- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- malko help nqma da mi e izli6na
OF imam problem moq priqtel e mn mal4aliv i nz kak da go nakaram da gocori i za kvo kat se vidim se az govora a toi vse myl4i i naprao ne izdyrjam ve4e otgovarq s da ili ne i tva e.....off naprao ve4e ne izdarjam nz nito kvo da govora nito kvo da prava.vie naprao ne mojete da si predstavite kyf ad e da si s nego samo myl4i i ni6to ne kazva........a na men ne mi spira ustata po sqkaf na4in se opitvam da go predrazpoloja da govori a toi ne i ne.......nz 6to e taka
Moje bi prekaleno mnogo govori6![]()
Проблема , убедена съм , не е в теб!
Просто замълчи и ти...нарочно да видиш как ще отреагира.
Или го питай защо не говори...Толкова ли няма какво да ти каже?! ... Не ми се вярва.
• • • LiVe FaS† Die NeVeR • • •
mi nqkolko pati sam go pitala i toi se vika abe neska ne mi se govori neska ne mi se govori....na nego nikoga ne mu se govori![]()
mi dobre de kajete i nqkvi temi za razgovor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И да и кажем мислиш ли,че ще помогне...да си говори сама на тия теми той да я слуша и да и отговаря само с "да" и "не".Първоначално написано от perverznata
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Целувайте се през цялото време.
Бтв, веднъж излязох с един, който каза най-много 10 думи по време на срещата. Беше ужасно...
Ми може ако ходите от скоро да се притеснява...и аз имах такъв проблем,ама го "премахнах" така да се каже,заедно с момчето изчезна и проблема.Много ли харесваш това момче?Ако не е така-не си заслужава да си с някакаъв темерут...
![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Pivqrvai mi problema ne e v teb.Moje bi prosto e ot horata koito sa malko po sramejlivi.Opitai se da pogovori6 s nego.Ako pak ti kaje,4e neska ne mu se govori mu obqsni kolko ti e neudobno ot tova,4e nikoga ne mu se govori i moje i da uspeete da se razberete.Ako pyk ne...E,ne e edinstvenoto mom4eПървоначално написано от marii4eto
![]()
moje BI PREKALENO MN GOVORI6Първоначално написано от marii4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
epa mom4eto moje da nesa e otpusnalo da se pritesnqva oshe imai malko turpenie de
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
пробвай и ти да помълчиш - действа. аз поне направих с моя щото той постоянно отговаряше с ДА, НЕ, НЕ ЗНАМ или "егати тъпите въпрос", " не ме интересува" и т.н. аз по начало много плямпам, ама един ден като излязохме и аз мълчах. и ще видиш как изведнъж той ще добие желание да говоримоя вече не му спира устата... като мене
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Може да си има проблеми..
Защо не пробваш да изкопчиш от него как се чувства.