- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- izneverih...ami sega? ;(
АХАХАХАХАХАХАПървоначално написано от Angel_Girl
Принципно мисля че ако гаджето ми ми е изневерило, по-добре да не ми казва, защо трябва да ме наранява, това е тормоз и за двамата. Angel_Girl, чувала ли си за благородни лъжи или си прекалено наивна за такива неща. Защо момичето да разваля доверието във връзката си само заради една глупава целувка ?!?!?
Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!
KAJI MU I PRIEMI REAKCIQTA MU KAKVATO I DA E AKO TE OBI4A 6TE TI PROSTI NO I 6TE GO NARANI6 MN PO DOBRE SEGA OTKOLKOTO KASNO
Angel_girl
Като ти чета постовете, още малко и дай да линчуваме момичето, за дето се е целувала с друг.
Да,наистина има много по-важни неща-вярността например,но има ли значение?Първоначално написано от Globul_f
Никаде не съм я нападала. Просто казвам, че най-доброто решение е да му признае, защото истината рано или касно ще излезе наяве. Global_f питаш защо да му губи доверието заради една глупава целувка ли? Тя вече го е загубила на половина макари той да не знае тъй като му е изневерила остава само да му признае истината и да понесе последствията от грешките си. Един човек е много повече в очите на другите и се издига не с лъжи, а истина. Не се съмнявам, че и е зле, защото и аз съм била в такава ситуация даже и по-лоша и за това съм на мнение, че трябва да му признае, защото рано или късно той ще разбере и ще стане много по-лошо и ще съжалява, че не му е казала.