- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da q vazbudq?
imam problem,imam si priqtelka s koqto pravim sex ot 1 godina,tq mi be6e parvata i az bqh na neq....
kogato pravim sex tq ne use6ta nikakvo udovolstvie vaob6te ne moje da se navlajni daje i sled 15 me kara da spiram 6tot sa e protrila
ne obi4a da q lija..pak na men mi dostavq taova udovolstvie da go pravq....nz kajete kak da q vazbudq
ами може би най-ще помогнат нежните целувки. Повечето момичета ги възбужат целувки по шията,както и мен и не трябва всичко да става бързо.Трябва да има любовна игра преди самия секс и тя трябва да е възбуждаща и бавна така че ти ще усетиш когато момичето вече няма да издържи и ще пристъпи сама към акта и мисля че тогава няма да иска толкова бързо да приключиш(разбира се отново и по време на секса трябва да продължи докосването с устни)
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
na po kolko ste, 6tot ima malko momi4eta koito ne obi4at da budat lizani a te sa za6toto se pritesnqvat ne za6toto ne im dostavq udovolstvie, sigurno ne e gotova, no ne mi se vqrva sled kato go pravite ot 1 godina, bez da se e navlajnila ne go pravete 6tot e kofti i za 2mata, mojete mnogo lo6o da se protriete
ve4e kazaha dulga i bavna liubovna igra, nameri i erogenite zoni, predpolagam 4e nqma da ti e trudno, provai s kraka, 6iq, u6i, zurna, grub (s 4esane ili galene, s celuvane e malko trudno 6tot trea da e po korem) i gledai da q drazni6 pove4e, bi trqbvalo da stane.
Uspeh!
Ами целувай я навсякъде.Но това с удоволствието е проблем.Според мен се е протрила,защото не е била достатъчно възбудена.Пробвай и с пръсти,ако не иска с лизане.
спри да я опрааш известно време та да 'загори'![]()
![]()
![]()
s prasti q boli 6toto sa bili mnogo grubi..
Еми изрязъл ли си си ноктите?![]()
mii zna4i,purvo trqbva da se otpusnete i da ste spokoini,4e nikoi nqma da vi pritesnqva,sled tova zapo4nete da se celuvate,i ne burzai da zapo4vate,trqbva tq samata da go poiska,celuvai q bavno,nejno,po vrata,po garba,po gardite,sled tova q podrazni leko s ezik(tam dolu) i ne e losho da pro4etesh malko literatura,kak se pravi,v tozi sait ima dosta takiva materiali
uspeh![]()
Vij sea... psihikata na jenata e takava, 4e ako e emocionalno privarzana 6e se vazbudi po-lesno, t.e. trqbva da prekarvate dalgo vreme zaedno, da use6ta 4e ste ZAEDNO.Az mislq,4e se pritesnqva i ne te 4uvstva dostata4no blizak v emocionano otno6enie! trqbva da q nakara6 da se otpusne i da se 4uvstva sigurana s teb
![]()
Tejko i gorko na tozi, koito se vzema na seriozno -JIVOTAT E SME6EN
Trqbva prez lubonata igra da q vuzbudish maximalno s mnogo nejnost dokosvaniq celuvki puk v kraina smetka ako tqq samata ne se otpusne i e kato vcepenena dokato go pravite nqma kak da se vuzbudi sled tova da se ovlajni dolu i da ne q boli too ne zavisi samo ot teb a i ot dvamata e Uspeh4e pogovori s neq i za tova da q lijesh zahto ne i haresva da ti dade pri4ini :PPP aii Uspeh4e![]()
![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
За любовна игра чувал ли си ... Дори когато се целувате още преди да си и свалил бельото я пипай и нежно разтривай после и бъркай с пръст и въобще любовна игра няма да ти обяснявам сега какво е.
hmm ,emi kato ne obi4a da e lije6 ,za6to ne e popitash kakvo e vazbujda nai-mnogo ... ako iskash kupi i ovlajnqvasht gel ..ama spored men trqq da znaesh kakvo nai-mn e vazbujda ...govori s neq ,vse pak 1 godina ste zaednoПървоначално написано от Анонимко
![]()