- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дами,какъв ви е парфюма?
Touch Of Pink
Little Black Dress
Elvie
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Ми в момента Ultraviolet {Paco Rabanne) i Serene (Oriflame)![]()
ami az si kopuvam,nai-4esto na NINA RICI i na MANGO.
sexy-adrenalinka kaji mi ot kude si kopuva6 parfiuma na IVANA.?![]()
![]()
![]()
Givenchy-into the blue.МНого ме радва тоя парфюм.
Giorgio Armani-Sensi,също много хубав.
Ама на Escada е направо.... \/
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
ami na kristina agilera "expose" i na avon "be spontaneos"
Сега съм с тези:
Serigio Tacchini Donna
Volare
Perceive
Nature
Clinicque happy heart
Първият и последният са ми любими.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
lele kolko mnogoПървоначално написано от In4iTu_
spox az imam pove4e
![]()
Az izpolzvam parfiuma na IvanaAma da vi kaja 4estno o4akvah da e po hubav :P
Az polzvam poveche dezodoranti ot parfumi i pochti nikoga ne gi smeniam,zachtoto te se prevrachtat v moia aromat i otlichitelen beleg,zachtoto kogato niakoy pomiriche aromata mu,se sechta za men-polzvam dezodorant "Bon Bons Malizia"Tropical Berry,a za parfum,polzvam na "Versace""Baby Rose Jeans".(to e parfum-toaletna voda).
ами аз сега съм с два парфюма:
1 avon-be kissable
2.Galleria
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Be..Kissable.. ot Avon![]()
другите са доста но тези ми е любим![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
C-THRU зеления и една Малиция
Сега съм с REFAN №122 и съм мн доволна от него
C-thru Black diamond...харесва ми![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
mango-mng жесток е
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Az izpolzvam ot AVON "Little black dress" i Celebre"
охо тема за парфюми...тчно като за мен...аз сум маниачка на тема парфюми....в момента съм с DKNY Be Delicious....но като цяло любими са ми на La Coste-LaCoste....Sensi na Armaniy...MEXX-Pure life.....i True Star na Tommy Hilfigqr....обшто взето тва са ми най-любимите от тези които имам=))
....eeee mn sry za negramotniq ezik ama ne sum sviknala da pi6a na krelica...i za tva taka se polu4i...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз съм с C-THRU black diamond a doskoro polzvax C-THRU magic от първия съм по доволна.Общо жзето съм маниак на прафуимите на C-THRU \/
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...