- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakav vi e stila na obli4ane :)
Нямам точно изграден стил...може би нещо от типа на клишираното "спортно-елегантно", но........![]()
Не харесвам семпли дрехи, обикновени, невзрачни....
Не обичам да нося нещо, което целия народ си го е купил и всички ходят еднакво....
Харесвам екстравагантните дрехи, макар че имам малко такива![]()
Не нося високи тънки токчета, нито мини къси поли...или огромни деколтета...мога да сваля някое момче и без да се правя на "виж ме колко съм секси"![]()
Аз се обличам по "скейт модата" и съм мноУ "фиешан"\
/
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
az sum sushtata :PПървоначално написано от MinD|ConTroL_F
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
mi kak ... nqkuv po-6iro4uk pantalon i kecki ... ina4e kato e po-toplo osobeno puk prez lqtoto sum si s djapanki i kusi pantaloni ... poli ne nosq osobeno mnogo,osven ako ne e za oficialno,no i togava se opitvam da mina m/u kapkite ... no temata e stil ..hm ... mi smaknat i 6antav,de da znam i az ... nqkuv moi si ...![]()
hey now !!!
ми...спортно
дънчици....но не прекалено плътни...по скоро леко смъкнати и плътни блузки и потничета и тениски и пр пр
Ами аз лично нямам изграден стил обичам да бъда различна както в цветове така и в стила си. Не ми харесва някое момиче със 4000 черни дрехи или бели или квито и да са. Когато искам да ми е удобно нещо по-спортно,а в други случаи официално. А за стила на всеки е разнообразен не можете да ми кажете че на сватба ша отидете с кецове и със черни изсулени панталони щото няма да го повярвам.
Апък и общо взето не само дрехата прави човекът щото като е някое готино момиче с дънки и фланелка ша е по готина от някоя ако ще със най-красивата рокля да е ако иска и звънче да си окачи се тая така че...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Amayo
Wow opredeleno ne prili4at na tova ...... Mn qko sedqt zavisi kak gi sa4etae6 drehite
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Ама не секи съчетава как тряя.Първоначално написано от FiSoLiNka
![]()
2т. системно
stil na obli4ane li?mai nqmam wse se obli4am izsuhleno i mi wikat dali ne sum metalka ama ne sum moga da obleka dunki po sebe si no i mn mn shiroki kezowete sa zaduljitelni no imam i ki4 sandalki i moga da kaja spokoino obli4am se kakto si iskam!![]()
![]()
;]]]]]winagi usmihnata
никакав![]()
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Спортно елегантно.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)