ami da slu4valo mi se e.i az kato teb izneverih na 1to si seriozno gadje(hodehme po4ti 2 god),na purviq mi..i az togava izpolzvah su6tite dumi 'toi me nau4i da obi4am',no iskam da ti kaja 4e vse o6te ima kakvo da nau4i6,neznae6 kakvo e da obi4a6 istinski v tova budi sigurna.na men mi e trudno da luja horata i mnogo mrazq lujata,zatova mu priznah...toi mi prosti,no znaeh 4e vutre6no mu e mnogo gadno..sled vreme me skusa,zaradi tova.bqh sasipana,vodiha me po psiholozi i kakvo li o6te ne..awe jalka kartinka bqh..no nai dobrata mi priqtelka adinstvena uspq da mi pomone da se spravq,ne mi govore6e direktno da go zabravq,a prosto s vsi4ki sili se opitva6e da mi otkloni mislite ot nego..mina okolo polovin godina,o6te se se6tah za nego,na nqkolko puti mu zvanqh,no ne mu kazah kakvo 4uvstvam...sled tova sre6tnah drugo mom4e i postepenno go zabravih.neiskam da ti e gadno no 6te sm 4estna,4e spored men nqma smisul,tazi vruzka nqma da ti e ve4na taka4e dori i da se razdelite sega ili po natatuk i v dvata slu4aq 6te ti e mnoo trudno.opitai se da bude6 silna i po dobre si mu kaji,moje i da te razbere,neznam..