- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 6te umra bez nego-zaminava v 4ujbina
zaedno sme ot tri godini i vseki den sme se vijdali...karame se,revnuvame se,no vinagi sme se obi4ali.....imali sme izklu4itelno tejki momenti,no sme gi prejivqvali blagodarenie na tova,4e prekaleno mnogo se obi4ame....sega oba4e toi zaminava v italiq i az napravo imam 4uvstvoto 4e 6te umra tuk bez nego...ne moga da otida s nego,za6toto sam na 16(toi na 21)i na6ite nqma da mi pozvolqt...toi mi kazva:ako me obi4a6,6te me 4aka6....i az naistina go obi4am,6te go 4akam i znam 4e i toi me obi4a i ne vqrvam tam da mi izneveri,za6toto moje i da e stranno,no az mu parvoto momi4e,s koeto e spal i toi na men sa6to mi e parviq i go obojavam!iskam da mi kajete kak moga da go razubedq vapreki 4e dnes edva ne zamina,no drugite xora koito trqbva6e da patuvat se bqxa otkazali i 6ofiora nqma6e kak da tragne samo s nego i edin negov priqtel...za tova otlojixa patuvaneto do kraq na sedmicata i se 4udq kak da go razubedq,no mai nqma na4in...kakvo da napravq?kajete mi?posavetvaite me...kak da jiveq bez negovata lubov,bez negovata sa6tnost.....kak da jiveq bez nego???????????????spomenite 6te me presledvat navsqkade i postoqnno.........kak 6te qm?kak 6te spq??????????kajete ne6to za kuraj.......
ami nameri si nqkakvo zanimanie,zapochni nqkakuv kurs po kakvoto i da e ili zapochni da trenirash nqkakuv sport zanimaniq na koito da se sreshtash s novi hora.
('')
('')
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
той много правилно ти е казал "ако ме обичаш ще ме чакаш". послушай го. на него не му е по-лесно отколкото на теб. щом така трябва остави се на течението, но с мисълта за него!!!![]()
![]()
![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Кога ще се върне от там?
малеее на секъде все: "Първоначално написано от kudravoto
![]()
![]()
"
Ти наистина ли вярваш, че си му първата?
Никой не е умрял от раздяла с гадже. "Ще умра без него" - това си е чисто самонавиване.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
...аз бих го нарекал "клише"...и всичко е до психика не забравяйте тази много важна подробност!!!Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Много тъжно. Върни се при добрите си стари,приятели.Точно вмомента имаш нужда от тях(дори и да чувстваш,че не искаш да виждаш никой),не трябва да оставаш сама или да се затваряш в себе си.
Ти можеш да живееш без него.Ще плачеш,ще страдаш,ще ти е тежко,ще те боли,но ще го преодолееш.На 16 си!Това е първата ти връзка в много отношения,но няма да е последната,нито най-истинската.Друг е въпроса ако искаш да се чакате.Не каза колко време ще го няма?Ако е повече от 6 месеца,нещата никога няма да са същите,когато се върне въпреки,че и двамата ще се правите,че не е така.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
сега си мислиш, че ще ти е мн зле без него, но ще видиш, че бързо ще свикнеш
на 16 години си и те чакат още мн връзки и момчета, не е единствения![]()
и не те съвевам да го чакашпредстави си, че той там живее живот, а ти седиш и като няква глупачка се пазиш до завръщането му
![]()
а даже и да не си намери друга, не си заслужава да губиш толкова време заради едно момче, след като ще имаш толкова други възможности
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
napulno te podkrepqm kakto vinagi...samo che iskam da dobavq neshtichko i ot men...ako tolkova mnogo go obichash i durjish na nego..zashto ne mu kajesh da zamruzite vruzkata dokato se vurne...zashtoto ti tuka dori samo da poflirtuvash s nqkoi na nego shte mu kajat a toi moje da si pravi kakvoto si pojelae i ti nqma kak da razberesh..istoriqta ti e naistina tujna no nito e purviq nito e posledniq taka che obmisli i tozi variant...Първоначално написано от valantain_love
Ти си на 16,а той на 21.Той вече мисли за кариера и реализация,а ти си още ученичка.Трябма да го забравиш,защото не мисля,че там той ще ти е верен.Все пак е мъж и има нужда от жена и предполагам,че не може да издържа без секс.Според мен няма чако толкова силни чувства към теб,колкото си мислиш,щом с лека ръка заминава в чужбина без да се интирисува ти как смяташ.
