- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- махане на веждите при момчетата-как?
Искам да попитам как е най-добре за едно момче да си махне веждите над носа?4ух 4е ако е с пинсета за няколко месеца спират да растат отново.А и да ви попитам-може ли с 6% кислородна вода да си изруся косата но леко съвсем и трайно ли ще е?
A gei li 6te stava6?![]()
Emi probvai s pinseta ili epilator![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не ги изрусявай! Дай на момиче да ги махне с пинсета, ако толкова те притесняват.
Или иди при козметичка, защото тя ще ги направи да изглеждат по-естествено.![]()
мда...иди на козметичен салон там освен ,че ще ти ги направят както трябва ами и ще ти покажат за напред как да си ги оформяш сам веждите...Колкото до кислородната вода-ще станеж рижав!
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Най-добре дай на някое момиче, а и не растат пак след 1 месец, а до 1-2 седмици
Po dobre nqkoe opitno momi4e da ti gi oskube ili vyrvi na kozmetik.A i nqma da stoi6 taka meseci a 1-2 sedmici i posle pak trqbva da otide6 da ti gi mahnat.Pone az ne moga da tyrpq da imam kosam4eta pod vejdite i si gi maham pred 3-4 dena![]()
ама ако човек пробва да си изруси косата с кисролодна вода трайно ли е и има ли ефект?
злобна си маина ! с епилаторПървоначално написано от Eleonora
хахаххахха тва ще е забано ....
бтв може и с кола маска или ленти ..
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ihaaa 2 ednakvi temi za 2 sec...Hahahha Kakto i da e..epilator,pinseta,kolamaska,lentichki,kozmetik ili nqkoq priqtelka da ti gi opravi..Moje da probvash 9i da gi obpurlish ahhahahah se 1....Kislorodnata voda nqma da stanesh rus shte si izsvetlish kosata malko prosto i ne e mnogo efektno
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Израстват след няколко дни всъщност.Първоначално написано от Анонимко
Недей, моля ти се! Заглеждал ли си Лео от Биг Брадър?![]()
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
samo 1 vupros-ti normalna li siПървоначално написано от Eleonora
kak 6te si maha vejdite s epilator?!xaxaxa......
moq nevinnost i greh.....
Първоначално написано от IdiOtKa
хахахахах nedeite taka 4e 6te depresirate "mom4eto".
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Аман от гейовеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
ами пробвай с пинсета или ходи на козметичка