- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sex na pyrvata sre6ta..?
Наистина зависи какво искаш от връзката...В повечето случай при секс на първата среща ,особено ако сте се запознали и без да сте били просто приятели направо сте тръгнали, връзката става само за секс.
Иначе познавам хора,които са тръгнали именно защото са спали заедно и имат много стабилна връзка.
Lil'Angel ако това си ти ...сестричке ще ме излекуваш ли както умееш![]()
хаха зависи от кво си боленПървоначално написано от VIrtualnia
![]()
от заплес по жени![]()
![]()
ох тфа най-добре го лекувамПървоначално написано от VIrtualnia
![]()
Не!
амии попринцип не удобрявамама ако няма време и 6е се видите само 1 пьт на годината..6то да не
само 1 4овек ме е разбрал кфо сьм искала да кажа..хахаха ама ни6то де..
![]()
Vij kfo sq za s3x na parvata sreshta po princip ne e mn normalno oshte da se zapoznaesh s nqkoi i da se izchykate am ako se zapoznavash s nego samo za malky i neash vreme moje da se napraqt nekoi kompromisi ......![]()
shte mi izkarate ochite ...
Yupeeee !
nqmapazim te..
) ami...az sam na sashtoto mnenie s HAPK0MAHA-MOITY MILO poradi 1 pri4ina..obi4kam go...a ot lubov si4ko praish xaxa
![]()
![]()
Еми аз на морето правих секс на първата среща с един чужденец, запознахме се в дискотеката, всичко беше ОК, само че задължително трябва да ползвате презерватив, хора, много е опасно!!! А иначе после ти е някакси гадно, като всико свърши той те изпраща и повече не се виждате, това е глупавото...
Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!
miiiiii vsy6nost izkaza edna golqma glupost. da zabravi6 ? i 6to ? vryzkata mi ve4e e ot godina i pove4e....seksa be6e po4ti na 1-vata sre6ta. ne govori gluposti pLIIIISSSПървоначално написано от NaDuFcHe
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!