ti ako sadi6 po sebe si...tova e otdelen vapros...Nqma da go zabravq,tova e poslednoto ne6to,koeto mi e minalo prez uma,za6toto az go obi4am i toi men sa6to,sigurna sam v tova,dori ubedena!MOJE BEZ SEX!za nego ne tova e nai-vajnoto...v4era za malko da zamine,no patuvaneto se provali,za6toto drugi se bqxa otkazali i znaete li togava kak se razplaka?kato malko dete be6e...ne zaminava s leka raka,a prosto nqma izbor-tuk nqma pari i mnogo mu e trudno da jivee,za6toto vse o6te jivee s maika si i sesetra si,a ba6ta mu e v italiq i toi otiva pri nego...interesuva se kakvo mislq,no ima veroqtnost esenta da go vzemat voinik i v tova trudno polojenie...nqma da imat vazmojnost texnite da xodim na pose6teniq vsqka sedmica do kletvata...taka,4e ili trqbva da ide v italiq i kam kraq na septemvri da se varne ili v na4aloto na septemvri da ide voinik i togava 6te ni e gadno celi 9 meseca...Първоначално написано от koalka
nqma da se saglasi da zamrazim vrazkata si,a i az sa6to ne iskam.ne iskam da flirtuvam s nikoi!za men toi e edinstveniq 4ovek na tazi zemq...da be,6te si nameri druga...te tam samo nego 4akat...nqma 6to...Първоначално написано от BeBencEto
ne sum suglasna s teb-te se obi4at i dvamata ne mojehs da gi spresh,samo,4e imat malka razlika ot 5 godini-ta e maika mi i bashta mi imat ralizka 10 god,a ti za 5 sudish ve4eПървоначално написано от koalka
i za 16-godishnoto momi4e:nqma na4in shte go 4akash,trqbva
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
много ясно че ше го чакаПървоначално написано от luda`flirtajika
![]()
dano i moeto gadje se vaner,no ne zaradi kontuziq,a zaradi men...iskam da sme si zaedno tuk i da sme mnogo 6tastlivi,za6toto mnogo se obi4ame...dano tezi kilometri ne ni razdelqt,za6toto nqma smisal da jiveq bez nego,moeto sarce tupti samo zaradi tova,4e i negovoto sa6to tupti...ne e kli6e,nito ne6to podobno,a e samata istina!tuk ima xora,koito ne razbirat 4e na tozi svqt moje da ima i istinski 4uvstva,no dano skoro i te obi4at takak kakto az i da me razberat kakvo vsa6tnost sam izpitvala i kak sam se 4uvstvala...Първоначално написано от little_pink
Щом обичате толкова, заедно ще издържите тези няколко месецаВсе пак не сме 19 век, когато е можело да се комуникира смо чрез писма- сега все пак има едно, наречено телефон, а да не забравяме и нет-а- ще си пишете, ще се чувате, ще си пращате снимки
Мисля, че лябовта ви така само ще стане по-силна
Леле от тази твоя история направо настръхвам
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
na 8_mi zamina i ottogava sam kato polujiva...ne mi se qde,ne mi se spi,pu6a prekaleno,samo za nego mislq,a toi edva tazi ve4er e pristignal i neznam za6to ne se obajda...sutrinta az mu se obadix i mi kaza,4e toq deto go e izkaral mu e vzel vsi4kite pari i moje bi zatova ne se obajda...napravo ne mi se jivee,razberete...koi moje da mi pomogne?kak da si go varna?kak 6te jiveq bez nego?-tova e nevazmojno...tolkova ne6ta sme prejiveli i na tolkova mesta sme bili zaedno,4e sega nakadeto i da se obarna bukvalno vsi4ko mi napomonq za nego...poludqvam...kak mojax taka ludo da se vlubq??????NE SE VLUBVAITE!!!!!!!!!!!!!!!ADSKI MNOGO BOLI!!!!!!!!!
Миличка, знам колко много те боли и колко страдаш. И моят приятел беше заминал за чужбина. Дори не беше сигурен, дали повече ще се върне. И на мен тогава ми идваше да умра, не исках да виждам и чувам никой. Не исках да се храня, да излизам, дори не исках да дишам. Родителите ми бяха изпаднали в ужас. Бях бяла като платно, не ходех, а всякаш се носех по земята. Казвах си ще умра без него, но знаех че не мога. Защото той ме обича и трябва да живея за него, за да не го нараня. Плаках по цял ден. Знам колко ти е тежко, но той ще се върне. Докато се върне ще ти е много гадно, но няма друг начин. а относно това, че не ти се обажда не се притеснявай. Разговорите там са скъпи и сигурно няма възможност да ти се обажда всеки ден. Опитай се да не се предаваш и да се бориш, за да продължиш да живееш. Бори се, защото той ще се върне при теб.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
NE SE VLUBVAITE!!!!!!!!!!!!!!!ADSKI MNOGO BOLI!!!!!!!!!
е ся вече пишеш глупости! не оказвай вредно и отрицателно влияние на "младите" в тоя форум![]()
хора, влюбвайте се, обичайте, това е най-важното и най-истинското![]()
obi4am go tolkova mnogo...ne spiram da mislq za nego...4udq se dali e dobre,dali se xrani dobre,dali se naspiva,dali misli za men,dali nqma da me zabravi za tova vreme prez koeto 6te e tam...vsa6tnost i az neznam do koga 6te e,no predpolagam 4e kam na4aloto na oktomvri 6te se varne,no edin gospod znae koga...mnogo iskam da varna vremeto nazad i da go spra v denq predi da zamine...be6e napravo neveroqtno,iskam da se varne vazmojno nai-skoro,za6toto go obi4am i ne moga da jiveq bez nego!mislete si 4e se prenasqm ili ne6to podobno,mislete si kakvoto iskate,no tova e istinata......