- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- най-редките?
Кои очи са най-редките?И момичета с какви очи и коси харесвате най-много?
Е то не са само очите и косата в едно момче..ама може би, черна коса и сини очи.. може и зелени![]()
П.С и русите не са за изхвърляне![]()
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?
Познавам едно момче дето едното му око е синьо а другото зелено.Иначе
гледам едно момче като цяло а не само косата и очите
Най редките са зелените.
Аззз умирам за сини очи и черна/тъмна коса.Ама и руса става.
А ако си търся мъж от моя вид-черна дълга коса и сини очи,или зелени.
nai-redki spored men sa pustrite o4i.ina4e za jena e super krasivo 4erna kosa i zeleni o4i.az sum obratnoto-svetla kosa i tumni o4i(koeto su6to ne e lo6o)
moq nevinnost i greh.....
Според очната лекарка,която посетих на скоро най-рядко срещаните и красиви очи са ПЪСТРИТЕ![]()
Най-рядката срещана комбинация според мен е тъмна/по-скоро черна коса със сини или зелени очи.
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
рижа коса + зелени очи![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Кефя се на мацки с къдрава коса(не чуплива, а къдрава) и много тъмни очи![]()
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
Зелените очи въобще не ми харесват...нито на момиче, нито на момче.
Сините и сивите съм ги срещала най-рядко.
Черните и сините очи според мен са най-красиви. Коса- тъмна.
сивите са най-рядко срещани.специално аз никога не съм виждала такива.на баба ми са някакви сиво-сини.Първоначално написано от I_love_dead_people
иначе най ми харесват тъмни очи,също сини...абе и зелени...ама зависи и от формата на очите.коса-тъмна.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
emi 4isto 4erni dosega ne sma vijdala,mn tamno kafqvi-da,no naistina 4erni ne sym.
Ами вижте сега обикновено повечето са според цвета на кожата.
Много,много,много рядко можеш да видиш момиче/момче със черна коса и сини очи със зелени може но със сини е мн. трудно говорим ако косата си е естествена и няма някви лещи. Те общо взето си варират като черна коса-кафяви очи (в някои случаи зелени)
кестенява коса - Зелени,сини,кафяви
и руса коса - сини,зелени
Ами намен ми харесват зелените очи на приятеля ми,а и има черна коса.Супер е.![]()
![]()
![]()
predi si misleh,4e zelenite sa nai-rqdkite,no gra6ah,vsu6tnost se okaza,4e mn ot horata,koito misleh,4e sa sus kafqvi o4i,se okaza,4e sa sus zeleni...
moje bi sivite i jultite o4i
И азПървоначално написано от Heili
а по темата:Нямам големи предпо4итания,важното е самият 4овек да ми хареса,но можеби...тъмна коса и зелени о4и да кажем...макар 4е гаджето ми е пълна противоположност на това опосание ама ...![]()
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
Червени очи+Бяла коса са най-рядкитеПървоначално написано от Whisskas
моите са жълто-червено-зелено-кафяви
понеже имаме скандинавски жилки,на баба ми и са почити червени,точно както на албинос!![]()
Nai-rqdko sreshtani sa chernite i sivite ochi tova nikoi ne go kaza.No az sym vijdala.A moite inache sa pystri![]()