.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: zabremenqvane?

.......
    Guest

zabremenqvane?

na4i na4inae6ta sum v tazi oblast i iskam da vi pitam ne6to.zna4i priqtelqt mi mi brukna v vlagali6teto kato predi tva ima6e zasuhnala sperma po prusta.ima li nqkakuv 6ans da zabremeneq kato togava bqh v cikul a spermata be6e zasuhnala po prusta mu ot okolo 10 min ako ne i pove4e.10x predvaritelno

Guest
    6ansa e mn mn mn mn mn malyk, se pak nedei da pravish taka

не можеш когато си в цикъл е най-маката възможност да се забременее.спокойно-отдъхни си
    "Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее."
    Мартин Лутър Кинг, Младши!

Голям фен

Re: zabremenqvane?

Цитирай Първоначално написано от .......
    na4i na4inae6ta sum v tazi oblast i iskam da vi pitam ne6to.zna4i priqtelqt mi mi brukna v vlagali6teto kato predi tva ima6e zasuhnala sperma po prusta.ima li nqkakuv 6ans da zabremeneq kato togava bqh v cikul a spermata be6e zasuhnala po prusta mu ot okolo 10 min ako ne i pove4e.10x predvaritelno
    Директно ти заявявам: бременна си с близнаци-момиченца. Ако със същия пръст ти беше бръкнал в гъза - момченца. А в носа - зависи, или момче, или момиче, защото така по-трудно се забременява.
    Честито!
    Животът е БРЯГ!

abe 6tom si v cikal veroqtnosta e super malka pak i spermatozoidite ve4e sa bili umreli kat ti e pahnal,abe ne se pritesnqvai

.......
    Guest
    a poprincip ot zasuhlala sperma ot 10 min po prust moje li da se zabremenee spored vas? za6toto spored mene sprematozoidite ve4e ne mogat da se pridvijat kum qi4nicite kato e zasuhnala semennata te4nost.....a spored vas?

Мега фен
    Спермата е вече негодна за оплождане, спокойно. Но другия път не му давай да бърка, докато си неразположена.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Сперматозоидите умират за супер кратко време. Щом е засъхнала и са минали 10 минути - абсурд!
    HardC0re and BDSM forever

Супер фен
    Не си бременна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си