi trqbva i moje da vi prichini bolka. Vajno e choveka da znae da si sluji s neq na purvo mqsto.
Kakvi sa tiq ala bala pove4e ot 15 nqmalo da vlqzat! ! !Na men kak mi vlizat 20 idealno..i ne me boli?!? =D>
a ako momchetata trugnem da podbirame po razmera na busta ?!
mnogo qsno se vijda koi e puber i koi ne ...
za men "jenskata lakomiq" se otnasq do 14-15 godishnite
za men razmerite na nito edna chast ot tqloto nqmat znachenie
i ako naistina momchetata pochnem da izbira po goleminata na cicite vi , 70% ot teen momichetata shte ostanete na suho !![]()
Yupeeee !
Без презерватив е по-хубаво. Последните пъти, когато го правих с презерватив, ме болеше и усещането от пениса се губеше.Първоначално написано от gal4eto
Този отговорът ме кара да кажа нещо, но няма.Първоначално написано от malko mace
Гледам изказвания от 20 ми влизат нормално и такива работи, мхм ок радвам се че ти влизат нормално, но ти да не мериш колко е <.< както каза Падауан, ако трябва ние да избираме по биуст или по нещо друго просто ще има теми от рода на " Момчиче с гръдна обиколко 30 ( примерно ) купувам мъж с който да правя секс з" ^^ весело.
Но винаги съм се радвал на изказванията тип размера не е важен, защото ...
докато не се сблъскате с някои от случайте, но както и да е важното е да продължавате да мислите така.
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
бас държа че предпочитат БМВ с 20-сетки джанти и 1000$ на руло![]()
ahahhaha ebati qkata macka si!Първоначално написано от `Death`Whore`
napravo mi se nasulziha o4ite ot smqh~!
awe kvo iskate da kajete we 4e ako ima maje sas malki pi6ki i nqma da im obra6tate vnimanie kvo li... mi ako e nqkav super dobar vav legloto i vi zadovolqva kvo kat mu e malak instrumenta vajno e kak raboti sas nego.primerno se poqvi nqkav gotin pi4aga ama sas malka 6paga kvo nqma da hodite sas nego 6toto mu e malak pfuuu jenska raota nemoi da va razbere 4ovek
![]()
![]()
![]()
![]()
стандартните 15см стигат, не съм лакома![]()
Верно че си Умряла КурваПървоначално написано от `Death`Whore`
Е добре тогава малко излизам от темата, за което сру, ама я вземете една линийка или метърче и вижте горе-долу каква дебелина предпочитата кажете там някакви СМ по преценка !!! Мерси предварително![]()
Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Не знам ква е, ама е права за размера!
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Аз мисля че трябва да му е поне 19-20 см.поне аз харесвам такива надарени мъже.Тези с малките шишки само ще лигавят едно момиче и трябва да симулира момичето че му е гот.
по възможност 23 см.![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.