.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    marii4eto
    Guest

malko help nqma da mi e izli6na

OF imam problem moq priqtel e mn mal4aliv i nz kak da go nakaram da gocori i za kvo kat se vidim se az govora a toi vse myl4i i naprao ne izdyrjam ve4e otgovarq s da ili ne i tva e.....off naprao ve4e ne izdarjam nz nito kvo da govora nito kvo da prava.vie naprao ne mojete da si predstavite kyf ad e da si s nego samo myl4i i ni6to ne kazva........a na men ne mi spira ustata po sqkaf na4in se opitvam da go predrazpoloja da govori a toi ne i ne.......nz 6to e taka

Guest
    Moje bi prekaleno mnogo govori6

Проблема , убедена съм , не е в теб!
    Просто замълчи и ти...нарочно да видиш как ще отреагира.
    Или го питай защо не говори...Толкова ли няма какво да ти каже?! ... Не ми се вярва.

• • • LiVe FaS† Die NeVeR • • •

marii4eto
    Guest
    mi nqkolko pati sam go pitala i toi se vika abe neska ne mi se govori neska ne mi se govori....na nego nikoga ne mu se govori

perverznata
    Guest
    mi dobre de kajete i nqkvi temi za razgovor

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от perverznata
    mi dobre de kajete i nqkvi temi za razgovor
    И да и кажем мислиш ли,че ще помогне...да си говори сама на тия теми той да я слуша и да и отговаря само с "да" и "не".

maneater
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Moje bi prekaleno mnogo govori6

Мега фен
    Целувайте се през цялото време.
    Бтв, веднъж излязох с един, който каза най-много 10 думи по време на срещата. Беше ужасно...

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ми може ако ходите от скоро да се притеснява...и аз имах такъв проблем,ама го "премахнах" така да се каже ,заедно с момчето изчезна и проблема.Много ли харесваш това момче?Ако не е така-не си заслужава да си с някакаъв темерут...
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Guest

Re: malko help nqma da mi e izli6na

Цитирай Първоначално написано от marii4eto
    OF imam problem moq priqtel e mn mal4aliv i nz kak da go nakaram da gocori i za kvo kat se vidim se az govora a toi vse myl4i i naprao ne izdyrjam ve4e otgovarq s da ili ne i tva e.....off naprao ve4e ne izdarjam nz nito kvo da govora nito kvo da prava.vie naprao ne mojete da si predstavite kyf ad e da si s nego samo myl4i i ni6to ne kazva........a na men ne mi spira ustata po sqkaf na4in se opitvam da go predrazpoloja da govori a toi ne i ne.......nz 6to e taka
    Pivqrvai mi problema ne e v teb.Moje bi prosto e ot horata koito sa malko po sramejlivi.Opitai se da pogovori6 s nego.Ako pak ti kaje,4e neska ne mu se govori mu obqsni kolko ti e neudobno ot tova,4e nikoga ne mu se govori i moje i da uspeete da se razberete.Ako pyk ne...E,ne e edinstvenoto mom4e

edna_me4taaa
    Guest

Re: malko help nqma da mi e izli6na

Цитирай Първоначално написано от marii4eto
    moje BI PREKALENO MN GOVORI6

Голям фен
    Град
    Memphis
    epa mom4eto moje da nesa e otpusnalo da se pritesnqva oshe imai malko turpenie de
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на koalka
    Може да е по-притеснителен и за това да не говори.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    пробвай и ти да помълчиш - действа. аз поне направих с моя щото той постоянно отговаряше с ДА, НЕ, НЕ ЗНАМ или "егати тъпите въпрос", " не ме интересува" и т.н. аз по начало много плямпам, ама един ден като излязохме и аз мълчах. и ще видиш как изведнъж той ще добие желание да говори моя вече не му спира устата... като мене
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Може да си има проблеми..
    Защо не пробваш да изкопчиш от него как се чувства.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си