Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
Гледаш да не се изпушкаш пред гаджето ти . Ако не искаш да става мелето по добре си мълчи и гледай прекрасната ти приятелка да не се изтърве , че тогава става страшно. А за да го забравиш това няма формула , просто се постараи да не мислиш за това, а да се радваш на моментите с твоето момче.
О, да бе да. Май си забравила поговорката: "Истината рано или късно излиза на яве"!? По-добре рано и да го чуе от теб отколкото някои друг даму каже, защото тогава найстина ще скъсате. Ако ти му кажеш може и да ти прости, защото няма да си го излагала, а ще си му признала ти и следващия път ако стане нещо такова ще знае, че ще му кажеш. Ако разбере от другаде по-добре ли ще му стане според теб???? Направила си грешка. Щом си могла да му изневериш ще трябва и да си носиш последствията. Повярвай ми казвам ти го от личен опит. По-добре му кажи, а него лъжи, защото ако разбере от някаде другаде ще скъса веднага с теб, а така като му признаеш ще знае, че може да ти има доверие и че няма да го излажеш и следващия път(ако има такъв). И се замисли това момче според теб трябва ли да живее в лъжа? Заслужава ли го??? Заслужава ли един ден като разбере да съжалява, че е бил с теб и ти е имал доверие??? Заслужава ли да му се смеят зад гърба??? Него познавам, но мисля, че него заслужава. Всеки заслува истината. Я се замисли ако той ти беше изневерил ти нямаше ли да предпочиташ да ти признае???И може би щеше да му простиш, но ако го беше научила след 2 месеца и то от друг човек би ли му простила и би ли му имала доверие? Ще ти кажа нито ще му простиш, нито доверие ще му имаш. Така, че най-доброто и справедливо решение, което можеш да вземеш е да ми кажеш истината и да си понесеш последстията. Ако те обича и ако ти наистина съжаляваш ще ти прости, но първо ти трябва да му признаеш за грешката си.
мхм