- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- izneverih...ami sega? ;(
хахахахах ти сериозно ли .......Първоначално написано от PLAMENKO
Дуре ле хора кво общо има алкохола с тва че тя е тъпа курва .... тя и да не е била пияна пак е щяла да го напраи ... тя си е виновна и тря си понесе тъпите последствия .... алкохола бил виновен маина ! ама вие не сте дуре .... !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Между "него" и "не го" има разлика!Първоначално написано от Angel_Girl
Иначе съм съгласна.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Интересно ми е дали едно момче ще може да се измъкне с такова оправдание: "Нямаше те месец и за това се целувах с едикояси" Това му викам двоен стандарт.Първоначално написано от blood_dodo
Иначе трябва да му кажеш според мен. Все пак става въпрос само за целувка не за нещо повече. Но ако му казваш избягвай извинения от сорта: "Липсваше ми и бях пияна и за това..." понеже звучат адски глупаво.
А бе човек ти по какаъв начин мислиш само не ми е ясно. Ако ти си на мястото на въпросното момче??? Айде не говори глупости, че от такива като тебе адски много се дразня. Нищо неможе да оправдае изневярата и. Какво като го е нямало??? Той и е гласувал доверие и е вярвал, че няма да бъде предаден.Като го е нямало тя е трябвало да му изневери ли? Ако обичаш някой истински нищо и никои няма да е в състояние да те накара да изневериш на любимия/та. Та толкова ли неможа да издържи още малко без него??? Не говори глупости моля те. Ако моя приятел замине никога не бих му изневерила само заради това, че ми е липсвал. Та нали той ми липсва не някой друг!??? Говориш пълни глупости. Нито алкохола я оправдава, нито това, че той е отсъствал дълго време. Няма оправдана изневяра!!!Първоначално написано от blood_dodo
Слушай ме мойто момиче.Аз бях в положението на гаджето ти занеш ли какво ми беше когато разбрах знаеш ли най големият кошмар който съм проживял.Два месеца сълзи два месеца мъка още несъм го преживял това което ми причини бъди коректна с него не го лажи така падаш още повече в очите му имай доблеста да му кажеш помоли го за прошка небъде страхливка един ден сичко излиза и тогава много повече ще съжаляваш за това че си мълчала.
Napalno sam saglasna s Angel_girl... Ti si golqmo momiche i trqbva da nosish posledstviqta ot postypkite si... Izpravi se pred momcheto koeto obichash i mu kaji,hora sme,greshim ako i toi te obicha nasitina tolkova mnogo kolkoto ti nego ,shte ti prosti ..no naistina trqbva da si chestna zashtoto shte go zaboli pove4e ako onova momche reshi da se razprikazva !
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Слушай ме мойто момиче.Аз бях в положението на гаджето ти занеш ли какво ми беше когато разбрах знаеш ли най големият кошмар който съм проживял.Два месеца сълзи два месеца мъка още несъм го преживял това което ми причини бъди коректна с него не го лажи така падаш още повече в очите му имай доблеста да му кажеш помоли го за прошка небъде страхливка един ден сичко излиза и тогава много повече ще съжаляваш за това че си мълчала.
виж какво, драга, момчето те е попитало най-отговорно дали знаеш какви ги вършиш. след като ти не си устояла на него и на въздействието на алкохола, сега ще си носиш последиците
Секи плаща за грешките си в тоя живот!!!
НЕБЪДИ СТРАХЛИВКА И ЕГОИСТКА
Споко бе мила, всички сме правили глупости,все пак сме още много млади за сериозни връзки и е напълно нормално да кръшкаме, това не трябва да те притеснява. Живей си живота, той е твърде кратък за да се тормозиш за такива неща, просто си трай пред гаджето,ако го обичаш и всичко ще е ОК![]()
Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!
и според мен е по-добре да си признаеш....кажи му какво се е случило и го помоли да ти прости....обясни му, че съжаляваш и виж как ще реагира....ако сложи край на връзката ви, значи така е по-добре...Не бива да градиш нещо върху лъжа, а замълчиш ли за случилото се ти все едно го лъжеш...
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
SAMO NE ME NAPADAITE!
