.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: podarak

az_sam_be_:)
    Guest

podarak

zna4i kupix na priqtelq si edni bokserki mn sladki s nadpis4e otpred be nadqvam se znaete za kakvo govorq oba4e problema e o6te kakvo moga da kupq za da se vrazvat nqkak si?i molq vi daite nqkakav savet kakvo moje da e 6te sam vi mn blagodarna...za rojden den stava duma:}iii mn blagodarq pak da kaja....cunkiiii po mucunki [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Повече от фен

чорапи

Guest
    mnee

Град
    България,Благоевград
    Ми може примерно има едни сувенири под формата на зайчето от Play Boy с надписи нещо като "най-добър любовник" или нещо подобно...И за да не са само 2 неща едно списание PlayBoy

Guest
    mersi za predlojenieto no vse pak ako 4uq o6te nqkoe mnenie naistina 6te mi e ot polza

Повече от фен
    И все пак на боксерките най-добре ше отиват чорапи

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Мъжът винаги избира и купува, по възможност, скъпи подаръци. Жените просто купуват ... ЧОРАПИ. Де да те знам к'во още ще му купиш, ама в боксерките да има и един презерватив

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Обуй си ги и му се представи , а и си сложи дълги бели чорапки с чехли ама да са от тия синичките по 3 лева от Кирков

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Обуй си ги и му се представи , а и си сложи дълги бели чорапки с чехли ама да са от тия синичките по 3 лева от Кирков
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Guest
    xaxaxaxaxax mn blagodarq osobeno predposlednoto mnenie k1rti otvsqkade,ama vse pak ropjdenni den e vav vtornik i trqbva da se setq 6toto sam stra6no panikiosana i nz kvo da e..pff 6te4 go izmislim:}xaxaxaxaxx i pak za tva 4exli4kite i 4orapkite napravo be6e super priznavam te

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си