- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Какво да правя - той не може с презереватив,а аз..
Zdraveite na vsi4ki iskam da vi zapoznaq s moq problem az sum momi4e i imam seriozen priqtel s koito hodime ot dosta vreme reshila sum da pravq sex s nego probvahme purviq put i az kazah bez prezervativ prosto zabravii .....taka opita se no ne moja spadna my nz ko my stana ne oburnah vnimaie vtoriqt put pak bqhme ii toi otide da si sloji prezervativa i kaza nemoga spada mi nz ko mi stava bolen sum nam si ko mn lo6o se skarahme nakraq toi mi kaza 4e sigorno vsi4ko tova e ot prezervativa i 4e my spada ot nego do sega toi e spal s dosta momi4eta i go e pravil bez prezervativ no razbirate li me az nemoga da se doverq na Nego toi kazva predi da svursha shte go izvadq no az prosto nemoga da se dovera samo na tova i da riskuvam i posle eventualno da si bluskam tikvata v stenata 4e sam ne dai boje bremenna eventualno i posle da se 4udq kak da go kaja na maika mi i bashta mi.......kajete kakvo da pravq toi nemoje s prezervativ az nemoga puk bez da riskuvam i nz kakvo da pravq kajete si mnenieto shte islusham vsi4ki vas nadqvam se da me razberete v kakva situaciq sum![]()
![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!