- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Prevryshta me v sebe si.
Ima edno moche koeto doide v u4ili6teto mi v na4aloto na vtori stok. Toi e tri godini po golqm ot men. Oblicha se v stranni, iziskani, 4erni drehi i ne govori mnogo, samo kogato e neobhdimo. Makar i da e palen otlichniok e zyl, lo6 i mnogo lud. Taka i taka izlqzhme vednaj, dvapati, tri i tragnahme. Toi napaln mepromeni ot garderova (Tamni stranni i extravagantni oblekla) do pvedenieto. Iska da me prevyrne sebe si. Toi e navsqkade kadeto am az i vednaj kato e skarahme mi kaza 4e ako go zareja shte me ubie. Prevarna se v ne6to kato moq sqnka i neprekasnato se opitva da me zaradva s ne6to i ne saznava no mn 4esto me pla6i.
Kako da napravq, kak da postapq obi4am go no i se samnqvam v psihikata mu.
леле по твойте описания този ми се струва като някаф психясал..незнам какво да те посаветвам..направи това което ти смяташ за добре
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Хихи познавам един такъв...и той влиза тука![]()
Та по темата...Не разбирам как можеш все пак да го обичаш...
Мисля че трябва да бъдеш твърда и да прекъснеш контактите си с него веднъж за винаги.Нищо чудно да се окаже опасен и по-добре да не общува с такива личности.Но ако се опиташ да се разделиш с него а после се поддадеш отново ще стане по-лошо според мен...
Ами говори с ващте,защото ако го заревеш сега тва ще е ... все пак сте от едно даскало и Бог знае какво ще измъдри психясалата му глава.Единственото ти решение сега са родителите ти,дори и да ти викат за това,че си допуснала такъв тип до себе си пак ще ти помогнат
късмет.Ще ти трябва.
E честито, като го видя че е такъв защо тръгна със него?Хъм...какво ли можеш да направиш освен да го вкараш във психиятрична болница като по филмите ама после като излезне ще вземе ножа и ще те заколя поне ще те дават по ТВ съжалявам,но какво можеш да направиш в този случай .....нещата ще загрубеят със времето
на колко си?
mrusen sektant![]()
![]()
![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Обади ми се и ще го видя този тип лично![]()
А другите начини са да кажеш на родители, приятели, или да звъннеш на 166....
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Сатанист?![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Az sym na 14 i vpoluvina. Toi me zaplashva mnogo seriozno kogato mu kazvam, che shte go ostavq. A za nashite neznam, edno na raka che 6te mi vikat. V nachaloto dokato ne go poznavah dobre be6e mn makar i zatvoreno, milo mom4e. Govore6e mi za muzika, chuvstva i izkustvo, ina4e kazano me4tata na vsqko momi4e. Posle mu vidqh tamnata strana. Ako kaja na nashite 6te go potarsqt i me e strah 4e shte im napravi ne6to i na men sa6to. Toi e nenormalen. Edin ot moq kklas me hvana za zadnika pred nego i toi go vkarav bolnica, a mom4eto daje ne razbra koi go e bil. Az znam 4e e toi za6toto okolo lqvata mu kitka vinagi oviva edin 4eren krast,a po onzi ima6e draskotini ot verigata. Pitah moq i toi ne otre4e. mnogo e zle. Vliza mi v staqta dokato me nqma , rovi mi iz drehite i tn...,![]()
ебати изруда,наистина помогни на себе си-не се занимавай с него !
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Както казаха обърни се към родителитети !!! Предполагам едва ли може да надвие баща ти ! Най-много да яде бойзатова винаги съм казвал какъвто и да стана ще мога да защитавам семейството си !!! Кажи на баща ти !!! И нито дума на майка ти !
Трябва да преодолееш страха си.Много е гадно положението,в което се намираш.Имай смелостта.Кажи на ваще и ги помоли да те разберат.
lelele s kakuv si se zaburkala ne e realno.......kazvash che go obichash da vidim...pogovori s nego otkrito kaji mu che davash vsichko za nego,no che te plashi s durjanieto si....i ako ne pomogne tova govori s vashite
Първоначално написано от Mike-Jones
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Да бе, да, Ужаси на Елм Стрийт. Направо ме досмешава...