- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- dyrzost i krasota
Знам само че Торн ще се ожени за Дарла и ще имат момиченце, което ще кръстят Мейси. Бащата на келеша Ерик ще се върне и ще заживеят с Амбър![]()
Преди ГОДИНИ бях чела, че в Америка отпразнували 5000 епизод на тая сапунка![]()
А според мене, сички ще измрът и някои ще вземе сички наследства на тая фамилия и ше си живее царски...
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
emi az mislq,4e nikogaaaaa nqma da svur6iiiiiiiiiii![]()
gadostttttttttt blakkkkkkkkk
![]()
![]()
"Дързост и красота" не може да свърши,това е като Библия за сапунерките![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
hah tozi serial e bezkraen... jal mi e za babite koito go gledat.. takai nqma da raberat kak svar6va. Ina4e predpo4itaniqt ot men krai e Everyone-DEAD![]()
Ще се изтрепят взаимно и всичко ще свърши с "хепи енд".
Хах...идея си нямам.![]()
Ооооо не съм пропуснал нито един епизод до сега. Много се притеснявам тия дни какво ще стане с Ерик Трети и дали ще го вземат от Сиджей и Амбър? Торн горкият нещо се пропи... Брук нещо пак почна да се зъби на Тейлър![]()
kakto kaza midian "mai nqma da svurshi"
a i ne go sledq i izobshto nz kak se razvivat neshtata tam...![]()
Ама то като има 2039750672-9746-257265 епизода много прецакват бабичките...всяка иска да разбере как ще свърши филма,ама никоя няма да доживее.И какво става?Разгневени призраци на възрастни дами ще започнат да обсебват хората,за да могат да разберат края на филма.И така тези,които са го създали ще бъдат виновни за връщането на мъртвите от отвъдното и ще трябва да търсят екстрасенси,за да разказват филмите на призраците на бабките,а не да обсебват обществото.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Абе к'во, "Дързост и красота" си е адският филм (даже сапунка не мога да го нарека) . Вие нещо не сте добре
Според мен ще завърши с праправнуците на Ерик и Амбър![]()
ахахаххахаха точно !Първоначално написано от Sarabi*
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ама вие май неразбрахте че тоя сериал няма край!!!![]()
аа междувпрочем като бях на 4-5 го гледах (детска му работа)![]()
Гледам го изключително рядко, само като нямам кфо да прая. Като цяло филма много ме изнервя, но понякога е интересенПървоначално написано от CooL^GirL^^^
но и дразнещ.
Иначе я я кажи нещо друго фрапиращо, дето знаеш![]()
da svarshi?!![]()
![]()
4e toq film ima li krai
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
lele kato gledam nqma da svur6i pone dokato nie stanem babi i dqdovci![]()
![]()
![]()
Нямам си ни най-малка представа,но се чудя артистите ,които играят дали ще доживеят да изиграят и последната си роля в филма![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Сериите общо са 3500....Сега мисля,че са на 1700....Вие си направете сметка Кога....А как....тоеа е много ясно и просто-Свички (които са живи де)ще са щастливи....
)
оооо не искам и да предполагам, ще си разваля кефа ако предполагам и вземе 4е наистина така свърши
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Xaxaxaxaxax kak 6te svar6i vaprosa e koga 6te svar6i i dali izob6to 6te svar6i basi ne im li pisna na teq hora da raztqgat lokumi i da vkarvat novi i novi geroi. onas sa ojenila za nqkav posle pak za ba6ta mu posle za brat mu ostava i maika mu da mine i kvo kartinata e palna i nai tapoto e 4e geroite se menqt ama suijeta si ostava edin i sa6t abe golqma tapnq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you want to be пиян
drink rakiq not айрян
Edva li 6te dojiveq za da vidq kraq![]()
тоя сериал няма да свърши![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Казаха ми, че Морган няма да роди детето и че една от близначките на Рич и Тейлър ще се удавиПървоначално написано от sineoka_kukla
Ще пиша ако разбера още нещо...
Няма да сварши или поне ти няма да го доживееш![]()
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????