- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Кой компютър е по-добър?
Та кой е по-добрият компютър? Първият или вторият?
втория
Аз познавам момчето с първия компютър и е 2.2 Ghz а не 994 MHz
po snimkata e vtoria mn qsno samo se 4uda na 900 mhz procesor ne sa li mu mnou 512 ram malko ste izpu6i ili ste zabavq dosta
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
нощен прочети го тоя постПървоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
разбра ли ся момчето ни науни че колкото по голям рама толкова по бавен компа![]()
ако това е вярно значи първия е по-добър.Първоначално написано от kalataboian
vij sq pi4 ti ako razbirash ot pc-ta nqmah predvid kolko e po golqm rama tolko e po baven komputera imah predvit otnoshenieto na procesora i ramta na 900 mhz 512 ram mu e mnogo i shte raboti mnogo bavnoПървоначално написано от DevilMayСry
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
немога да те разбера по твоята логиа с 256 рам примерно ще варви по добреПървоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
даже с 2х1024рам примерно ще варви още по добре това е глупост което го говориш образовай се
Нещо ми се струва, че този твой приятел не знае колко му е процесора.Първоначално написано от kalataboian
AMD = А Mръдни DeПо снимката втория. Иначе най-хубаво 1ГБ РАм и 3.0 ГХз процесор, край на проблемите. Пък, ако хардчето е 160ГБ работата заспива
Към автора: по-тъпо нещо от това да ми праснеш 2 скрийншота на "Properties" и да питаш такъв въпрос няма. От къде да знам каква му е видео картата, чипа на дъното, колко му е голям хард диска и т.н. Друг е въпроса, че 1-вия може и да е даунклокнат...или бозата да не го разпознава нещо като хората. Все едно да ми поставиш един до друг 2 коня, единия черен, а другия бял, и да ме питаш кой ще е по-бърз.
Ползва търсачката.
InHell прав си![]()
господин автор... дай 1 доклад на hardware от еверест![]()
Точно така си е.Има още един куп параметри по които да се сравняват,и ако съдиш само по двата скрееншота и сам можеш да си отговориш кой е по-добър вместо да пускаш анкета.Първоначално написано от InHell
™.::CeCkO®BoY::.™ процесора ми е AMD Duron 850 MHz и съм с 640 MB RAM и да ти кажа работи по-добре и по-бързо отколкото като беше с 128 МВ
Какъв отчет да пусна и на 2-та компа та да стане по-ясно?
Страници относно хардуера.
асеу12093айскд начи дал е грешна информация и пита едвали не да види дали ше се "фанем" кое ПЦ е по-мощно?!...
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.