.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: HELP tq e zvqr

HELP tq e zvqr

TAka xora pomagaite....mom4eto koeto xaresvam si ima priqtelka koqto e napravo 4ist zvqr!!!toi idva da si lafi s men i v4era sa se skarali zaradi tova ""toi nemojelo da govori s men"" i taka neinite priqtelki me sre6tnaxa i po4naxa da me zapla6vat da mi ska4at da me udrqt i t.n!!Az fakti4eski ni6ty ne sam napravila te prosto me 4uvstvat kato zaplaxa za6toto toi ima nqkakvi 4uvstva kum men!!!i sega kakvo da pravq pomognete mi

Супер фен
    Пребий ги!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Znam li... Kato gi gledam i tq i neinite priatelki sa slezli ot gorata ta chak na boi nalitat.. Nqkoi hora ne znaqt kakvo oznachava da govorish.. No kakto i da e.. Navlizash mnogo nadylboko.. Moq syvet e da govorish s nego! Ako toi dyrji na teb i ako naistina ima chuvstva 100% nqma da ostane bezrazlichen!

.....

az se opitvax da im obqsnq na momi4etaat oba4e te xvanati ot gorata i samo napitat na boi samo tova mogat........a s nego iskam da govorq ama kak da se dobera do nego te teq sa mu kato ku4eta paza4i

Мега фен
    Град
    Telefon.. Po internet..

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    emi ... saberi se s tvoite priqtelki .. idi pri picha .. prikazvaite ! .. ako doidat tes marshi nedoraslite - pochvate boq , shtom se nalaga -sbiite se..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Syberi tvoqta kompaniq i boiii

edna sreshta-vsichki ot foruma + kompaniite im,ti i tvoqta kompaniq i are pri onazi qko boi do dupka(tova ne e reshenie) abe onq shto ne skusa s neq...????
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен
    Град
    I az shte doida ako se sybirame foruma da q prebiem.. haha

Голям фен
    Град
    Memphis
    mi che pravo e momi4eto kakvo xodish pri 4ujdoto
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    I az shte doida ako se sybirame foruma da q prebiem.. haha
    Мен ме пишете първа!

mene me pi6ete vtora!!!!!!! se 6e se spravime s tiq!!!!ama samo kaji ot kade si!!!!xixix apa i tova mom4e da zeme da si otvori o4ite i da q zareje taq.....
    sunney_f

Голям фен
    Град
    Memphis
    bravo tipi4ni de4ica normalno kato vi gledam mneniqta aide na boi i na boi abe ei detenca male xax ;] mi shto nesi zamislite na vas taka da beshe nqkakvo momi4e da zaribqva priqtelia vi mai togava drugo shte govorite

....

4e az ne go zaribqvam toi idva pri men ne azpri nego....

hepl

neksa ima disko i se 4udq da xodq li teq 6a sa tam.......

Мега фен
    ТЪПА ЛИ СИ? КАЖИ МУ ДА НЕ ГОВОРИ С ТЕБ, ЗАЩОТО ЩЕ ТЕ ПРЕБИЯТ ЗАРАДИ НЕГО!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    edna sreshta-vsichki ot foruma + kompaniite im,ti i tvoqta kompaniq i are pri onazi qko boi do dupka(tova ne e reshenie) abe onq shto ne skusa s neq...????
    аз сам навит нещо напоследак ме сърбят ръцете
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Пред него едва ли ония "биячки" ще ти направят нещо...за това можеш да говориш с него,ама все пак твоите приятелки да с анаблизо чеее....
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Пребий ги!
    Tchno taka! Boi, boi, boi i pak boi!

Супер фен

Re: hepl

Цитирай Първоначално написано от Malka_Taina
    neksa ima disko i se 4udq da xodq li teq 6a sa tam.......
    Ако си от СФ кажи в коя диско са тия,че и аз днеска ще хода хх ...

Голям фен
    Град
    Memphis

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от Malka_Taina
    4e az ne go zaribqvam toi idva pri men ne azpri nego....
    a toi zna4i mrasnika idval abe napravo mu kaji varvi se izqsni sas priqtelkata si shtot taka ne stava

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми какво правиш тогава при него, като знаеш, че си има приятелка? Мен ако някой идва при мене и ме зарибява, и знамм, че си има приятелка, ще му се разбуча! ПЪк ако съм на местото на приятелката му, лично ще дойда и ще говоря с тебе... НО без никакви приятелки, защото това е тъпо. И ако разбера, че си му се сваляла, бих ти смазала костите. Така че недей да се занимаваш с това момче. Ако не го харесваш, ще ти е лесно да го оставиш.
    HardC0re and BDSM forever

Мила...слушай,като останеш на саме с него или нещо такова ще му кажеш да те остави,защото не искаш пак приятелката му да ти трови нервите..и се дръж естествено,не крий от него колко те е ядосала.И гледай резултатчето.Винаги е по-добре да се направиш на жертвата(каквато всъщност си) и да не се саморазправяш с нея,защото 1. ще се изложиш , 2. ще загубиш ...
    Рано или късно на него ще му писне онази да му интригантничи и да го ревнува така,при положение,че ти най-спокойно ще говориш...Със сигурност ще го оцени и дори може да те защити пред нея...А тръгнат ли веднъж нещата на зле...кой знае,може би скоро ще бъде свободен терена за теб.Късмет!
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

:}:}

misi za savet4etaata....a za teb Chiana iskam da poqsnq 4e xar tova mom4e no ne se zanimavam za6toto znam 4e ima priqtelka toi idva pri men i pri polojenie 4e go xar ne bix mogla da mu kaja varvi si .......niie ne pravim ni6ty samo lafim

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Хммм, еми значи той няма чувства към приятелката си. Еми тогава следващият път когато те потърси и му кажи, че тя те заплашва и т.н. Разкажи му всичко. И да видим как ще реагира..
    HardC0re and BDSM forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си