.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81

Тема: МЕТАЛКА

Мега фен
    Няма да спра да повтарям за единствения човек, когото познавам и не си реше косата. Мазна чалгарка е. Е баси, да не си решеш косата е същото, като да си миеш косата само с вода - без шампоан.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Aleandra и ^HyPoCRiSy^ - май не долавяте иронията в постовете които коментирате

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    С каква цел го прави?! И постига ли я?
    Не знам с каква цел...казва, че само за специални случаи като купони си реше косата.

Да ти кажа ... ми черната коса и черният панталон като за начало е добре ..

Мега фен
    Цветът на косата няма почти никакво значение за метълския вид.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    1. Пише се метЪл...кога ли ще се научите...
    2. Моля те, не ми казвай, че слушаш Линкин парк и това наричаш метъл...
    3. К'во значи 'да бъда метълка' и 'как да се обличам' ХАхХАХАх....ей такива как ме карат да се смея...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    In The Middle Of Nowhere(Dimitrovgrad)
    Тва всичкото дето го изреди,само показва че напрактика нищо не знаеш за метЪла.По този начин само потвърждаваш невежеството си!Тъпо е да подръжаваш знай го от мен щото и аз по едно време почнах така ама ми дойде акъла в главата.Както каза някой по-горе измизли си стил щом толкова искаш да си различна...например ходи ...има един такъв стил ГРЪНДЖ!Пък и вече ми става банално като видя някое лапе с тениски и тем подобни глупости!Аре, оправяй се.

Guest
    Ню Уейв Металисти! Най-добрите!

ako iska6 da pokaje6 na horata 4e slu6a6 metyl ,zalagai na 4ernoto,ama v nikakav slu4ai ne ostavqi higienata si ,pak i da ima si razli4ni metal shopove i tam moje si ibere6 kakvoto si iska6

