- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- zabremenqvane?
na4i na4inae6ta sum v tazi oblast i iskam da vi pitam ne6to.zna4i priqtelqt mi mi brukna v vlagali6teto kato predi tva ima6e zasuhnala sperma po prusta.ima li nqkakuv 6ans da zabremeneq kato togava bqh v cikul a spermata be6e zasuhnala po prusta mu ot okolo 10 min ako ne i pove4e.10x predvaritelno
6ansa e mn mn mn mn mn malyk, se pak nedei da pravish taka
не можешкогато си в цикъл е най-маката възможност да се забременее.спокойно-отдъхни си
"Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее."
Мартин Лутър Кинг, Младши!
Директно ти заявявам: бременна си с близнаци-момиченца. Ако със същия пръст ти беше бръкнал в гъза - момченца. А в носа - зависи, или момче, или момиче, защото така по-трудно се забременява.Първоначално написано от .......
Честито!![]()
Животът е БРЯГ!
abe 6tom si v cikal veroqtnosta e super malka pak i spermatozoidite ve4e sa bili umreli kat ti e pahnal,abe ne se pritesnqvai
a poprincip ot zasuhlala sperma ot 10 min po prust moje li da se zabremenee spored vas? za6toto spored mene sprematozoidite ve4e ne mogat da se pridvijat kum qi4nicite kato e zasuhnala semennata te4nost.....a spored vas?
Спермата е вече негодна за оплождане, спокойно. Но другия път не му давай да бърка, докато си неразположена.
Сперматозоидите умират за супер кратко време. Щом е засъхнала и са минали 10 минути - абсурд!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Не си бременна!