- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakav vi e stila na obli4ane :)
zna4ii moq do predi si be6e normalen ...No sega sam na period shiroki danki i karpa na glavata moi ......) Po to4no potnici i isuleni danki i kamoflajni pantaloni i kecove .... \
/ \
/
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
-кецове
-широки карирани панталони/гащеризони
-блузки по мой дизайн
-много герданчета,гривнички..мног цветни и такива с шипчета и различни значки![]()
иска ми се да съм нещо между пънкарка и грънчарка,дано се получава
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
v momenta kakto mi doide![]()
Много зависи от ситуацията. През лятото предпочитам да нося къси поли и копринени панталони с потници и туники. През другото време си падам по дънките и пак потници, блузки и т.н. Обичам да се обличам и в по-спортен стил, а друг път в стого официален. Много зависи от настроението ми и от това куде ще излизам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi az obi4am da se obli4am pove4e v sporten stil
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Не се обличам по последен писък на модата, защото ме дразни! Не ходя и с някакви старовремски рокли-нещо средно! Но има някои дрехи, които не понасям! Като бял панталон облечен от момче и ако е с бяла блузка-лелелеле
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
Magazina za drehi e RADIKAL![]()
ami az obi4am da nosq nai-ve4e ga6terizon4eta!ama ponqkoga gi smenqvam spola i potni4e ili ne6to takova..![]()
![]()
![]()
sunney_f
Моя стил на обличане е стилен. И най-обичам гол да тичам сутрин покрай НДК (тук поздрав за боклуците)
Ми попринцип ходя с-кецове,дънки или панталон и някакво потниче (блузка,тениска...)![]()
...а момченца да събличашПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
. Не, всъщност не искам да знам.
![]()
Нямаше ли вече такава тема?
Собствен.
"Клош стайлът" яко си ме кефи...![]()
FaShIoN xAHxhA (:![]()
кло6арски \/ рулззззз
Обикновено е в черно,с кубинки/и мешка/,но има и изключения-например ако искам да ми е по-удобно или не ми се гласи нахлузвам едни дънки,някоя черна блузка и гуменки.Нещо такова.Първоначално написано от `Death`Whore`
кецове7/8 дънки некои фанекла и тфа е
през зимата анораците анцузите и пак кецовете
![]()
аз съм си гащник..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
fashion
Целта оправдава средствата
Понякога съм като готка, друг път съм с кубинки и съм по-скоро като метълка, трети път изобщо не съм толкова странна...
[quote="`Death`Whore`"]Понякога съм като готка, друг път съм с кубинки и съм по-скоро като метълка, трети път изобщо не съм толкова странна...[/quote]
Уби ме обачеНима когато си "готка" и "метълка" си странна ?
2 т. от правилника. Бан на профил
По-различното е странно.![]()
или просто риза, дънки и евтини гуменки.Първоначално написано от `Death`Whore`
/готка е ужасна дума о.О/
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Не нося панталони.Какво И е лошото на думата?