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Как да не оставя хигиената си бе?Добре ли си !? За да си истински мЯтъл трябва да забравиш за средства като шампоан,сапун и изобщо БАНЯ. Ето тези 66 правила ще улеснят авторката на темата:
    666-те правила на блек метъла.
    1. Не бъди обратен.
    2. Бъди "як".
    3. Всички метълисти, които не са "яки", са обратни.
    4. Бъди мрачен.
    5. Бъди зловещ.
    6. Ако можеш, бъди едновременно мрачен и зловещ.
    7. Чупи разни неща, докато си мрачен и зловещ.
    8. Когато си на концерт, не се забавлявай. Стой мрачно със скръстени ръце.
    9. Прави всичко, описано по-горе, като същевременно отричаш организираната религия във всичките й форми.
    10. Никога не казвай, че ти харесва само "якия период" на Корозия, ако те питат дали харесваш Корозия. Вокалистът на Корозия се казва Ганьо Куршумов.
    11. Не си играй с плюшени неща, освен ако под "играя" не се разбира "изгарям на клада".
    12. Никога, никога, при никакви обстоятелства не произнасяй изречението "Ъшър е върха, човече!"
    13. Не бъди Димо от П.И.Ф.
    14. Когато майка ти те накара да изхвърлиш боклука, отвърни с мрачно достойнство, че истинските метълисти никога не изхвърлят боклука.
    15. Ако това не подейства, бягай.
    18. Когато не си сигурен какво да кажеш, казвай "як норвежки блекметъл!"
    19. Обръщай всички кръстове, които докопаш.
    20. Издавай култово, ъндърграунд, мрачно и зловещо фенско списание. Публикувай само интервюта с групи, за които никой не е чувал, включително и най-яките блекметълисти.
    21. Никога, никога, никога не подхождай към нещо без предразсъдъци.
    22. Никога не записвай песни, по-къси от 15 минути и с по малко от 15 прилагателни в заглавието.
    23. Боядисвай лицето си в бяло.
    24. Броди в гората.
    25. Обличай се като трол.
    26. Използвай големи количества бодлива тел.
    27. Не бъди Стенли (или, припомням, Димо от П.И.Ф.).
    28.Не разказвай вицове, на които се смее само майка ти.
    29. Изобщо не разказвай вицове.
    31. Хъхъхъхъхъхъхъ.
    32. Когато не си сигурен какво да правиш, гледай намръщено в краката си.
    33. Не си купувай албуми, от които не те боли главата. Ако може да се слуша без главоболие, значи не е як блекметъл.
    34. Ако не-блекметълист те попита какво представлява якият блекметъл, отговори нещо като "Якият блекметъл е есенцията на чистото зло в човека", така че да си остане в неведение.
    35. Накарай някой от групата ти да се самоубие и после започни да твърдиш, че е умрял, защото "мейнстриймът е заразил истинската сцена".
    36. Събери се с членовете на старата си група и издай албум с комерсиална цел.
    37. След като никой не си купи албума, започни да твърдиш, че това е било нарочно и "яко".
    38. Направи си страничен проект. Увери се, че всички в групата ти имат собствени странични проекти.
    39. Използвай членовете на собствената си група в страничния си проект като "гостуващи изпълнители".
    40. Записвай всичко в едно и също студио, със същите инструменти и продуцент.
    41. Обложката на албума ти може да съдържа най-много три цвята. (Позволени цветове: сиво, черно и бяло.)
    42. Ако това е възможно, избери заглавието на албума си по такъв начин, че да съдържа три думи, които нямат абсолютно никаква връзка помежду си. Поучи се от великите Диму Боргир
    (Enthrone Darkness Triumphant, Spritual Black Dimensions, Puritanical Euphoric Misanthropia).
    43. Защо в заглавието на албума ти още няма думата "Северен"? Заеми си веднага! Аматьор...
    44. Познаването на правописа не е нито мрачно, нито зловещо.
    45. Обяви публично, че групата ти няма религиозна ориентация, а после използвай думата "сатана" повече от 400 пъти в албума си, като внимаваш самият той да не е над 30 минути.
    46. Ако пееш на концерт, винаги изръмжавай имената на песните, така че никой да не разбере за коя става въпрос. Така няма да забележат, че пееш едно парче, а групата ти свири друго.
    47. 3а да направиш записите на групата си по-неразбираеми и следователно по-култови, избери вокалист, който има съвсем повърхностни познания по езика, на който пее. (Позволени езици: норвежки, латински, оркски).
    48. Настоявай, че музиката никога не трябва да се развива и трябва да звучи така, както преди десет лайняни години.
    49. Никога не казвай "лайняни".
    50. "Хайл" е единственият възможен поздрав между яките блекметълисти.
    51. Ако срещнеш някой особено як блекметълист, пробвай с "Адски Хайл!"
    52. На обложката задължително трябва да присъства нечетлив готически шрифт, обърнат кръст и/или пентаграма.
    Това правило не подлежи на обсъждане.
    54. Бъди фен на Приятели.
    55. Чакай... това последното го задраскай (Виж 1-ва точка}.
    57. Използвай фразата "да засмучеш мазния *** на Черния Господар" колкото е възможно по-често.
    58. Притежавай стотици блекметъл албуми, демо-записи и нелегално записани концерти. Слушай често приблизително 8 от тях.
    59. Независимо къде си роден, преструвай се, че си от Слатина, следователно "як".
    60. Не бъди Димо от П.И.Ф. (Мисля, че вече изяснихме този въпрос - Ред.)
    61. Всички домашни любимци, които притежаваш към момента, отсега нататък ще се наричат "Демона". Всички бъдещи домашни лю6имци, които би могъл да притежаваш, също ще се наричат "Демона".
    62. Обяви публично, че мрачните ти текстове са повлияни от великите творби на могъщия Толкин, свещените сатанински писания и древното езическо минало на Норвегия. Преструвай се, че тези три неща имат нещо общо помежду си.
    63. Притежавай голям брой култови като ада Т-шърти на групи, чиито албуми никога не си виждал и чувал.
    64. Използвай израза "Култов като ада" колкото е възможно по-често.
    65. Използвай Т-шъртите колкото се може по-често.
    66. И знаеш ли какво? Защо ти е да седиш и четеш тези дивотии, когато можеше да си гримиран в бяло и да бродиш из горите, нахлузил широка черна роба? Засрами се!

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Оф... чета ги за 60ти път тея правила и пак се счупвам от смях. Просто... култови като ада. И се замислих, чееее има един уж много култов блекметъл дету си поздравяваше със Хайл. Пхахааха.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    22. Никога не записвай песни, по-къси от 15 минути и с по малко от 15 прилагателни в заглавието.
    45. Обяви публично, че групата ти няма религиозна ориентация, а после използвай думата "сатана" повече от 400 пъти в албума си, като внимаваш самият той да не е над 30 минути.

