.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: o_0

Голям фен
    Град
    Compton

o_0

ужас ква е тая мания всички чалгаджий да ходят в "на тъмно" и да си земат гривни и сякви такива с лика на Боб Марлей или с знамето на Ямайка,да си земат кецове и после да са фукат,че слушат чалга и че другите стилове не струват

Boot*
    Guest
    Нека убием На Тъмно.
    Смотан магазин такъв...

оф, па тея от На Тъмно, ако вземат да се самоубият всичките ритуално, ще направят услуга на цялото човечество... баси гадния магазин. влизаш да им купуваш боклуците, а те те гледат се едно всеки момент ще ти скочат... луузъри тъпи
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

ellen
    Guest
    ami to i mene ne me gledat taka ama magazina naistina ne struva spored men.ne za drugo ami za6toto drehite tam sas evtini no sa bokluci.predpo4itam da si kupq edin pantalon,otkolkoto dva i da sa bokluci!
    tva be6e malko offtopic
    a ina4e .. a?kak taka 4algari sa trygnali taka da se obli4at??hah..stia e hora..tea hora(4algarite i hausarite)si hodqt s golemite o4ila i dea znam..ama ba6 s kecove i bob marley ..ee stia e

Супер фен
    То аз кат влза в некоя чалготека верно виждам повече генгстари отколкото ризки...
    2т. системно

Голям фен
    Ееее вие пък има и хубави работи,но продавачките наистина са някви заспали.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от пор
    оф, па тея от На Тъмно, ако вземат да се самоубият всичките ритуално, ще направят услуга на цялото човечество... баси гадния магазин. влизаш да им купуваш боклуците, а те те гледат се едно всеки момент ще ти скочат... луузъри тъпи
    мен не ме гледат така... а даже са милички...
    е, да... нали си лош и вдъхваш респект
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Ти мани ЯМАЙКА, ми секи втори метал/фиешън го раздава яко РАСТА БРАААТ ! Носят секфи неща със знамето на Етиопия(това от аватара ми) има яко РАСТА ПРИЧЕСКА браааат и разправя, че е яко РАСТА щот` е плетен на РАСТА(отгоре и на растата е седял като са му плели DREADLOCKS)...абе...както казва един човек който много уважавам...ПОНЕ ГАРГИТЕ ДА ПЛАШАТ С ТИЯ ДРЕДИ !!
    -
    НА МЪТНО ДА ИЗГОРИ !!!
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    ...
    I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!

Н`дей така....сички метали с дредове - ДА, но има печени РАСТИ(истински расти, не позьорчета)
    А и не забравяй началото на SKINHEAD движението и кой е един от първите...и че е най-известният човек с DREADLOCKS на света
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    ...
    I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си