Mila az ne bih mu kazala ,ako iskam da si zapazq vruzkata ( to logi4no 4e ako naistina 4ovek iska da q zapazi nqma da izneverqva!). Poneje 6tom kazva6 4e e revniv,ne e sigyrno 4e 6te ti prosti,a za doverie ve4e nqma i mqsto da se govori! 1 moq priqtelka kazva: Muj - > luji! Dori da te hvane -luji! Dori na metoprestuplenieto,dori da te bie -pak luji! tova pomaga na momenti . Mnenieto si e li4no moe! Az ne bih kazala!( i ne bih izneveril de)
You fell away,
What more can I say?
The feelings evolved,
I won't let it out,
I can't replace...
Your screaming face,
Feeling the sickness inside
Не мисля,че сме още млади да се обичаме!!!!НЕ Е НОРМАЛНО ДА СЕ ИЗНЕВЕРЯВА!Ти добре ли ще се почувстваш,ако някой,който обичаш то направи?Не мисля.Точно,защото го обича не трябва да крие това от него.Чувала ли си за съвест?С тези "добри" съвети,които даваш нямаш равна.Първоначално написано от Globul_f
Е как няма да те нападаме като и ти даваш глупави съвети!???Първоначално написано от Vampire_girl
Живота според теб от лъжи ли изграден??? Щом е сгрешила ще си носи последствията от грешките независимо какви са те. А дали той ще й прости или не никои неможе да и каже. Това той ще го реши. Знам едно, че с лъжи няма да стигне до никаде и него казвам ей така, а от личен опит. Истината винаги помага и по-добре истина, от колкото лъжа.
Според мен трябва да събереш малко смелост и да му кажеш възможно най-скоро, преди да е разбрал от някой друг, че тогава става лошо.Така той ще ти има доверие и ще знае, че ако пак се случи, ти ще му кажеш. Ако не е ревнив има шанс да ти прости като разбере от теб, а не от някой друг.
Постави се на негово място и се замисли какво ще му е, ако приятелката ти се издъни и разбере, че си го лъгал...
![]()
ти си ебати тъпото съществоПървоначално написано от nevernica:(
![]()
![]()
![]()
nqma kakvo pove4e da dobavqПървоначално написано от sherry
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
ама вие само се целувахте?! и ти се притесняваш толкова?!
по-спокойно..
просто се опитай да забравиш за случая..нормално е ,спокс.дано приятелката ти не изръси нещо пред гаджето ти..говори с нея.
get off.
може да кажеш ,че си била пияна =) ..и да-че ти е липсвал супер много,което съм сигурна,че е било така
обаче не ти препоръчвам сда му казваш.може пък и да не разбере от никъде,а ако решиш да си искрена с него,рискужаш да го нараниш излишно..
get off.
A аз ти викам 'go fuck yourself.' (ходи се шибай.).Първоначално написано от nevernica:(
Стига нападахте момичето бе, вие да не сте безгрешни, омръзна ми от тъпаци, които само гледат да се заяждат, не виждате ли че и без това и е гадно. И както казах, не мисля че една целувка е кои знае какво престъпление, голяма работа, има много по-сериозни неща от това, пък и все пак вие не сте женени!
Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!
Кой са тъпаци?Тези, които и даваме правилни съвети ли?Тези, които й казваме кое е по-добре да направи?Еми ще й е гадно, защото тя е изневерила, не някой друг. Ти пък ще и казваш да си мълчи. Ок..ама ако ти беше на мястото на гаджето й щеше ли да искам да те лъжат и да крият от теб или щеше да бъде точно обратното??? Били искала да будеш лъгана независимо, че е само една целувка това пак е изневяра и тя е длъжна да каже на приятеля си и да му поиска прошка. По-добро лекарство от истината няма и няма да има. Лъжата рано или късно излиза на яве и ако скрие ще стане много по зле. Момчето неможе да живее в лъжи.Първоначално написано от Globul_f
Искам да попитам всички, които я съветват да не му казва едно нещо Вие ако бяхне на мястото на момчето нямаше ли да искате да знаете истината или щяхте да искате да ви лъжат???