.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Проблем със слушането на музика при Winamp

Ot nqkolko dni winampa mi ne iska da mi puska pesnite,izpisva mi ne6to i otdolu nqkakav kod.Kakvo mu stava i kak da go opravq?Pls za pomo6t

Guest
    izpisva mi bad direct saund driver.Please install proper drivers or select another device in configuration. I otdolu nqkakav kod,pls nqkoi da mi kaje kak da go opravq,4e ne samo winampa mi i ni6to ne mi tragva sas zvuk,nito filmi,nito ni6to

Guest
    А Windows Media Player работи ли?

Преинсталирай звуковия драйвер,заради него е всичко

Guest
    Ni6to ne mi tragva sas zvuk nito media player,nito BS player.

A kak da go preinstaliram,za parvi pat 4uvam za takova ne6to.Moje da zvu4i sme6no,no si nqmam nikakva predstava

Повече от фен
    Град
    На луната
    1 леко тъп въпрос как да наглася winampa така че като ми свърши 1 песен веднага да се пуска друга така че да се смесат с 2-3 секунди?

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Повече от фен
    Град
    На луната
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

A kak da go preinstaliram,za parvi pat 4uvam za takova ne6to.Moje da zvu4i sme6no,no si nqmam nikakva predstava
    Еми викаш някой които поне малко разбира от копютри даваш му всички дискове които имаш дадени ти с компа и той преценява кой точно е и го инсталира. Ако не познаваш такъв човек зимаш сичките ти дискове с компа и гледаш на кой пише нещо свързано с nVIDIA предполагам ако картата ти е nVIDIA ако няма такъв ръгаш сички дискове и инсталираш квот ти падне се 1 от сичките е вярно

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    1 леко тъп въпрос как да наглася winampa така че като ми свърши 1 песен веднага да се пуска друга така че да се смесат с 2-3 секунди?
    На Modern Skin на Equalizer-a там над бутоните On и Auto има едно бутонче със стрелки .. цъкваш на него и после нагласяш следващото до него от дясно на колкото си искаш и тъй..

Повече от фен
    Град
    На луната
    Цитирай Първоначално написано от `Silvester`
    На Modern Skin на Equalizer-a там над бутоните On и Auto има едно бутонче със стрелки .. цъкваш на него и после нагласяш следващото до него от дясно на колкото си искаш и тъй..
    Eее супер стана 10х

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Повече от фен

Еми викаш някой които поне малко разбира от копютри даваш му всички дискове които имаш дадени ти с компа и той преценява кой точно е и го инсталира. Ако не познаваш такъв човек зимаш сичките ти дискове с компа и гледаш на кой пише нещо свързано с nVIDIA предполагам ако картата ти е nVIDIA ако няма такъв ръгаш сички дискове и инсталираш квот ти падне се 1 от сичките е вярно
    nVIDIA е за видеокартата

значи чичовците от които си купил компютъра трябва да са ти дали един или няколко диска...
    на диска има драйвъри за всичко на PC-то ти..
    пускаш диска.. и от там търсиш кое е за SoundCard-ата и го инсталираш...

Guest
    Sry za tupiq vupros ama kak da si sloja winamp skin?

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    kato si istegli6 purvo save-i6 ko v papkata na skinovete dava6 desen boton na winampa skin i ot tam si go ibra6
    no Za Men Classic skina si e N:1 nqma kfo da se razpravqm s nqkfi bokluci
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Повече от фен
    Град
    На луната
    Sry za tupiq vupros ama kak da si sloja winamp skin?
    Теглиш си е тва и кат го разархивираш сичките файлове ги слагаш в директорията Winamp>Skins след това пак от там ги пускаш както си пускаш песните е тва е

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    kato si istegli6 purvo save-i6 ko v papkata na skinovete dava6 desen boton na winampa skin i ot tam si go ibra6
    e ot kude da go iztegla tva

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    e ot kude da go iztegla tva
    Ми от сайта www.winamp.com SKINS пък виж и на пазара мой да има.

Фен
    Град
    Ей там :D

Re: winamp

Ot nqkolko dni winampa mi ne iska da mi puska pesnite,izpisva mi ne6to i otdolu nqkakav kod.Kakvo mu stava i kak da go opravq?Pls za pomo6t
    Ако на нищо друго нямаш звук значи Windows-а се е скапал. :P Трябва нов
    ШАРЕНИЯ ^^

Re: winamp

Цитирай Първоначално написано от LostDemon`
    Ако на нищо друго нямаш звук значи Windows-а се е скапал. :P Трябва нов
    skapal se e zvukoviq draiver kolko pati da povtarqm
    namira6 si diskovete koito sa ti dali kato si vzel kompa i ako zvukovata karta ti e vgradena zna4i draivera e na diska za dannata platka i tarsi6 ne6to q C-Mediq ,Avance AC`97,Creative,ako ne uspee6 da razbere6 koi draiver e za zvuka instalirai gi vsi4ki podred te sa 3-4 i gotovo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си