zaedno sme ot tri godini i vseki den sme se vijdali...karame se,revnuvame se,no vinagi sme se obi4ali.....imali sme izklu4itelno tejki momenti,no sme gi prejivqvali blagodarenie na tova,4e prekaleno mnogo se obi4ame....sega oba4e toi zaminava v italiq i az napravo imam 4uvstvoto 4e 6te umra tuk bez nego...ne moga da otida s nego,za6toto sam na 16(toi na 21)i na6ite nqma da mi pozvolqt...toi mi kazva:ako me obi4a6,6te me 4aka6....i az naistina go obi4am,6te go 4akam i znam 4e i toi me obi4a i ne vqrvam tam da mi izneveri,za6toto moje i da e stranno,no az mu parvoto momi4e,s koeto e spal i toi na men sa6to mi e parviq i go obojavam!iskam da mi kajete kak moga da go razubedq vapreki 4e dnes edva ne zamina,no drugite xora koito trqbva6e da patuvat se bqxa otkazali i 6ofiora nqma6e kak da tragne samo s nego i edin negov priqtel...za tova otlojixa patuvaneto do kraq na sedmicata i se 4udq kak da go razubedq,no mai nqma na4in...kakvo da napravq?kajete mi?posavetvaite me...kak da jiveq bez negovata lubov,bez negovata sa6tnost.....kak da jiveq bez nego???????????????spomenite 6te me presledvat navsqkade i postoqnno.........kak 6te qm?kak 6te spq??????????kajete ne6to za kuraj.......