.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Супер фен
    Нямам точно изграден стил...може би нещо от типа на клишираното "спортно-елегантно", но........
    Не харесвам семпли дрехи, обикновени, невзрачни....
    Не обичам да нося нещо, което целия народ си го е купил и всички ходят еднакво....
    Харесвам екстравагантните дрехи, макар че имам малко такива
    Не нося високи тънки токчета, нито мини къси поли...или огромни деколтета...мога да сваля някое момче и без да се правя на "виж ме колко съм секси"

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Аз се обличам по "скейт модата" и съм мноУ "фиешан" \/

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Цитирай Първоначално написано от MinD|ConTroL_F
    амиии най-често съм с дънки и някаква тениска.... или камофлажните панталони с кецове... е лятото полички и потничета
    az sum sushtata :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

mi kak ... nqkuv po-6iro4uk pantalon i kecki ... ina4e kato e po-toplo osobeno puk prez lqtoto sum si s djapanki i kusi pantaloni ... poli ne nosq osobeno mnogo,osven ako ne e za oficialno,no i togava se opitvam da mina m/u kapkite ... no temata e stil ..hm ... mi smaknat i 6antav,de da znam i az ... nqkuv moi si ...
    hey now !!!

ми...спортно
    дънчици....но не прекалено плътни...по скоро леко смъкнати и плътни блузки и потничета и тениски и пр пр

Ами аз лично нямам изграден стил обичам да бъда различна както в цветове така и в стила си. Не ми харесва някое момиче със 4000 черни дрехи или бели или квито и да са. Когато искам да ми е удобно нещо по-спортно,а в други случаи официално. А за стила на всеки е разнообразен не можете да ми кажете че на сватба ша отидете с кецове и със черни изсулени панталони щото няма да го повярвам.
    Апък и общо взето не само дрехата прави човекът щото като е някое готино момиче с дънки и фланелка ша е по готина от някоя ако ще със най-красивата рокля да е ако иска и звънче да си окачи се тая така че...

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Sportno eleganten stil, gledam da e poveche eleganten..mn mrazq svlecheni momicheta..
    Дам верно изглеждат като клошарки и наркоманки...бляя

Wow opredeleno ne prili4at na tova ...... Mn qko sedqt zavisi kak gi sa4etae6 drehite
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от FiSoLiNka
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Sportno eleganten stil, gledam da e poveche eleganten..mn mrazq svlecheni momicheta..
    Дам верно изглеждат като клошарки и наркоманки...бляя

Wow opredeleno ne prili4at na tova ...... Mn qko sedqt zavisi kak gi sa4etae6 drehite
    Ама не секи съчетава как тряя.
    2т. системно

stil na obli4ane li?mai nqmam wse se obli4am izsuhleno i mi wikat dali ne sum metalka ama ne sum moga da obleka dunki po sebe si no i mn mn shiroki kezowete sa zaduljitelni no imam i ki4 sandalki i moga da kaja spokoino obli4am se kakto si iskam!
    ;]]]]]winagi usmihnata

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    никакав
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Спортно елегантно.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове