.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    спри алкохола и без тва е вреден
    хахахахах ти сериозно ли .......

Дуре ле хора кво общо има алкохола с тва че тя е тъпа курва .... тя и да не е била пияна пак е щяла да го напраи ... тя си е виновна и тря си понесе тъпите последствия .... алкохола бил виновен маина ! ама вие не сте дуре .... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Гледаш да не се изпушкаш пред гаджето ти . Ако не искаш да става мелето по добре си мълчи и гледай прекрасната ти приятелка да не се изтърве , че тогава става страшно. А за да го забравиш това няма формула , просто се постараи да не мислиш за това, а да се радваш на моментите с твоето момче.
    О, да бе да. Май си забравила поговорката: "Истината рано или късно излиза на яве"!? По-добре рано и да го чуе от теб отколкото някои друг даму каже, защото тогава найстина ще скъсате. Ако ти му кажеш може и да ти прости, защото няма да си го излагала, а ще си му признала ти и следващия път ако стане нещо такова ще знае, че ще му кажеш. Ако разбере от другаде по-добре ли ще му стане според теб???? Направила си грешка. Щом си могла да му изневериш ще трябва и да си носиш последствията. Повярвай ми казвам ти го от личен опит. По-добре му кажи, а него лъжи, защото ако разбере от някаде другаде ще скъса веднага с теб, а така като му признаеш ще знае, че може да ти има доверие и че няма да го излажеш и следващия път(ако има такъв). И се замисли това момче според теб трябва ли да живее в лъжа? Заслужава ли го??? Заслужава ли един ден като разбере да съжалява, че е бил с теб и ти е имал доверие??? Заслужава ли да му се смеят зад гърба??? Него познавам, но мисля, че него заслужава. Всеки заслува истината. Я се замисли ако той ти беше изневерил ти нямаше ли да предпочиташ да ти признае???И може би щеше да му простиш, но ако го беше научила след 2 месеца и то от друг човек би ли му простила и би ли му имала доверие? Ще ти кажа нито ще му простиш, нито доверие ще му имаш. Така, че най-доброто и справедливо решение, което можеш да вземеш е да ми кажеш истината и да си понесеш последстията. Ако те обича и ако ти наистина съжаляваш ще ти прости, но първо ти трябва да му признаеш за грешката си.
    Между "него" и "не го" има разлика!
    Иначе съм съгласна.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Липсващ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Да не говорим, че го е нямало повече от месец. Би трябвало да прояви разбиране.
    Интересно ми е дали едно момче ще може да се измъкне с такова оправдание: "Нямаше те месец и за това се целувах с едикояси" Това му викам двоен стандарт.
    Иначе трябва да му кажеш според мен. Все пак става въпрос само за целувка не за нещо повече. Но ако му казваш избягвай извинения от сорта: "Липсваше ми и бях пияна и за това..." понеже звучат адски глупаво.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Angel_Girl

Така, него го е нямало повече от месец. Да речем, че тя го обича много. Липсва й, пак много. Напила се, хипотетично, за да забрави за момнта липсата. момчето пред нея (според мен) я е съжалило и затова се е съгласило. Мисля, че това би трябвало да оправдае т.нар. изневяра. Прав ли съм или не?

Edit: аз бих разбрал...
    А бе човек ти по какаъв начин мислиш само не ми е ясно. Ако ти си на мястото на въпросното момче??? Айде не говори глупости, че от такива като тебе адски много се дразня. Нищо неможе да оправдае изневярата и. Какво като го е нямало??? Той и е гласувал доверие и е вярвал, че няма да бъде предаден.Като го е нямало тя е трябвало да му изневери ли? Ако обичаш някой истински нищо и никои няма да е в състояние да те накара да изневериш на любимия/та. Та толкова ли неможа да издържи още малко без него??? Не говори глупости моля те. Ако моя приятел замине никога не бих му изневерила само заради това, че ми е липсвал. Та нали той ми липсва не някой друг!??? Говориш пълни глупости. Нито алкохола я оправдава, нито това, че той е отсъствал дълго време. Няма оправдана изневяра!!!

Guest
    Слушай ме мойто момиче.Аз бях в положението на гаджето ти занеш ли какво ми беше когато разбрах знаеш ли най големият кошмар който съм проживял.Два месеца сълзи два месеца мъка още несъм го преживял това което ми причини бъди коректна с него не го лажи така падаш още повече в очите му имай доблеста да му кажеш помоли го за прошка небъде страхливка един ден сичко излиза и тогава много повече ще съжаляваш за това че си мълчала.

Голям фен
    Napalno sam saglasna s Angel_girl... Ti si golqmo momiche i trqbva da nosish posledstviqta ot postypkite si... Izpravi se pred momcheto koeto obichash i mu kaji,hora sme,greshim ako i toi te obicha nasitina tolkova mnogo kolkoto ti nego ,shte ti prosti ..no naistina trqbva da si chestna zashtoto shte go zaboli pove4e ako onova momche reshi da se razprikazva !
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Фен
    Град
    Около София :))
    Слушай ме мойто момиче.Аз бях в положението на гаджето ти занеш ли какво ми беше когато разбрах знаеш ли най големият кошмар който съм проживял.Два месеца сълзи два месеца мъка още несъм го преживял това което ми причини бъди коректна с него не го лажи така падаш още повече в очите му имай доблеста да му кажеш помоли го за прошка небъде страхливка един ден сичко излиза и тогава много повече ще съжаляваш за това че си мълчала.

Мега фен Аватара на iiirish
    виж какво, драга, момчето те е попитало най-отговорно дали знаеш какви ги вършиш. след като ти не си устояла на него и на въздействието на алкохола, сега ще си носиш последиците

Фен
    Град
    Около София :))
    Секи плаща за грешките си в тоя живот!!!
    НЕБЪДИ СТРАХЛИВКА И ЕГОИСТКА

Фен
    Град
    София
    Споко бе мила, всички сме правили глупости,все пак сме още много млади за сериозни връзки и е напълно нормално да кръшкаме, това не трябва да те притеснява. Живей си живота, той е твърде кратък за да се тормозиш за такива неща, просто си трай пред гаджето,ако го обичаш и всичко ще е ОК
    Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!

Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Globul_f
    Споко бе мила, всички сме правили глупости,все пак сме още много млади за сериозни връзки и е напълно нормално да кръшкаме, това не трябва да те притеснява. Живей си живота, той е твърде кратък за да се тормозиш за такива неща, просто си трай пред гаджето,ако го обичаш и всичко ще е ОК
    Да бе нали всичко ще е наред? Защо заблуждаващ момичето и му даваш глупави съвети??? Точно защото живота е кратък трябва да се ижвее пълноценно, а не в лъжи и измами.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е тва е.

Фен
    Град
    BG
    и според мен е по-добре да си признаеш....кажи му какво се е случило и го помоли да ти прости....обясни му, че съжаляваш и виж как ще реагира....ако сложи край на връзката ви, значи така е по-добре...Не бива да градиш нещо върху лъжа, а замълчиш ли за случилото се ти все едно го лъжеш...
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

SAMO NE ME NAPADAITE!
    Mila az ne bih mu kazala ,ako iskam da si zapazq vruzkata ( to logi4no 4e ako naistina 4ovek iska da q zapazi nqma da izneverqva!). Poneje 6tom kazva6 4e e revniv,ne e sigyrno 4e 6te ti prosti,a za doverie ve4e nqma i mqsto da se govori! 1 moq priqtelka kazva: Muj - > luji! Dori da te hvane -luji! Dori na metoprestuplenieto,dori da te bie -pak luji! tova pomaga na momenti . Mnenieto si e li4no moe! Az ne bih kazala!( i ne bih izneveril de )
    You fell away,
    What more can I say?
    The feelings evolved,
    I won't let it out,
    I can't replace...
    Your screaming face,
    Feeling the sickness inside

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля,че сме още млади да се обичаме!!!!НЕ Е НОРМАЛНО ДА СЕ ИЗНЕВЕРЯВА!Ти добре ли ще се почувстваш,ако някой,който обичаш то направи?Не мисля.Точно,защото го обича не трябва да крие това от него.Чувала ли си за съвест?С тези "добри" съвети,които даваш нямаш равна.

Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Vampire_girl
    SAMO NE ME NAPADAITE!
    Mila az ne bih mu kazala ,ako iskam da si zapazq vruzkata ( to logi4no 4e ako naistina 4ovek iska da q zapazi nqma da izneverqva!). Poneje 6tom kazva6 4e e revniv,ne e sigyrno 4e 6te ti prosti,a za doverie ve4e nqma i mqsto da se govori! 1 moq priqtelka kazva: Muj - > luji! Dori da te hvane -luji! Dori na metoprestuplenieto,dori da te bie -pak luji! tova pomaga na momenti . Mnenieto si e li4no moe! Az ne bih kazala!( i ne bih izneveril de )
    Е как няма да те нападаме като и ти даваш глупави съвети!???
    Живота според теб от лъжи ли изграден??? Щом е сгрешила ще си носи последствията от грешките независимо какви са те. А дали той ще й прости или не никои неможе да и каже. Това той ще го реши. Знам едно, че с лъжи няма да стигне до никаде и него казвам ей така, а от личен опит. Истината винаги помага и по-добре истина, от колкото лъжа.

Според мен трябва да събереш малко смелост и да му кажеш възможно най-скоро, преди да е разбрал от някой друг, че тогава става лошо. Така той ще ти има доверие и ще знае, че ако пак се случи, ти ще му кажеш. Ако не е ревнив има шанс да ти прости като разбере от теб, а не от някой друг. Постави се на негово място и се замисли какво ще му е, ако приятелката ти се издъни и разбере, че си го лъгал...

edna_me4taaa
    Guest

Re: izneverih...ami sega? ;(

Цитирай Първоначално написано от nevernica:(
    Znachi s priqtela mi hodim ot blizo godina, no sega nego go nqma za okolo mesec i poveche v grada i snoshti na edna diskoteka se napih i mu izneverih momcheto s koeto mu izneverih znaeshe che si imam gadje i me popita sigurna li si kato pochnahme da se celuvame i az mu kazah ne, i sled tova edna priqtelka me drupna che trqbvashe da si hodim i az mu kazah "forget about this" (zabravi za tova) Iskam i az da zabravq i vruzkata mi da si prodalji priqtela mi kato si doide i si go obicham. Toi mi e purviq(i edinstveniq do sega) i purvata mi takava golqma lubov! Toi me nauchi da obicham i momentite koito izjivqh s nego sa nai-hubavite ot jivota mi, a ne moga da mu kaja za tova, zashtoto e mnogo revniv i neznam dali shte mi prosti, no shte prebie tva momche, a ne iskam zaradi men da stavat takia drami...Molq vi pomognete mi neznam kvo da prava iskam da zabrava tva deto se sluchi snoshti i vsichko da si bude kato predi, sluchvalo li vi se e da izneverite na seriozno gadje i kakvo ste pravili pls help me
    ти си ебати тъпото същество

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Първият вариант, който ни се струва най - добър, е да не му казваш. Но като се замисля, там където сте били е имало много хора. Дори и приятелката ти може да те издъни! И момчето може да му каже... По - добре ти му кажи.... Така ще види, че си искрена с него и се разкайваш за грешката си. Има голяма вероятност да те зареже, да не ти прости, но може и да ти даде втори шанс! Кажи му просто, че ти е липсвал, че е бил далеко от теб и затова си допуснала тази грешка, но вече не мислиш да я повтаряш, съжаляваш за това и искаш да си с него. Дано да успее да намери сили да ти прости, защото е много трудно и болезнено да разбереш, че обичаният ти човек, ти е изневерил... Но още по - болезнено би било, ако го научи от друг Затова му кажи ти и се моли да ти прости! Не му давай да си замине. Говори с него. Извини му се, накарай го пак да ти има доверие. И те съветвам... Не пропилявай истинската обич, заради нещо моментно! Флиртовете винаги можеш да ги намериш, но истинската любов - много трудно!
    nqma kakvo pove4e da dobavq

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    ама вие само се целувахте?! и ти се притесняваш толкова?!
    по-спокойно..
    просто се опитай да забравиш за случая..нормално е ,спокс.дано приятелката ти не изръси нещо пред гаджето ти..говори с нея.
    get off.

