- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Живота ми го отне жестоко и вече няма чащо да живея...
Съжалявам найстина. Разбирам те до някаде, защото ако се случи нещо на моето момче и аз ше съм в същото полижение. Но не губи вяра. той те гледа и иска ти да си щастлива, дори и без него. Знам, че е много трудно да направиш това, което всички те съветват, знам, че ти е трудно отново да погледнеш на света така както си му гледала, когато твоемо момче е било с теб, но не губи и ти твоя живот. Живей заради него, защото той едва ли иска да стардаш. Напротив той иска да си весела и усмихната, да си шщастлива. Късмет, миличка и още веснъж много съжалявам за това, което е сполятяло теб, приятел ти, неговите приятели и семейтвото му.
Съжалявам за случилото се...
Животът често ни отнема това, което най - много обичаме. Знам, че те боли, но няма как да си помогнеш, ако продължаваш да бъдеш слаба. Мислиш ли, че твоето момче би искало да си нещастна? Едва ли! Ако имаш нужда да си сама, да не излизаш с други момчета, добре!Направи го. Но недей да се отказваш от живота! Той ти е отнел много, но бъди сигурна, че ще ти даде много щастие. След всичко лошо, идва хубавото. Просто трябва да намериш сили някъде в себе си, за да дочакаш това време... Животът е пълен с препядствия. Всеки губи някой, когото обича... Някои се отказват от живота си заради тези загуби....Но по този начин пропускат най - същественото - бъдещето. Още много ще страдаш, но и още много светлина ще видиш в тунела! Просто не спирай сега! Не се отказвай, не всичко е свършило. Носи спомена за обичта на този човек в себе си, така ще е жив завинаги. Ако наистина държиш на него, ако наистина искаш да успееш в живота, продължи напред. Колкото и да ти е трудно, събери сили и не се отказвай... Тунелът е дълъг и мрачен, но няма как да видиш светлината, ако си със затворени очи...или сърце!Продължи да я търсиш
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Животът ни поставя пред много изпитания,но мисля че теб те е поставил в най-голямото ти изпитание на много крехка възраст,а ти си тръгнала да се предаваш!Замисли се дали твоят приятел би искал да те види такава!Нали имаш семейство,приятели... те ще ти помогнат да се съвземеш,не им отказвай![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
да, много си права, "САМО заради загубената любов"И ще свърши живота на още едно същество. Само заради загубената любов....
защото любовта значи много, но не е всичко и се открива в лицето не само на 1 човекимаш близки и приятели, тях също ги обичаш, те теб също, така че не си я изгубила напълно
![]()
а и щом нещо ти е било отнето, не означава, че няма да получиш друго, по-хубаво![]()
да, много красиво драматизираш нещата, но погледни всичко под друг ъгъл и ще видиш, че светът без един човек не свършва и си е пак същият.. сега ти е зле, но няма вечно да е така.. а мислиш ли, че този човек би искал да те вижда толкова слаба и отчаяна? намери сили и се оправи поне ако не заради себе си, то в негово имеа с времето ще откриеш някой друг и пак ще си щастлива... не отричай, защото ще стане - когато си в депресия, винаги си мислиш, че нищо никога няма пак да е както трябва, но грешиш
(от личен опит знам)
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Благодаря ви много на всички за разбирането... Всичките ви съвети са много ценни за мен и много ви благодаря, че ме подкрепяте. Но просто не виждам как ще се справя. Въпреки всичко заради него... и заради вас, защото сега ви чувствам изключително близки ще се опитам да заживея... Съжалявам за Ани от Червен бряг, защото я разбирам... разбирам болката й. Но това не съм аз.
Нямаш си и на предтсва колко ме трогна това. Просто ме умили до сълзи... аз... не знам какво да кажа... Благодаря ви на всички! Изключително много ви обичам!Lele ne moga da spra da pla4a za teb mili4ka Prosto nz nz Kato te slu6am kolko si zle sega napravo mi idva da dam moq si jivot za da ti go v1rna,no znam,4e nqma kak da stane....![]()
![]()
И моля ви! Ако ходите на купони... Не се качвайте в колите на пични хоа... защото съдбата може и да се усмихне на вас, но не и на любим човек...![]()
lelel mn sujalqvam za slu4iloto se....prosto nz kakvo da kajaaz sama se razplakah kogato 4etoh vsi4ko napisano i nz kakvo 6te pravq ako mi se slu4i na men tova...6te ti kaja samo gore glavata i ne se predavai![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Офф не знам какво друго да ти кажа,освен да ти изкажа съболезнованията сиТъжно е!!!До колкото разбрах,станала е катастрофа
писна ми ит тези нелепи инциденти.Писна ми от смъртта на толкова много хора не само по пътищата.Имам чувството че това никога няма да престане
![]()
![]()
Бог да е помощ на всички нас и близките ни!!!
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
![]()
![]()
![]()
Мила много съжалявам...Нямам думи просто...Това е ужасно...Моите съболезнования...
![]()
Но помни че живота продължава.Горе главата!
![]()
Mila... az sushto neznam kakvo da kaja... moite saboleznovaniq.. predi godini az prejivqh sushtotot... no produljavai napred.Razbiram te napulno kakvo ti e... no zaradi nego gore glavata i produlji napred... budi silna i ne se predavai