.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    otivai pri genekolkog,vij nz kak e pri teb,no na men nikoga ne mi e bilo redovno..pri men stavat nqkvi anomalii{6 meseca ne mi e idvalo,posle stana seki mesec ama bez dati kogato si poiska,posledniq pat kogato mi varve6e mi varve6e cql mesec...} i az ne se pritesnqvam tolkova ve4e,ako cikala ti e redoven po princip idi na lekar ,ako ne e vzemi si test i ako e otricatelen 4akai go to moje i da propusne edin mesec..tva ne e fatalno

Guest
    Благодаря ти gal4e обаче аз сам момче и се тревожа за моята приятелка... а теста след като закъснее цикъла ли се използва ? защото тя го използва преди да и дойде 5-6 дена...

ami test se pravi sled kato i zakasnqva i se samnqva6,no moje i o6te 10 dena sled kato ste pravili sexa za koito se samnqvate 4e e stanal gaf

Guest
    благодаря ти много да легна да поспа малко че ще се побъркам нзн закво съм такъв странен тип всеки месец се притеснявам за такива неща все пак още съм на 19 и нямам намерение да ставам баща твърде рано е благодаря ти много галче...

leka no6t na vsi4ki i az si lqgam

Ne e vajen razmera a ka4estvoto na var6eneto na deistvieto.
    MOje i 20 sm da e ama kato ne moje edna ne6to da svar6i kato horata kel faida 4e te raga tam.

Choki_m
    Guest
    светославке аз съм секс машина точно 19 см ми е не много голям пак си е нормален... може да пробваме и аз съм от сливен

Голям фен
    Град
    Pleven
    Do tuk vidqnoto i izpozvanoto..ako moga da se izrazq taka, me zadovolqva napulno. Nito mnogo maluk, nito puk mnogo golqm. T.e. ne mi se e nalagalo da tursq neshto s lupa, no i ot druga strana jenskata lakomiq za po-golqm penis vodi di bolezneni otkritiq sled tova. Vse pak znaete kakva e dubochinata na vlugalishteto v santimetri i 25 santimetrovata "liubovna pisalka", za koqto pesni se peqt, prosto ne vi trqbva i moje da vi prichini bolka. Vajno e choveka da znae da si sluji s neq na purvo mqsto.
    Blame the sin, not the sinner.

Супер фен
    Kakvi sa tiq ala bala pove4e ot 15 nqmalo da vlqzat! ! !Na men kak mi vlizat 20 idealno..i ne me boli?!? =D>

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    a ako momchetata trugnem da podbirame po razmera na busta ?!
    mnogo qsno se vijda koi e puber i koi ne ...
    za men "jenskata lakomiq" se otnasq do 14-15 godishnite
    za men razmerite na nito edna chast ot tqloto nqmat znachenie
    i ako naistina momchetata pochnem da izbira po goleminata na cicite vi , 70% ot teen momichetata shte ostanete na suho !

Yupeeee !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gal4eto
    abe sq ne mi se puska nova tema iskam da vi pitam,kak vi e po hubavo s prezervativ ili bez 6toto az ne6to se protrivam s toz kondom
    Без презерватив е по-хубаво. Последните пъти, когато го правих с презерватив, ме болеше и усещането от пениса се губеше.

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Ne me interesuva kolko santa sa,vajen e samiat chovek!Inache moje penisat da e ogromen,ama...

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Ne me interesuva kolko santa sa,vajen e samiat chovek!Inache moje penisat da e ogromen,ama...
    Този отговорът ме кара да кажа нещо, но няма.
    Гледам изказвания от 20 ми влизат нормално и такива работи, мхм ок радвам се че ти влизат нормално, но ти да не мериш колко е <.< както каза Падауан, ако трябва ние да избираме по биуст или по нещо друго просто ще има теми от рода на " Момчиче с гръдна обиколко 30 ( примерно ) купувам мъж с който да правя секс з" ^^ весело.
    Но винаги съм се радвал на изказванията тип размера не е важен, защото ...
    докато не се сблъскате с някои от случайте, но както и да е важното е да продължавате да мислите така.
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Супер фен
    бас държа че предпочитат БМВ с 20-сетки джанти и 1000$ на руло

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Защото искаш да се фукаш, нали? Мъжът ми е с 20 сантиметрова пишка! Нищо, че не мога да го налапам целия, нищо, че не може да влезе целия - важното е приятелките да ми завиждат.
    ahahhaha ebati qkata macka si!napravo mi se nasulziha o4ite ot smqh~!

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    awe kvo iskate da kajete we 4e ako ima maje sas malki pi6ki i nqma da im obra6tate vnimanie kvo li... mi ako e nqkav super dobar vav legloto i vi zadovolqva kvo kat mu e malak instrumenta vajno e kak raboti sas nego .primerno se poqvi nqkav gotin pi4aga ama sas malka 6paga kvo nqma da hodite sas nego 6toto mu e malak pfuuu jenska raota nemoi da va razbere 4ovek

стандартните 15см стигат, не съм лакома

Guest
    Размерът включва дебелината.
    Верно че си Умряла Курва

Мн Заинтересован
    Guest

дебелината

Е добре тогава малко излизам от темата, за което сру, ама я вземете една линийка или метърче и вижте горе-долу каква дебелина предпочитата кажете там някакви СМ по преценка !!! Мерси предварително

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Размерът включва дебелината.
    Верно че си Умряла Курва

Не знам ква е, ама е права за размера!

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Калина
    Guest
    Аз мисля че трябва да му е поне 19-20 см.поне аз харесвам такива надарени мъже.Тези с малките шишки само ще лигавят едно момиче и трябва да симулира момичето че му е гот.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Нито прекалено малък , нито прекалено голям .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    по възможност 23 см.
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си