- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дами,какъв ви е парфюма?
Миии основно се пръскам със C-THRU - зелен, той е много подходящ за лятото, щото има супер свежарски, зелен и як мирис, а зимата се пръскам със C-THRU - Black Diamond...мене супер много ме радват, а и мъжките около мен, доколкото съм забелязала му се кефят. Друг много любим ми е Visit на AZZARO Paris, ама той е мноу скъп да го еба...
Be...spontaneous na Avon![]()
Mango-MNG супер мн ме кефи как смърди![]()
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
Ooo da Nina Ricci-Premier Jour e nai dobriq parfum a otskoro sum s Segio Tacchini-Donna mn e hubav![]()
LoVe Is iN tHe AiR))
Няма ли да е по-удачно да казвате и цените...така ще може съфорумките ви да преценят дали дадения аромат им е по джоба![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
bvl-omnia nai neveroqtniq parfum za men![]()
![]()
![]()
Божествен ееее, една моя приятелка го имаше и само съм си пръскала, но е страхооооооооооооооотенПървоначално написано от gery_to
![]()
Иначе сега слагам 2...в зависимост от "къде отивам"![]()
1. Ming Shu - Fleur Rare
2. Light blue na D&G
![]()
Esperanza Paris струва 20 лв. страхотен е
davidoffПървоначално написано от ThePainIsReaL
strahoten e i az sam s nego ne bih go zamenila s ni6o drugo mn mn mn mn e qk. \
/
Toq e mn qk s nego sym![]()
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Аз също подкрепям мнението да се казват цените на парфюмите.Благодаря!
samo Escada imam kym 7-8 butilki ot nego![]()
И двата са божествени.Всичко на Ulric de Varens си струва.Аз ползвам само негови парфюмиПървоначално написано от LoCo^GiRL
C-tru romance
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
i az s1m s Pur Blanca na Avon a po princip haresvam na B.U-sexy 4erveniq \/
Аз в момента съм с парфюма на Ивана и съм много доволна
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
ами доста различни парфюми използвам но не особено скъпи вобще даже ...не си падам тежкарка или някакви такива тъпоти ...
лично мен ми харесва Diavlo извинявам се ако съм го написала грешно ! иначе много обичам да си сменям парфюмите и ползвам това което ми харесва ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
всеки ден се пръскам с различен ... ето парфюмите които имам
имам и разни други спрейове за тяло и парфюми от ейвън които не са лоши![]()
Единствените парфюми които признавам за една жена тва са
![]()
и
![]()
![]()
2т. системно
..
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
christian dior j'adore!!!
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
BEYOND ,не е известен ама е много хубав...![]()