- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Haresvate li Se?
tazii tema moje bi zvu4i stranno ,no tova koeto imam v predvid e 4uvstvate li se dobre v sobstvenata si koja?Az naprimen mnogo se draznq koagto nqkoq moq priqtelka koqto mnogo dobre znae 4e ne e grozna ili debela zapo4ne da opqva 4e e debela i taka natatak.Naistina vseki ot nas si ima nqkakav defekt,no tova sme si nie!trqbva da se haresvame takiva kakvito sme.I da se opitame da ostranim malkiq defekt.A ne da tvardim 4e sme grozni.Za6toto nqma grozni hora
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
az smqtam 4e dokato nie ne se haresame sami sebe si nikoi nqma da ni haresa!
trqbva realno da gleda6 na nedostatacite si i da gi osaznava6,no ne i da gi preuveli4ava6(pone pred sebe si)
0ф ! Всеки трябва да се харесва, н0 да не прекалява с т0ва ! Всеки е хубав сам п0 себе си ! И същ0 така всеки трябва да има личн0 сам0чувствие ! Н0 т0ва не значи да лети из 0блаците0бщ0 взет0 всеки да е себе си... !
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
mi haresvam se tolkova kolkoto trqbva![]()
![]()
Kато цяло ти неможеш да промениш ген-а си !!! можеш да промениш до известна степен визуалното изражение на тялото си, а тази степен зависи пак от ген-а. Така, че нямаш голям избор, дори и да не се харесваш. Следователно трябва да направиш така, че да се харесаш сам самичък !
АЗ си се харесвам, като в момента си намирам 2 недостатъка, които се стремя с всеки изминал ден да ги преодолявам и снижавам до 0Всичко зависи от теб самия
(е не всичко)
]
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
koito ne se haresva pone myni4ko nqma samo4uvstvie...za6toto to se izrazqva to4no v tova da se 4uvstva6 dobre takyv kakyvto si..normalno e da iska6 da se podobrqva6 i dori e nujno no mislq 4e vseki e hubav i 4aroven po sobstven na4in...a za momi4etata ili mom4etata koito samo iztykvat 4e sa debeli ili grozni ili nz i az...mislq 4e si prosqt komplimenti...vseki se e rodil takyv nqma na4in...za da jivee 6tastlivo trqbva da e dovolen ot tova koeto e...po vajno e da se razviva intelekta i drugi ka4estva...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
ponqkoga se haresvam mnogo...![]()
drug put prosto NE se ponasqm..![]()
zavisi ot nastroenieto mi,no kato cqlo si se haresvam,ama ne sam vlubena v sebe si,ne sam kato Narcis![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ami i az se haresvam i ne mislq che ima losho shtoto kakto se vuzpriemash ti samiqt taka shte te vuzpriemat i ostanalitemislq che sum osuznala kakto nedostatucite si taka i hubavite neshta v sebe si i tova ne me muchi a naprotiv - kara me da se chuvstvam leko
az imam priqtelki koito taka se komplexirat sami che ne e istina prosto.i nakraq rezultatut e depresii nisko samochuvstvie i taka natatuk
apuk i absoliutno vseki si ima nqkakuv char koito go kara da izpukva sred ostanalite
![]()
To4no taka, macka! Dobrodetelta e m/u izli6aka i nedostataka na dadenoto ka4estvo, t.e. posredata e zlatnata sredaПървоначално написано от aBeP4eTo
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
I az sam na tva mnenie![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
so and iПървоначално написано от miloto_girl-4e
...ob6to wzeto trqa da wqrwa6 w sebe si i da se hareswa6...za da te hareswat i drugite...
ponqkoga se haresvam ponqkoga ne-no kato cialo ne se mrazq za6toto predi imam mn nisko samo4uvstvie i ne mojeh da se ponasqm....no sega sam dobre!
po-princip haresvam se...no ponqkoga,gordo varveiki po ulica neo4akvano si vizhdam varhu nqkakva vitrina i o uzhas!![]()
![]()
![]()
стига приказки!
kato cqlo se haresvam no ima nqkoi ne6ta vyrhu koito trqq da porabotq![]()
Ami ima momenti v koito se haresvam , ima i takiva koito ne se haresvam , opredeleno ima nqkoi ne6ta koito iskam da promenq v sebe si , no se smqtam za pone muni4ko 4arovnavse pak vseki si ima nqkakvo svoe sobstveno izlu4vane
![]()
Да,харесвам си се,такава каквато съм!И според ако аз самата не се харесвах не бих могла да изисквам и от останалите да ме харесват![]()
ima dni,v koito se haresvam super mnogo ,ima i dni,v koito ne moga da se ponasqm.mislq,4e taka e s vseki 4ovek![]()
Az si se haresvami sa6to mnogo se draznq, kogato nqkoi zapo4ne da se prevzema i da pita: "Kak izglejdam" Daje vednaj edna priqtelka, koqto e mnogo gotina mi kaza: "Kaji mi 4e sam gotina da si vdigna samo4uvstvieto" E te togava mnogo se qdosah....
![]()
Po - dobre gospodar v ADA, otkolkoto rob v RAQ!
ami poprincip seki se oplakva za ne6to ot sebe si no as ne se oplakvam poneje ve4e ne mi pukatva e nai dobriq na4i nda ne ti puka za ni6to i nikoi vajnoto e korn da ima i edno golqmo 15 godi6no joni wokar ni6to pove4e na men ne mi trqbva samo edno ne6to ostana da si smenq v men za da moga 100 % da pla6a momi4etata po ulicite i maikite s malkite im deca i tva sa edni golqmi 4erno o4i lo6oto e 4e ednoto oko samo e 100 leva i sa poru4kovi no sega kat zema zaplata i tva 6te si zema
![]()
Пък аз се мразя..освен ако не съм цялата в черно и с прилично тъмен грим..Така изглеждам поне малко по-интересно...![]()
чувствам се добре в кожата си, не бих излезнала от нея![]()
"Целувка за лека нощ"
Харесвам се. Разбира се никой не е савършен. Въпреки това си се харесвам. Полагам много грижи за себе си за да изглеждам добре и съответно да се чувствам добре.
mi kvo da kaja......dolu gore dano naistina ste oravi 4e ne trqbva prekaleno mn
az ne si haresvam mn ne6ta ot haraktera po-skoro))))
nz ne sum debela i grozna i mn dobre go znam,no ne sum miss svqt po moe
mnenie))))))))))))