- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sramuvate li se.....
pravili li ste ne6to v legloto ot koeto se sramuvate koeto neiskate da si spomnqte i predpo4itate da ne se be6e slu4valo
Ne bih napravila nehsto ot koeto posle shte se sramuvam...oshte poveche v legloto...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Em kfo da Ti kaJa SLu4va Se i V nai-Dobrite SemeIStva....stavat i gafove.....ma nqma za kvo da se sramuva6,vsi4ko koeto se pravi v legloto e 4ove6ko,a i ako e ne6to drebno ne mu se obru6ta mn mn vnimanie...![]()
a vie kvi gafove ste pravili
em to4no az nikvi....no moi priqtelki dosta 4esto mi razkazvat za takiva istoriiki.....ima edna deto kato q e..t i gleda nastrani vinagi...naprimer tva pravi golqmo vpe4atlenie na myjete.....izglejda typo ama se zabelqzva....
ako tva e gaf...az tolkova po gadni ne6ta sam pravila...primerno gadjeto iska sex,ama ei tai iska sii go bez da me vazbudi ni6to,pak az ne sam na kefza sx i vikam mu hubu az 6te prodalja da si hapvam i da si gledam filma ti si var6i rabotata i tva mnogo pati e stavalo,ama zamislete se malko ne sam li prava toi ne polaga usiliq da me vazbudi{govorq samo v tezi slu4ai ina4e polaga griji ..} pak iska sex
Ne mi e ostavalo vr za gafove.Ako se smqta za gaf da pu6i6 cigara pak toi da si var6i rabotata tova e.
Да,
срамувам се от едно !
По време на секс паднах от леглото !![]()
Никога няма да направя нещо, от което се срамувам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ne, shtom sum go napravila znachi moje da se napravi i nqma kakvo da se sramuvam. A i moq blizka priqtelka kazva edna mnogo gotina pogovorka: "Pod charshafa vsichki sa ravni" i budi sigurna che i drugite pravqt razni neshta, koito na teb veroqtno ti se struvat stranni.
не ми се е случвало такова нещо,за което да съжалявам в леглото...дано и да не се случва [-o<
"Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее."
Мартин Лутър Кинг, Младши!
да.приятелката ми прави свирка и като ми дойде и казах да се отдръпне и си се изпразних в устата,след тва го изплюх в нейната и тя го глътна.ама си струаше![]()
не съжалявам и не се срамувам за нищо което съм правила в леглото .
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
chovek ako e napravil neshto v legloto , kak posle shte se sramuva ?!![]()
ne vijdam golqm smisul v taq tema , oshte poveche sudeiki po otgovorite
Yupeeee !
Heh i az s1m pravila gafoveNaprimer posledniq p1t iskah da si metna kosata nazad i taka iztrqskah gadjeto si v z1bite,4e napravo mi se doplaka za nego!
![]()
![]()
![]()
e ti kato si go prasnala mu se ot6tqlo da produljite ko.....ina4e dosega ne sum pravil gafove po-seriozni...samo vednaj ne mojah da si sloja prezervativa.....![]()
![]()
![]()
![]()
Nqma nikoga da napravq ne6to posle ot koeto 6te se sramuvam
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
ne,nqma takova neshto,ako shet se sramuvam po-kusno,prosto en go pravq![]()
![]()
Аватара ти нещо ме дразниПървоначално написано от SANDRETO
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
eeeebasi temata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()