.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: HELP tq e zvqr

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ti inache na kolko si godini? I drugo da popitam.. Spored tebe do kolko e seriozna vryzkata im .. v smisal toi dali ima po specialni chuvstva kym neq? Ako ima .. go ostavi.. dori da go haresvash.. Ako mislish che imash oshte shans s nego pri polojenie che na tozi etap toi si ima priatelka.. Otivash i govorish s nego! 1.Pred nego te nqma da ti napravqt nishto! .. i 2.Toi shte te zashtiti.. i farsa moje i da prikluchi!

..........

nemoga da opredelq do kakva stepen e vruzkata im.....toi e mn naiven a tq omeee da manipolira i go durjo do sebe si s kakvi li ne luji !!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    A toi za da prodyljava da e s neq.. znachi ima chuvstva.. Mai takava e istinata ? I vse pak ... mojesh da pogovorish s nego.. i da mu kajesh vsichko.. btw.. nqmash li mu telefona? Ne vliza li v chat? Shtom te e strah edin vid da mu kajesh lichnu..

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ок,тя не иска ти да говориш с него...може би ревнува,но и той не е прав,че не те защитава пред нея.Говори с него по някакъв начин и му кажи,че нети и дваш при него,а той и не е честно ти да си го отнасяш заради него.Питай го дали иска да е с приятелката си и го питай за чувствата му.Това е моя съвет.

...

toi me za6titava pred neq zatova i sa skarani zatova i iskaxa da me biqt neinite priqtelki~~

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    I az shte doida ako se sybirame foruma da q prebiem.. haha
    И аз ида. Ей сега се обличам и идвам. Ще ги пребием като две и две. :P Та да се научат кой ще заплащват после.

Фен
    Град
    stara zagora
    Пишете и мене.Само да извикам бандата и заминаваме
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

kak reshi che toi ima chustva kam teb? a ti na kolko si?

......

freaky_FK
    msilq 4e ima 4uvstva kum men ...ako nqma6e nqma6e a idva pri men nqma6e da se skara s priqtelkata si ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си