.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92

Тема: drugi rasi

Am oki az ti pisah na li4na,ama 6e si 4akam snimkata s kimonoto

SinFul
    Guest
    Da vi kaja za turcite......Tva sa nai-podmolnite su6testva!!! dqdo mi,koito si e 4ist tur4in predi pove4e ot 40 godini si e smeni i imeto i familiata i grajdanstvoto i religiata i vsi4ko tva za6toto go e bilo sram 4e e tur4in!!! predstavete si za kakvo govorim,da se otkaje ot nacionalnosta si !?!??! V Turcia ne e stapval ot 30 godini i do kraia na jivota si niama da stapi ......i vapreki 4e sam 1/4 turkinia i az gi MRAZIAAAA...niama takiva podli i gadni suzdania kato tiah...sajaliavam 4e go kazavam

Sweeter and sweeter
    Guest
    1.Бих го направила с човек от която и да е раса и народност,стига аз да го обичам и той да ме обича!!!Обаче тайничко си мечтая за индианец от дивите прерии...
    2.И с турчин бих го направила,но както казва една моя приятелка "Има хора и "хора" "!!!Много е вярно,важното е да гледаш съдържанието,а не корицата!А националността ,уви,е от корицата!!!Каквото и да си говорите,факт е,че мюсюлманството никак не е благосклонно към жените(каква ти благосклонност-жестоко е,ужасно жестоко!!!)...Ама има и българи,който пребиват жените си и ги държат в истинско робство(на една наша съседка съпругът й и е забранил да говори с хората от входа,и ей така,тоя идиот бие детето,бие и нея и ...нищо). Такива хора понякога ме карат да се срамувам,че съм българка...Както и да е,надявам се,че по света и най-вече в България има много истински мъже и истински жени,които не са комплексари и расисти!!!

Град
    Varna

Re: drugi rasi

4ernokoja. Bil sym s mulatka za dve sedmici i be6e super gadje , no samata misyl za negyrka me vyzbujda. Iskam q ne 6okoladova, a 4erna.
    S turkinq sym bil .. Tova sa edni ot nai hubavite momi4eta v BG
    “Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"

u6ko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    NicknameANdPasswORd

mmm pozvoli mi da ne se suglasq ...
    znachi istinskite turkini sa e tiq s feredjetata .. tiq tuka po kardjali nasam-natam sa sigurno pomakini , shtom durjat da izglejdat dobre...
    I oshte neshto - za edna turkiq sexa predi svatbata e ne grqh amiiiii nz kakvo ...
    vupreki vsichko nikoga ne bih go napravil s turkinq ...

P.S. za turcite znam dosta - prekarvam mnogo vreme v Kardjali pri bratched mi
    spox , bulgarin e ... az mrazq turcite i ne go kriq
    Значи не знаеш нищо за турците това не са турци, турците в Турция са адски готини, позитивни и модерно мислещи хора! Бил съм с 2 туркини е казва ти, адски чисти жени са, а пък са и страхотни красавици! Турците НЕ миришат, пумаците миришат, турците НЕ са с криви носове, кюрдите са с грозни носове!
    П.П. Абсолютно 100%тов българин съм! Е може би имам някъде към 10на% македонска кръв

Град
    In your dreams
    Бих го направил с Азиатка, но не и с черна!
    Целувката е езикът на светът. Искаш ли да поговорим?

http://32002.Sladur.com

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Kulio Gangstera написа:
    1. Искам с некоя мулатка, бих пробвал и японка или китайка.
    2. С туркиня съм го правил, ама българска, та не знам брой ли се за друга раса хе хе
    Ами ако си некой потен манго се брои , съдейки по никнейма ти и коментара за мулатката (айшето) нема съмнение , че си такъв !

Само с българка и никва друга !!!
    No Brain No Pain!!!

Фен
    Град
    Плевен, 9та бомбаджийска :)
    като модел ми харесват мулатките, ама да са умерено тъмни

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    като модел ми харесват мулатките, ама да са умерено тъмни
    Е да и така става , но не и като айшето на Kulio Gangstera -
    No Brain No Pain!!!

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
    :P~ deto sa kato tamagochi
    Брат ми ми вика тамагочи по тематаа някой мургавичък с шоколадов тен бляскава кожа... латино американец

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
    turkinite sa eni ot nai-ybavite devoiki nedei taka znaesh li kolko priqtelki imam ....
    Da ne Kaja kolko Mn durjat na vunshniq si vid ! i t.n.
    +Syper mega mnoo se podurjat turkinite !!!! !!!
    Ako imam vuzmojnost bih probval s indiika i S turkinq ! makar che Turchin turkinq ne sa rasi a nacionalnosti no whateva

Latino amerikanka
    Indiika
    Negro .
    takiva gore dolo
    belite jeni sa povechko ... a da i s
    Kitaika ili qponka ot tiq malkite :P~ deto sa kato tamagochi
    i az sum bila s tur4in... i naistina se podurja mnogo mnogo mi be6e hubavo s nikoi bulgarin ne mi be6e tolkova qko kolkoto s nego znae6e kak da go pravi!!!

Аз бих пробвала с някой едър негър и то не мулат ами съвсем черен не знам що ме кефят повече... бе по-диво и животинско мисля че ще е

Moi,Moi
    Guest
    За Азиатка 100% бих го направил
    С туркиня-защо не,имат хубави момичета,а аз не страдам от предрасъдици и съд хората по това,което са,а не по това което са били роднините им преди 5 коления

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз искам с някой латино-американски тип.Негър-определено не.Абе ако го обичам няма да ми пука за цвета на кожата!

s negar opredeleno
    za tur4in....imam edin priqtel na koito ne bih mu prostila

Град
    Пловдив
    негър... .. трябва да е най-хубавия сред всички негри на света и да е най-светлия.... с турчин.. не! абсолятно всички турци са грозни.... просто структурата на лицето им и фигурата им..нищо не ми харесва в тях... иначе бих го направила с... латино-американец
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Iskam s mulatka,i sia rabotia po vuprosa v USA!!

A ina4e ednata poznata deto smeni trima negri,mi kaza edno ne6to,to bilo pogovorka tuka v USA za momi4etata- Who goes Black,Never comes Back! Demek 4ernite bratia im dostavilali iako udovolstvie.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си