Zdr hora!Uf ne znam kak da zapo4na!Ot mesec i ne6ty hodq s edno mom4e,koeto adski mn obi4am i mn mi dopada kato 4ovek!Vaob6te toi e neveroqten,nqmam dumi kak da opi6a kolko mn go obi4am!Ama nzm dali toi vse o6te me obi4a kakto predi!Az poprincip sam mn seriozna i priemam vseki bazik kato ISTINA!Toi zloputrebqva s tova,postoqnno se bazika s mene az priemam tova ne seriozno i se natujavam!Sled tova toi mi kazva 4e e bilo bazik zapo4va da se smee,a az se svivam v sebe si!Osven tova toi tursi non-stop nedostatuci v men(kato predlog kazva "az se bazikam s tebe.a ti..??")!Osven tova kazva(no ne na mene,a na negovi fr) 4e mn obi4a da me drazni,egati lubovta!No kogato stava duma naistina da se obi4ame,togava ve4e nqma raven i tova me pravi mn 6astliva!No kogato me kara da se 4ustvam zle...ve4e ne izdurjam!Iskam da sym s nego,mn go obi4am,no nzm ve4e kak da mu kazvam,4e mi pisva ot tupite mu 6egi i 4e me naranqva!Kakvo da pravq???Kakvo da mu kaja?Kak da mu pokaja 4e me naravqva??Molq vi pomognete mi za6toto nqma da izdurja o6te dulgo pod tova naprejenie...