- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vlubena v 9 g po-golqm
zdr istorite ni malko si suvpadat vlqbix se v edno mom4e na 25 az sum na 17 mn go obi4am toi e vsi4ko za men zaedno sme ve4e 9meseca sega na 9 pravim 10 samo deto tr da se kriem ot mama i ne zaradi god a zaradi tova 4e toi e izpolzval treva predi 3 god i mama razbra ot tam se se6ta6 4e mi zabrani da buda s nego v proyiven sly4ei 6te pysne jalba sre6ty nego a az ni6to nemoga da napravq za6toto nqmam palnoletie toi mi prizna o6te na su6tata ve4er na koqto trugnaxme za tova za da nqma ljavascript:emoticon('')
javascript:emoticon('')uji po mejdy ni otna4alo i mama o xaresa no se straxyva no az znam 4e toi ne izpolzva tova ot mn vreme i 4e me obi4a dokazal mi go e mn puti toi e i purvq muj v jivota mi ako razbira6 za kakvo ti govorq ! toi e 4aroven i mn raboti seriozen e i pr vruzkata ni taka za6toto mn me obi4a vijdame se za 4as dva prez den ima mn sly4ei v koito izliza prez rabotno vreme i idva6te v y4ili6te za da se vidim za mni4ko no sega se vijdame mn rqdkojavascript:emoticon('
')
javascript:emoticon('') i moje bi skoro 6te my pisne tova polojenie iv koeto sme i mn puti sum my kazvala 4e ako na6ata vruzka go naranqvajavascript:emoticon('
')
javascript:emoticon('') po dobre da se razdelimjavascript:emoticon('
')
Speak to the hand no toi mi kazva 4e me obi4a i ne iska da me zagybi kakto i az nego !lqbovta ni silna i 6te se opitame da preodoleem tova i mama da razbee 4e naistina se obi4ame ! pi6ete i daite suvet kak da i kaja i kakvo mislite za moqta istoria imax nyjda da spodelq i go napravix na to4noto mqsto nadqvam se daite mnnq,saveti i kakvoto iskate 6te vi buda mn mn blaodarna 4aojavascript:emoticon('')
Speak to the