.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Цитирай Първоначално написано от Globul_f
    Стига нападахте момичето бе, вие да не сте безгрешни, омръзна ми от тъпаци, които само гледат да се заяждат, не виждате ли че и без това и е гадно. И както казах, не мисля че една целувка е кои знае какво престъпление, голяма работа, има много по-сериозни неща от това, пък и все пак вие не сте женени!
    Кой са тъпаци?Тези, които и даваме правилни съвети ли?Тези, които й казваме кое е по-добре да направи?Еми ще й е гадно, защото тя е изневерила, не някой друг. Ти пък ще и казваш да си мълчи. Ок..ама ако ти беше на мястото на гаджето й щеше ли да искам да те лъжат и да крият от теб или щеше да бъде точно обратното??? Били искала да будеш лъгана независимо, че е само една целувка това пак е изневяра и тя е длъжна да каже на приятеля си и да му поиска прошка. По-добро лекарство от истината няма и няма да има. Лъжата рано или късно излиза на яве и ако скрие ще стане много по зле. Момчето неможе да живее в лъжи.
    Искам да попитам всички, които я съветват да не му казва едно нещо Вие ако бяхне на мястото на момчето нямаше ли да искате да знаете истината или щяхте да искате да ви лъжат???
    АХАХАХАХАХАХА Принципно мисля че ако гаджето ми ми е изневерило, по-добре да не ми казва, защо трябва да ме наранява, това е тормоз и за двамата. Angel_Girl, чувала ли си за благородни лъжи или си прекалено наивна за такива неща. Защо момичето да разваля доверието във връзката си само заради една глупава целувка ?!?!?
    Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    KAJI MU I PRIEMI REAKCIQTA MU KAKVATO I DA E AKO TE OBI4A 6TE TI PROSTI NO I 6TE GO NARANI6 MN PO DOBRE SEGA OTKOLKOTO KASNO

Guest
    Angel_girl

Като ти чета постовете, още малко и дай да линчуваме момичето, за дето се е целувала с друг.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Globul_f
    Стига нападахте момичето бе, вие да не сте безгрешни, омръзна ми от тъпаци, които само гледат да се заяждат, не виждате ли че и без това и е гадно. И както казах, не мисля че една целувка е кои знае какво престъпление, голяма работа, има много по-сериозни неща от това, пък и все пак вие не сте женени!
    Да,наистина има много по-важни неща-вярността например,но има ли значение?

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Никаде не съм я нападала. Просто казвам, че най-доброто решение е да му признае, защото истината рано или касно ще излезе наяве. Global_f питаш защо да му губи доверието заради една глупава целувка ли? Тя вече го е загубила на половина макари той да не знае тъй като му е изневерила остава само да му признае истината и да понесе последствията от грешките си. Един човек е много повече в очите на другите и се издига не с лъжи, а истина. Не се съмнявам, че и е зле, защото и аз съм била в такава ситуация даже и по-лоша и за това съм на мнение, че трябва да му признае, защото рано или късно той ще разбере и ще стане много по-лошо и ще съжалява, че не му е казала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си