.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    BOURGAS

SEX.DROGS AND HOUSE

ЦЕНЗУРА!!!
    12 точка от правилника!
    moderated by Coki
    OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!

Супер фен
    DrOgS sUxXxx

техното измества rock&roll-a в култовата фраза sex, drugs and rock&roll хахахах... и техното и наркотиците и секса са за душата и могат да те направят много щастлив... кой как ги използва вече е друга работа...
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

за drogs съм твърдо не!
    NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...

Голям фен
    Град
    Stz
    За Мен трите неща в комплект е най-добре!Обичам да слушам МНОГО house,обичам да правя sex,a ako наистина drogs означава приятели...е за къде сме без тях?!

Хора забавляваите се без наркотици!За Хауса и Секса мнението ми е положително естествено.
    Light The Universe

mii da qji si e kvo. za sexa sam s dvete race ZA (i kraka ponqkoga ), drukz si obi4am ot malka samo house ne6to ne mi s e vpisva. az sam ot staroto pokolenie i si darja na po teji4ki ne6ta - minimal, herd techno, industrial... ina4e 100% love kam vsi4ko tova koeto te kara da se 4uvstva6 dobre
    I Give Colours

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Секса и хауса - якоооо...
    само без drugs
    >>> House Music <<<

v gre6ka ste

tva 4e nqkoi e kazal 4e slu6a xaus i e narkoman ne vaji za vsi4ki.az haresvam xausa ama pove4e na tehno nablqgam.za narkotici po princip ne smurkam ama sum probvala,ina4e trevata -postoqnno durpam.za sexa nqma kvo da govorim nikoi ne se e proiznesul 4e ne my haresva i az sum na tva mnenie samo da znae6 koga s kogo i kude.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си