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    може да кажеш ,че си била пияна =) ..и да-че ти е липсвал супер много,което съм сигурна,че е било така

обаче не ти препоръчвам сда му казваш.може пък и да не разбере от никъде,а ако решиш да си искрена с него,рискужаш да го нараниш излишно..
    get off.

Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Juicy_Lucy
    може да кажеш ,че си била пияна =) ..и да-че ти е липсвал супер много,което съм сигурна,че е било така

обаче не ти препоръчвам сда му казваш.може пък и да не разбере от никъде,а ако решиш да си искрена с него,рискужаш да го нараниш излишно..
    Излишно???Абе какви са вашите разбирания бе??? Излишно е било това, че му е изневерила!!! И акокохола не е оправдание, че го е направила, а още по-малко извинение е, че той и е липсвал. Тя трябва да бъде искренна и естна с него и да му признае.

Guest

Re: izneverih...ami sega? ;(

Цитирай Първоначално написано от nevernica:(
    Znachi s priqtela mi hodim ot blizo godina, no sega nego go nqma za okolo mesec i poveche v grada i snoshti na edna diskoteka se napih i mu izneverih momcheto s koeto mu izneverih znaeshe che si imam gadje i me popita sigurna li si kato pochnahme da se celuvame i az mu kazah ne, i sled tova edna priqtelka me drupna che trqbvashe da si hodim i az mu kazah "forget about this" (zabravi za tova) Iskam i az da zabravq i vruzkata mi da si prodalji priqtela mi kato si doide i si go obicham. Toi mi e purviq(i edinstveniq do sega) i purvata mi takava golqma lubov! Toi me nauchi da obicham i momentite koito izjivqh s nego sa nai-hubavite ot jivota mi, a ne moga da mu kaja za tova, zashtoto e mnogo revniv i neznam dali shte mi prosti, no shte prebie tva momche, a ne iskam zaradi men da stavat takia drami...Molq vi pomognete mi neznam kvo da prava iskam da zabrava tva deto se sluchi snoshti i vsichko da si bude kato predi, sluchvalo li vi se e da izneverite na seriozno gadje i kakvo ste pravili pls help me
    A аз ти викам 'go fuck yourself.' (ходи се шибай.).

Фен
    Град
    София
    Стига нападахте момичето бе, вие да не сте безгрешни, омръзна ми от тъпаци, които само гледат да се заяждат, не виждате ли че и без това и е гадно. И както казах, не мисля че една целувка е кои знае какво престъпление, голяма работа, има много по-сериозни неща от това, пък и все пак вие не сте женени!
    Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!

Град
    Яхнала метлата..
    Стига нападахте момичето бе, вие да не сте безгрешни, омръзна ми от тъпаци, които само гледат да се заяждат, не виждате ли че и без това и е гадно. И както казах, не мисля че една целувка е кои знае какво престъпление, голяма работа, има много по-сериозни неща от това, пък и все пак вие не сте женени!
    Кой са тъпаци?Тези, които и даваме правилни съвети ли?Тези, които й казваме кое е по-добре да направи?Еми ще й е гадно, защото тя е изневерила, не някой друг. Ти пък ще и казваш да си мълчи. Ок..ама ако ти беше на мястото на гаджето й щеше ли да искам да те лъжат и да крият от теб или щеше да бъде точно обратното??? Били искала да будеш лъгана независимо, че е само една целувка това пак е изневяра и тя е длъжна да каже на приятеля си и да му поиска прошка. По-добро лекарство от истината няма и няма да има. Лъжата рано или късно излиза на яве и ако скрие ще стане много по зле. Момчето неможе да живее в лъжи.
    Искам да попитам всички, които я съветват да не му казва едно нещо Вие ако бяхне на мястото на момчето нямаше ли да искате да знаете истината или щяхте да искате да ви лъжат???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си