- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Dа говоря ли с нея или ...?
Ми, проблема е следният - след последната вече доста дълго време стана, съм си самичък.Ама по-лошото е, че не изпитвам чувсва към никое момиче.И напоследък се появи една позната, с която се понаваме около година и чувствам, че почвам все повече да я харесвам.Та пишем си в Skype редовно, излизаме вече 4-5 пъти(от както разбрах за чувствата си), ама не само двамата, ами с компания!Не мога да кажа, че усещам нещо от нена страна, но е твърде вероятно да има!И въпросът ми е да говоря ли с нея зa чувствата си, да изчаакам ли още малко(и ако ше чакам как да действам за да й покажа, че ме интересува)?
po dobre iz4akai . taka ili ina4e ne si siguren kakvo izpitva tq .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
ami zapo4ni da q svalq6 i vij dali 6te ti otvurne![]()
moq nevinnost i greh.....
Spored men trqbva da izchakash oshte malko shtom ne si siguren nito tvoite nito v neinite chustva..Prez tova vreme moje da i pravsih leki nameci no nishto seriozno ako reshish che anitina izpitvahs enhsto kum neq razlichno ot ovlechenie za 2-3 dena govori s neq
Неподходящ размер на снимка в подпис!
pravilno ti kazvat flirtuvai i 6te razbere6 kakvo izpitva kum teb. i posle deistvai
Ами като за начало можеш да изчакаш малко,но после премини към действия.Трябва да изчакаш,за да видиш как ще се развият нещата с нейните чувства.
Iz4akai....
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Изчакай да видиш как ще се развият нещата, но и покозвай загатнато твоята зайнтересованост към нея.
uspex ! =D>
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Първоначално написано от priti_kiti
![]()
Благодаря много за всички съвети!![]()
Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Ми излесте двамата на кафе,мисля че тя ще се досети,виж как ще се държи на срещата.Все пак ти каза,че си имал приятелка.Мисля,че не е било чак толкова отдавна,(най-много една година)не и казвай още на първата среща,защото тва си е стресиращо пък и не знаеш как ще реагира,за това я опознай първо,вмъкни се в сърцето и,прави и комплименти,заведи я където и харесва ...и после действай![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Pokani q na kafe,no da bydete samo dwamata
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...