В албума явно ще има две песни

Абе вие тва момиче на нищо го направихте бе....ми иска да е метълка бе Иска да се облича в тоя стил, верно друхите не правят човека, ама тя иска отдалече да я познават сигурно

некса ква метълка видяяяяяяяяяяххх леле кура ми щеше да гръмне. ниска слаба грамадни цици супер гъз и беше облечена с пола тип колан и няква блуза по тялото и ииии....
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Цитирай Първоначално написано от RedChil
    Как да не оставя хигиената си бе?Добре ли си !? За да си истински мЯтъл трябва да забравиш за средства като шампоан,сапун и изобщо БАНЯ.
    Ne vsi4ki metali sa takiva-ne vsi4ki ne se kapqt tva 4e ima i takiva ne zna4i 4e vsi4ki sa kato tqh !!!!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sweet_lina
    Цитирай Първоначално написано от RedChil
    Как да не оставя хигиената си бе?Добре ли си !? За да си истински мЯтъл трябва да забравиш за средства като шампоан,сапун и изобщо БАНЯ.
    Ne vsi4ki metali sa takiva-ne vsi4ki ne se kapqt tva 4e ima i takiva ne zna4i 4e vsi4ki sa kato tqh !!!!!!!
    Хммм..и не всички хора явно схващат иронията...

Повече от фен
    Ооо, Господи! Не искам да коментирам просто..

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    не е задължително след като слушаш метъл да се обличаш така. аз слушам само метъл но по външния ми вид никога няма да познаеш че го правя. въобще, защо е нужно да се вписваш в някакъв стереотип на поведение?
    И аз мисля, че не е задължително да си сменяш гардероба само заради това защото може след 2 месеца да почнеш Хип Хоп и пак ли ще си сменяш гардероба по добре не се прави много малко тагове по раницата са ти достатъчни
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Ми аз слушам метъл ама не съм си изоставила хигиената.Обличам се както съм се обличала винаги.В черно и тъмно синьо,тъмно зелено и т.н..Според ме не е нужно да забравиш да се къпеш,за да покажеш какъв сти слушаш!НАй-мн ме дразнят хората дето се правят на Ето виж ме аз съм голямата металистка аз слушам, метъл.Пък като ги питаш коя е любимата им песен или грпа да не знаят!

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sweet_evil
    Ми аз слушам метъл ама не съм си изоставила хигиената.Обличам се както съм се обличала винаги.В черно и тъмно синьо,тъмно зелено и т.н..Според ме не е нужно да забравиш да се къпеш,за да покажеш какъв сти слушаш!НАй-мн ме дразнят хората дето се правят на Ето виж ме аз съм голямата металистка аз слушам, метъл.Пък като ги питаш коя е любимата им песен или грпа да не знаят!
    Ти се къпеш...следователно не си тру метълка.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

не е задължително след като слушаш метъл да се обличаш така. аз слушам само метъл но по външния ми вид никога няма да познаеш че го правя. въобще, защо е нужно да се вписваш в някакъв стереотип на поведение?
    absolutno na sushtoto mnenie sum! i obli4ai se kakto ti haresva ne e nujno zaradi nqkakuv stil muzika da smenqsh izcqlo garderoba si

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    леле още я има тая тема...

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]
    absolutno na sushtoto mnenie sum! i obli4ai se kakto ti haresva ne e nujno zaradi nqkakuv stil muzika da smenqsh izcqlo garderoba si
    Напълно съгласна... Просто бъди себе си!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Не мисля,че това "Сори,че съм толкова тъпа" е достатъчно
    брао брао

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Еми... В днешно време само да облечеш черно и вече си метълк, така че... Аз като се запознавам с някой и все ме питат дали съм метълка, ебаси. Черното е цветът - дали ще носиш кожени панталони и широки блузи или ерни къси изрязани роклички с разкъсани чорапогашници - взсе едно е. Като грим - можеш черен молив, очна линия и черни сенки, като ги издължиш плавно до веждите.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от sweet_evil
    НАй-мн ме дразнят хората дето се правят на Ето виж ме аз съм голямата металистка аз слушам, метъл.Пък като ги питаш коя е любимата им песен или грпа да не знаят!
    Права си-то да ти писни от някакви, които се фукат-вижте ме, аз съм метъл...На такива им викай къш къш
    Нали не е нужно да се сменя гардероба или нз си какво само защото човек слуша метъл.Но ако толкова иска-да се облича в черно, както каза ErinEverly

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си