- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- МЕТАЛКА
MI AZ na posledyk mn sam se zaribila po metyla i iskam da vi pitam koe e pyrvoto ne6to koeto trqq da napraqtrqq li da si kupa metalska bluza moje li da si sloja 4erniq pantalon i edna 4erna bluza bez natpisi i metalskata grivna i taka da izlezna i da si boqdisam li kosata 4erna sorry 4e sam tolkova typa amaa .............
![]()
![]()
![]()
Save the world - kill yourself.
Значи, тук някфи мадами преди време твърдяха, че метълките много се самоубивали, така че - почни от там. Или не - може първо да си отрежеш някой крайник, за да е по-гротескно. Все пак си е дъ голдън ейдж ъф грооооутеск.
Или пък си слушай кфото слушаш и изобщо забрави за облеклото. То един ден само ще си дойде![]()
Е заради такива като теб тениските ми тънат в забрава и съм спряла да ги нося!
Оуууу даааа!!! Йес. Толкова сте яки, когато в знак на протест срещу "такива" си метнете тениските в чувала с парцалите за миене на прозорци. Ставате дори малко по-смешни от тях.
Всеки сам преценява какво да прави...а и темата е друга.
Не че аз не бях заблудена, когато прослушах метъл, обаче не започнах да се обличам по някакъв начин само защото слушам малко по-тежка музика. А и никога не съм се обличала с тениски.
не е задължително след като слушаш метъл да се обличаш така. аз слушам само метъл но по външния ми вид никога няма да познаеш че го правя. въобще, защо е нужно да се вписваш в някакъв стереотип на поведение?
Ти първо научи,че метЪлка се пише с "Ъ"...
само аз ли мисля, че темата е ебавка?
не може наистина да има толкова тъпи хора
Пхахахххахахах
МетАлка![]()
По-евтино ще ти излезе пластмаска или гумка![]()
![]()
ПхахПървоначално написано от just_a_kid
![]()
То трябва да ти идва отвътре как да се носиш.
Просто бъди себе си, не се опитвай да приличаш на друг. Това им е проблема на всички фанатизирани фенове, било на спорт или музика![]()
So true![]()
Find your own destiny/style в случая
Мога да бъда пълен нещастник , но най се харесвам само такъв - ухилен , почерпен , безрижно повръщащ ...
леле в тоя форум дето вече почти не го следя толкова простотий съм видял ама това вече ...малко ще повторя другите ...че не помня преди време кое маце от форума го беше казала : "шибаният фешън се добира до всичко..." на някой му хрумне че е яко да се облича като метъл и айде юруш...купувайте си тениски на групи дето даже не им знаете какви песни пеят ....абе въобще толкова позьори има вече че чак ми иде да![]()
как да е ...варете прайте се на квито искате .....and justice for all ...
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
Ако си се запалила по метъла си го слушай.Виж ако си се запалила по модата е нещо друго![]()
Remember the nature people
We who were persecuted
And we shall rise again
And we dance round, hand in hand
We are at one with the tides of the land
We are wild and we are free
Няма такова нещо като трябва.Както ти искаш.Това не означава,че като слушаш метъл непременно трябва да се обличаш така.Ако искаш-естествено го правиш.
Отиди купи си гривнички с шипчета,един гащиризон или някви камуфлажни гащи,една верига за достоверност,сложи се черен молив .начерни си ноктенцата,една плочка на корн и една табела "АЗ СЪМ ТЪПА ПОЗЬОРКА И КАКВОТО И ДА НАПРЯВЯ ПАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДАМ СМЕШНА".
Слушай си там музиката не се занимавай с глупости ,бе!!!![]()
![]()
Всичко подлежи на промяна но не и смъртта
ПХаХАХхахХАХаххАХПървоначално написано от mechanized
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СЯ ОСТАВА И ДА НЕ СЕ КЪПЕШ ПО 1-2 МЕСЕЦА ЗА ДА МОИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ "метЪлка" ахаххахахахаххахаххахахха хахахахха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ма тва с къпането сериозно, току виж си ръждясала и ше земеш съвсем да приличаш на "метАлка".Абе човека ти каза кил юр селф и сички са диви и щастливи
Оф хора напрао ми убивате желанието за живот(то колкото е и много...)Ти за кво слушаш метъла щото наиситна ти харесва или за да са облечеш тъй и да покажеш на другите че г слушашПървоначално написано от ФенкАтА_11
Пък и съвети иска как да се облече.Ти изобщо имаш ли си на представа що е метъл?!Ддз според мен хората обличащи се като "метъли" харесват самия стил на обличане,а не щото слушат такъв стил музика и са се помъкнали тъй.
Не е казано че като слушаш тряа и да изглеждаш като метъл.Носи си дрешки твой стил не се прави на нещо което явно не си!Защото е тъпо и смешно!
уф стига с тия глупости не е задължително да се обличаш в черно![]()
не е задължително да носиш шипове![]()
не е задължително косата ти да е черна![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
zaduljitelno e i oshte kak
Yupeeee !
голяма метАлка си.. като гледам темата и името и
ШАРЕНИЯ ^^