Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
Angel_Girl

Така, него го е нямало повече от месец. Да речем, че тя го обича много. Липсва й, пак много. Напила се, хипотетично, за да забрави за момнта липсата. момчето пред нея (според мен) я е съжалило и затова се е съгласило. Мисля, че това би трябвало да оправдае т.нар. изневяра. Прав ли съм или не?

Edit: аз бих разбрал...
А бе човек ти по какаъв начин мислиш само не ми е ясно. Ако ти си на мястото на въпросното момче??? Айде не говори глупости, че от такива като тебе адски много се дразня. Нищо неможе да оправдае изневярата и. Какво като го е нямало??? Той и е гласувал доверие и е вярвал, че няма да бъде предаден.Като го е нямало тя е трябвало да му изневери ли? Ако обичаш някой истински нищо и никои няма да е в състояние да те накара да изневериш на любимия/та. Та толкова ли неможа да издържи още малко без него??? Не говори глупости моля те. Ако моя приятел замине никога не бих му изневерила само заради това, че ми е липсвал. Та нали той ми липсва не някой друг!??? Говориш пълни глупости. Нито алкохола я оправдава, нито това, че той е отсъствал дълго време. Няма оправдана изневяра!!!