- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- izneverih...ami sega? ;(
Znachi s priqtela mi hodim ot blizo godina, no sega nego go nqma za okolo mesec i poveche v grada i snoshti na edna diskoteka se napih i mu izneverihmomcheto s koeto mu izneverih znaeshe che si imam gadje i me popita sigurna li si kato pochnahme da se celuvame i az mu kazah ne, i sled tova edna priqtelka me drupna che trqbvashe da si hodim i az mu kazah "forget about this" (zabravi za tova) Iskam i az da zabravq i vruzkata mi da si prodalji priqtela mi kato si doide i si go obicham. Toi mi e purviq(i edinstveniq do sega) i purvata mi takava golqma lubov! Toi me nauchi da obicham i momentite koito izjivqh s nego sa nai-hubavite ot jivota mi, a ne moga da mu kaja za tova, zashtoto e mnogo revniv i neznam dali shte mi prosti, no shte prebie tva momche, a ne iskam zaradi men da stavat takia drami...Molq vi pomognete mi neznam kvo da prava iskam da zabrava tva deto se sluchi snoshti i vsichko da si bude kato predi, sluchvalo li vi se e da izneverite na seriozno gadje i kakvo ste pravili pls help me
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()