Снощи пуших супер мн трева и още не съм добре. Усещам си сърцето как тупти супер бързо кво да правя ? сериозно помощ плс...
Спи.
нищо ти няма ше се оправиш ....спи и яж мно ..![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
qj ne6to sladko pii voda i lqgai da spi6
Не пуши повечеПървоначално написано от ПОМОЩ!
Като те гледам какво си пане ще получиш инфаркт като ти пресъхне устата
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
ми да мерси много !
Не прекалявай с пушенето много!![]()
да ама не....
нямаше ми нищо няколко часа... са пак си усещам сърцето супер мн ми тежи... тва едва ли е само от тревата.. баси :/
nai6 k'vo vkarva6 si nekvi paranoi-NI6T0 TI NQMA SPOKO!Kolko si pu6il?
Пробваи да летиш..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
TVA AKO TI IMA NAISTINA NE6TY PROSTO DR PUT KAT PU6I6 NE DURPAI KAT NEVIDQL A PO POMALKO TO ZAVISI VSEKI OT ORGANIZMA MU .I OT POLA DA DOBAVQ.SRAVNITELNO JENITE/MOMI4ETATA/IZDURJAT I GI HVA6TA MNOGO PO BAVNO OT DR POL.:ddd
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Па ако пукнеш, не се притеснявай... Вика му се Natural selection.
Първоначално написано от ПОМОЩ!
Ако си момчесега ти е паднало да си удариш една злобарка. Ще се чустваш сякаш някой друг ти я прави![]()
![]()