- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Опитвате ли се да имитирате някоя/някой певец/певица? Как?
Опитвам се да приличам на rihanna и sean paul. На rihanna съм си изтеглила страшно много нейни снимки и така се опитвам да бъда с нейния стил - суичъри, дънки с разни работи, младежки неща общо взето. опитвам се и да пея като нея (знам, че това са пълни глупости, ама...). Ha sean paul като си правя такива плитки и нося слънчеви очила. Като се смесят тези два стила се получава страхотна комбинация!
tva mnou tupo da imitira6 nqkoi![]()
боже....аз съм много тъпа. Не трябваше да е в Козметика и диети. Мани колко съм разсеяна. Тц,тц,тц,тц.............
Въх не не имитирам никой .. аз съм си такава каквато съм ...
mi v deistvitelnost ne
iskam da si izglejdam taka kakto se haresvam
tva nqma ni6to ob6to s koqto i da e zvezda
Предпочитам да си създам собстен стил на обличане и т.н.Всмисъл да си имам собствен външен вид без да имитирам никого.
Нямам амбиции да приличам на някой друг освен на себе си.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
На мен са ми казвали , че съм се обличала чалгарски => се оптивам да ги имитирам , но не е така . Предпочитам собствената си индивидуалност.
т. 2, 9
...и аре всички скочиха, че никого не щат да имитират, дрън дрън.
Аз дори НЕСЪЗНАТЕЛНО КОПИРАМ ОТ МОИТЕ ИДОЛИ, зашото да, имам такива.
не откривате топлата вода - вески от някои малко копира.
Ако си на 12, е нормално.
Не съм си помислял такова нещо![]()
Аз имитирам Милко Кавалджиев, Магапаса и Кондьо.![]()
През възрастта от 13 до 19 години съзнателно или не съзнателно всеки копира някой.Най-често това са техните идоли - певци артисти и прочие.
Силният намира решения, слабият оправдание.
Няколко пъти съм се опитвал да пея като Азис.![]()
Това брои ли се?
![]()
Aз не имитирам никой конкретно, но си личи, че съм повлияна от тези музиканти, които слушам.
аз ще стана нофата чалга икона и всички ще искат да приличат на мен![]()
ся по темата ест че е тъпо да се опитвам да приличам на някой
"Целувка за лека нощ"
всички вие толкова лесно се разпалвате....Не мога да разбера какво лошо има да искаш да си като някого, когото харесваш. Аз не одобрявам да се имитира някой приятел/приятелка, но на някоя звезда не виждам нищо лошо.
Ами тва че "имитирам" танците на Pussycat DOlls и Beyonce брои ли се?![]()
Да....Кондьо...и Урсула...те са ми идоли![]()
![]()
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
Ми...то и аз се опитвам да имитирам танците на PCD макар че... Не съм сигурна дали се брои. Аз по принцип от всички певци, певици и групи се опитвам да танцувам kato tqh. da kajem 4e se broiПървоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
като се замисля нямам идоли,музиканти и т.н които да копирам,ама си имам 1 изграден собствен "идеал" към който се стремя
туй брои ли се?![]()
Pеших да си направя прическа като на Rihanna. Sean Paul май вече не го копирам чак толкова колкото риана. Обожавам тая певица. Страхотна е!
Не може да няма влияние, просто е изключено. Бас държа, че Метълката не се носи в къса блузка, дънкова поличка и розов чорапогащник. И обратното - Smile baby се носи като матъл. Есори, ама това да ми кажете че не копирате или поне че музиката не ви влияе на визията е глупаво
opredeleno ne iskam na nikoi da prilicham..naistina e mn tapo.po dobre da badem razlichni zashtoto svetat se nujdae ot raznoobrazie![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Не имитирам никой.Имам си мой стил- падам си по по-нестандартните неща..Обичам да съм по-различна от другите и се нося така , както на мен ми харесва.:P