- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Маика ми...
Абе майка ми се сарди за дето неходех до магазина да и зема сладко и ся ми се сарди ама много и тая сутрин я питам
-Каде отиваш на работа ли?
-не.
-Каде отиваш?
-На едно място.
Колко часа ще се варнеш?
-след няколко часа.
Това за мен не е разговор тя попринцип си ми и казва каде отива и колко часа се враща и всичко.Даже и после като неотидах тя ми каза да се оправям сама.Мислите ли че това ще продължи дълго ?Моля ви помогнете ми.![]()
Извини и се,така ще оправиш нещата.Знам го от личен опит![]()
ако и се извиня 100% съм сигурна че ще каже:
-Ти се ми се извиняваш а нищо не полагаш (
)
Макар че правя всичко да и угаждам да става по нейната абе много се старая да сме в добри отношения.С извинение няма да стане сигурна съм .Моля ви много ви моля помогнетее мии[-o<
![]()
Ех тез родители за простотии се сърдят значи, не им ли омръзва
Mmm i da tis e surdi nqma da e za poveche ot 2-3 dena max sedmica a inache az s moita se karam nai redovno i ako i pokajesh che nqma si oblechesh cherno po povod che ne ti govori she spre...Vinagi pomaga ako ne ti puka nqma zashto da en ti govori
Неподходящ размер на снимка в подпис!
емм незнам освен да й се извиниш...а един път майка ми за същото ми се разсърди й пак подобно беше даже не искаше да ми говори ииии аз се затворих в мойта стая и ни излизам от там ни нищо и тя по едно време дойде и каза че иска да се сдобрим и тъй се опраихмеемаа се пак зависи от родителя
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
на всеки му се иска неговите родители да са най-добрите, но разберете-родителите също са хора.Когато се сърдят без причинаможеш да им кажеш какво мислиш.
Това ще им помогне да видят нещата от друг ъгъл и да коригират поведението си.В най-добрия случай може и да ти сеизвинят.
![]()
Не се безпокой дори да не ти прости ако и се извиниш.Веднъж се бях скарала с мама и не си говорехме повече от седмица.После тя сам ми проговори.Спокойно ще и мине![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
значи вчера на морето тя като каза отиди да измие6 маслото а и казах 4е не ми се влиза в тфа страшното море пък и + тфа съм чиста вече(страшно беше щото имаше супер мн големи вълни)и тя пак ми се разсърди а преди тфа замалко спря.И днеска като станах пак си бе6е в добро настроение и не ми се сърди ама нз докога ще продължи така че ще ви държа в течение.Благодрая за съветите ще пробвам с всички \/
![]()
хах, ами според мен пък не е нормално майка ти да ти дава отчети къде излиза, с кого излиза, кога ще се върне.....по - нормално е ти да и казваш къде си, с кого си, кога ще се прибереш и т.н.....а колкото до причината, поради която ти се е разсърдила- това е глупост - изнервила се е и си го е изкарала на теб!
Няма страшно на мене ми се е случвало много пъти. Просто нещо е била ядосана заради някакви проблеми на работата или у дома и си го е изкарала на тебе лично при моята майка не продължава повече от 1-2 дена ама не забравяй за извинвнието ... Успех с мамчето !!![]()
izvini i se i drugiqt pat ako te pomoli za ne6to 6te go napravish
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
nqma6 li ba6ta - pogovori s nego , suyizi se s nego