- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- drugi rasi
Am oki az ti pisah na li4na,ama 6e si 4akam snimkata s kimonoto![]()
Da vi kaja za turcite......Tva sa nai-podmolnite su6testva!!! dqdo mi,koito si e 4ist tur4in predi pove4e ot 40 godini si e smeni i imeto i familiata i grajdanstvoto i religiata i vsi4ko tva za6toto go e bilo sram 4e e tur4in!!! predstavete si za kakvo govorim,da se otkaje ot nacionalnosta si !?!??! V Turcia ne e stapval ot 30 godini i do kraia na jivota si niama da stapi ......i vapreki 4e sam 1/4 turkinia i az gi MRAZIAAAA...niama takiva podli i gadni suzdania kato tiah...sajaliavam 4e go kazavam
1.Бих го направила с човек от която и да е раса и народност,стига аз да го обичам и той да ме обича!!!Обаче тайничко си мечтая за индианец от дивите прерии...
2.И с турчин бих го направила,но както казва една моя приятелка "Има хора и "хора" "!!!Много е вярно,важното е да гледаш съдържанието,а не корицата!А националността ,уви,е от корицата!!!Каквото и да си говорите,факт е,че мюсюлманството никак не е благосклонно към жените(каква ти благосклонност-жестоко е,ужасно жестоко!!!)...Ама има и българи,който пребиват жените си и ги държат в истинско робство(на една наша съседка съпругът й и е забранил да говори с хората от входа,и ей така,тоя идиот бие детето,бие и нея и ...нищо). Такива хора понякога ме карат да се срамувам,че съм българка...Както и да е,надявам се,че по света и най-вече в България има много истински мъже и истински жени,които не са комплексари и расисти!!!
4ernokoja. Bil sym s mulatka za dve sedmici i be6e super gadje , no samata misyl za negyrka me vyzbujda. Iskam q ne 6okoladova, a 4erna.
S turkinq sym bil .. Tova sa edni ot nai hubavite momi4eta v BG
“Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"
Значи не знаеш нищо за турците това не са турци, турците в Турция са адски готини, позитивни и модерно мислещи хора! Бил съм с 2 туркини е казва ти, адски чисти жени са, а пък са и страхотни красавици! Турците НЕ миришат, пумаците миришат, турците НЕ са с криви носове, кюрдите са с грозни носове!Първоначално написано от Paduan`
П.П. Абсолютно 100%тов българин съм!Е може би имам някъде към 10на% македонска кръв
![]()
Бих го направил с Азиатка, но не и с черна!
Kulio Gangstera написа:
Ами ако си некой потен манго се брои , съдейки по никнейма ти и коментара за мулатката (айшето) нема съмнение , че си такъв !1. Искам с некоя мулатка, бих пробвал и японка или китайка.
2. С туркиня съм го правил, ама българска, та не знам брой ли се за друга раса хе хе
![]()
Само с българка и никва друга !!!![]()
![]()
No Brain No Pain!!!
като модел ми харесват мулатките, ама да са умерено тъмни![]()
Е да и така става , но не и като айшето на Kulio Gangstera -като модел ми харесват мулатките, ама да са умерено тъмни![]()
![]()
No Brain No Pain!!!
Брат ми ми вика тамагочиПървоначално написано от NicknameANdPasswORd
![]()
![]()
по тематаа някой мургавичък с шоколадов тен бляскава кожа... латино американец
i az sum bila s tur4in... i naistina se podurja mnogo mnogo mi be6e hubavo s nikoi bulgarin ne mi be6e tolkova qko kolkoto s nego znae6e kak da go pravi!!!Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
Аз бих пробвала с някой едър негър и то не мулат ами съвсем черен не знам що ме кефят повече... бе по-диво и животинско мисля че ще е
За Азиатка 100% бих го направил
С туркиня-защо не,имат хубави момичета,а аз не страдам от предрасъдици и съд хората по това,което са,а не по това което са били роднините им преди 5 коления
Първоначално написано от krem4et0
![]()
s negar opredeleno
za tur4in....imam edin priqtel na koito ne bih mu prostila
негър..... трябва да е най-хубавия сред всички негри на света и да е най-светлия....
с турчин.. не! абсолятно всички турци са грозни.... просто структурата на лицето им и фигурата им..нищо не ми харесва в тях... иначе бих го направила с... латино-американец
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Iskam s mulatka,i sia rabotia po vuprosa v USA!!
A ina4e ednata poznata deto smeni trima negri,mi kaza edno ne6to,to bilo pogovorka tuka v USA za momi4etata- Who goes Black,Never comes Back! Demek 4ernite bratia im dostavilali iako udovolstvie.