.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Високо самочувствие

Когато едно момче е супер готино и го осъзнава,налага се и момичето до него да се докаже,че и тя не пада по-ниско от него...Ако не искаме бързо да изневери,де...Мислите ли,че това е така? Или пък според вас любовта там..кво беше В любовта няма правила ...и това не е от значение... Случвало ли ви се е да бъдете в комбина с такъв един плейбой,който изведнъж се осъзнава и решава,че е влюбен?А може би изобщо не се занимавате с този тип момчета и си харесвате скромничките? Искам мнения..ама смислени,ако може.Който не го грее темата,по-добре да не пише.Мерси.
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми, аз си харесвам по-скромничките Незнам защо, но инстинктивно ме отблъскват плейбойчетата. Просто не са мой тип. Някой като тръгне да си показва самочувствието и аз почвам или да се заяждам с него, или просто повече не му обръщам никакво внимание.
    HardC0re and BDSM forever

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Еми, аз си харесвам по-скромничките Незнам защо, но инстинктивно ме отблъскват плейбойчетата. Просто не са мой тип. Някой като тръгне да си показва самочувствието и аз почвам или да се заяждам с него, или просто повече не му обръщам никакво внимание.
    Амииии....да речем,че той се е правил на мн. скромен и нивинен,докато не си се хванала? При такава ситуация май ще се объркаш,искаш,не искаш.
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    В любовта всичко е позволено, и не мисля че щом единия е със голямо самочувствие то и другия трябва да се доказва
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от piska_
    В любовта всичко е позволено, и не мисля че щом единия е със голямо самочувствие то и другия трябва да се доказва
    =D> =D> =D>

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Цитирай Първоначално написано от Emotional_Decay
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Амииии....да речем,че той се е правил на мн. скромен и нивинен,докато не си се хванала? При такава ситуация май ще се объркаш,искаш,не искаш.
    Еми, мацко, аз имах един подобен случай. Тръгнах с един. Той не беше нищо особено, даже доста простичък и ограничен. Тааа по едно време взе много акъли да ми дава, да ми казва, че бил по-умен от мен, някакви такива глупости. А пък аз най-мразя някой да ми се прави на велик... ии... това ме накара да скъсам с него. Просто като го видех и отвътре ми идваше да се заяждам и драча с него, до такава степен ми стана противен.
    HardC0re and BDSM forever

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    След като "плейбоя" те е избрал значи наистина те харесва,та нали е с теб.А ако мислиш,че има нещо да пооправяш по себе си-ми направи го!Той-хубав,ти-хубава.Идеалната двойка не се подценявай толкова,та чак да си тръгнала да се доказваш,или поне го направи за самата себе си,а не зарди някой си.
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Супер фен Аватара на Qnchety
    Еми аз по принцип си падам по скормничките, но ако се влюбя в някой плейбой...ако имам възможност ше тръгна с него и може и да опитам да му кажа че не е нужно да има чак такова самочувствие че сички да си падат по него!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля,че трябва да се доказвам само и само да не ми изневери.Не си падам по тези момчета.Тези,които се правят на плейбои за мен не струват нищо.Те обикновено не са свестни хора.За какво трябва да се доказваш?Той,ако е тръгнал с теб те познава малко или много.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    газарчета .....тешкарчета ....и сякви подобия са ми ужасно противни ...
    постоянно говорещи за себе си и колко са велики а същевременно не осъзнават кви глупости говорят ... газарчета дето ми слушат чалгиика мислят че са наи велики и ня втори като тях ...да бе да не съм луда ..... не благодаря ... стига ми 1 път тая напаст поиче неща

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Ами......това не е любов.....за каква любов си говорим, когато единия трябва да се прави на нещо, което не е, за да не бъде зарязан от другия? Каква любов, к`ви филми, к`ви 5000 марки?!?
    Ползва търсачката.

mystic^
    Guest
    tva playboy-ite nqqt opraviq ;]

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ami sega6noto mi gadje e s dosta golqmo samo4uvstvie,no vupreki tova go obi4am adski mnogo!
    moq nevinnost i greh.....

Голям фен
    Град
    Бургас
    За мен високото самочувствие е тъпа работа.Имаш се за по-голяма работа защото имаш пари???Та на тази възраст не можеш да говориш за свои пари.Все още мама и тати определят нещата.Имаш високо самочувствие, защото си красив/а?Майката природа ти го е дала...но каквото ти е дала, може да си го вземе.Вириш носа нагоре, защото се мислиш за по-умен/умна???Точно умният човек няма да се мисли за нещо повече от останалите...тинк абаут дис...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

ako go obichash zashto zadavash glupavi vaprosi.ako mislish che e vluben v teb ostani s nego i vijkakvo she stane

Guest
    Мхм, и аз много ги обичам "гъзарчетата".Обичам да си играя с тях и да ги сривам ... Също така много обичам да ги правя на шматки пред приятелите им и въпреки това те пак ме търсят, защото искат да се докажат като Playboys.
    Както знаете "гъзарчетата" не обичат лесните момичета.Всяка втора иска да е с тях, защото са "голямата работа".И те си мислят, че която си пожелаят - нея могат да имат... да ама не Любимо мое занимание е да флиртувам с един такъв пикльо и след това да се наслаждавам на малкото му наличен умствен багаж.
    Някои мои приятелки ми казват, че не трябва да се подигравам така с момчетата, защото е неприятно и все някои ден ще ми се върне.Била съм кучка, била съм непукистка...дреме ми. Важното е да се осъзнаят и да не се взимат толкова насериозно.Защо мъжете могат да си правят каквото искат, а жените не могат ??? АЗ МОГА и ще продължавам да ги мачкам, докато ми е кеф.Нека съм кучка в нечии очи.И аз като една мацка тук... свиркам си...

Няма да тръгна да се доказвам, за да впечатля някой. Ккавото съм постигнала и доказала съм го направила за себе си. Както казаха, с парите, които имам няма как да се гордея, защото в крайна сметка не са мои и аз не съм направила нищо, за да ги спечеля. Друг е въпросът, че ако любовта е истинска, няма да се наложи да доказвам нещо. Има момчета, които се мислят за "Мистър Вселена", но с тях бързо се оправям.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    kefite me
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си