- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Poro4en kryg
momi4etata kato navlezem v puberteta sme o6te malki naivni na tema lubov..vqrvame v istinskata lubov..sre6tame nqkoe mom4e(nqkoi batko..gotiniq v daskaloto ili ot kvartala) to se dyrji milo s nas i nie hlytvame..vqrvame 4e tova e 4oveka 4e sme vlubeni 4e i toi ni obi4a..toi oba4e si poigrava s nas..piodigrava se s na6ite 4uvstva i ni zarqzva..nie sme super naraneni
i si otvarqme o4ite..re6avame 4e i nie trqbva da izpolzvame mom4etrata i da gi vyrtim na malkiq si pryst..4e trqbva da se zabavlqvame i 4e lubov na tazi vyzrast nqma
..be stavame ku4ki
..togava se hva6tame s nqkoe dobro mom4e razbivame mu syrceto
..i to re6ava sy6to kato nas nqkoga otnosno mom4etata 4e momi4etata sa vsi4ki ku4ki i 4e netrqbva da im se ima vqra
..i 4e trqbva se izpolzvat samo za ednata zabivka(za ednoto e****)
..toi se hva6ta s nqkoe malko i naivno momi4ence i istoriqta se povtarq..
![]()
tova e prosto scenarii..ne kazvam 4e vinagi taka stava!!!!..no kakvo mislite?syglasnili ste donqkyde s napisanoto po gore ot men?kajete si mnenieto..
Доста повърхностно са разгледани нещата, но в общи линии е така. С малки изключения двата пола се пързалят един друг, като не осъзнават, че в тази игра няма победители и победени.
В крайна сметка, навсякъде е пълно с гъзарчета и кучки. Жалкото е, че повечето момичета си падат по първите, а повечето момчета по вторите. Факт, който не можем да променим, колкото и да се чешем езиците...
Много претупано...отгоре отгоре...това според мен е сценарий за около 10% от случаите.Тоест нещата не се развиват точно така.Всеки отделен индивид си има характер.На някои им харесва да са гъзарчета и кучки...на други не...това е
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Говориш за всички момичета,което не е правилно.Може и така да става при някои,но аз не мисля,че сега не могада изпитвам любов,да бъда влюбена.Не се занимавам с батковци,защото знам какво искат повечето от тях и не си падам по свалячи-дразнят ме.Това дали да нараниш едно момче не си го избираш.Ако не го обичаш естествено,ако той те обича ще го нараниш.
ЪхЪм...някои така правят...
koalka
Мега фен
Говориш за всички момичета,което не е правилно.Може и така да става при някои,но аз не мисля,че сега не могада изпитвам любов,да бъда влюбена.Не се занимавам с батковци,защото знам какво искат повечето от тях и не си падам по свалячи-дразнят ме.Това дали да нараниш едно момче не си го избираш.Ако не го обичаш естествено,ако той те обича ще го нараниш
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Да се беше научила и да пишеш, цена нямаше да имаш!Първоначално написано от GLeZoRanA
Поздравявам те с Thousand Foot Krutch - Phenomenon.Първоначално написано от GLeZoRanA
Enjoy!
хич не съм съгласен.При мен не се е получило така макар че доста пъти ме нараниха, никога няма да мисля че момичетата са кучки.Момичетата са същества които не заслужават да бъдат наранявани.Те не трябва да плачат и да страдат.Никой не заслужава да страда но ако някой трябва да страда то това сме ние момчетатаПървоначално написано от Анонимко
tova e prosto scenarii..ne kazvam 4e vinagi taka stava!!!!..no kakvo mislite?syglasnili ste donqkyde s napisanoto po gore ot men?kajete si mnenieto..
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
абе влагаш ли мн чувства, просто е невъзможно нечие сърце да остане неразбито - на тая възраст не може вечно да си с някой, все някога ще се разделите и един от двамата ще е пострадалият
така е устроено всичко, че няма начин никой да не бъде наранен
на по 15-16 години сме в кайна сметка, вярваме в някакви неща, дето ги има по сапунките и приказките, и си мислим, че са истина...
само като гледам изказванията в почти всяка една тема.. "любовта на живота ми", "цял живот него съм търсила", "никога няма да го забравя", "той е истинската ми любов"...![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ДА...понякога така се получава...Но понякога наранените си мислят че ще намерят истинския и продължават да търсят(без да разбиват сърца)!Все пак всички са били наранени поне веднъж и всички реагират по различен начин!!!Първоначално написано от Анонимко
Начина е да се научиш да различаваш кой от кой тип е.. и ще се оправи този кръговрат, лошото е че вече някой са доста изпечени играчи и трудно едно младо, неориентирано момиче би познало това.. но това да се депресираш, да се затваряш в себе си и да мислиш, че всеки следващ, ще бъде еднакъв с предишния е повече от глупаво, гориш, гориш, трупаш опит, започваш да различаваш хората и винаги ще улучиш след това.. аз лично съм преодолял доста и вече лесно познавам бройкаджийте и момичетата, който се опитват да използват тоя и оня заради разни други "облаги".. именно това мислене, че когато някой те нарани трябва да се затвориш в себе си и да нараняваш всички останали води до този така наречен кръговрат.. така, че отървете се от него и нещата ще се оправят. Само слабите хора биха мислили така, силните биха издържали всичко до пътя им към успеха.
ima izvesten rezon v tova koeto si kazala!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Ами има нещо вярно в тези думи, но зависи много от личния характер на човек.Но много пъти след като се разделих с бившата съм си мислил, че тя се държи по този гаден начин именно, защото на нея са и го правили и сега иска да си го върне.Глупаво е, знам, глупаво е да си го връща на момче, което няма вина за нищо от миналото, но е така...Затова когато човек зарязва някое момче/момиче трябва да се замисли колко сърца разбива, защото когато се подиграеш с чувствата на някой той автоматично се затваря в себе си, става студен, не допуска никой до себе си и се държи по същия начин, както са се държали с него.И ако улучи насреща някоя добра душа, някой на когото все още не са му разбивали сърцето, това го прави той...И така следващия става гадния и го предава на следващия и така...до безкрайност![]()
![]()
е това е цялата истина!:}}Първоначално написано от valantain_love
а по темата,в някои случаи е така както е написала авторката,но
хората са различни,по характер,по поведение,както
и по начина,по който понасят дадена ситуация..
не е казано,че ако са ти разбили сърцето веднъж,после
ти трябва задължително да си го върнеш на невинен човек...
но има и такива хора,които си изкарват яда от предната си връзка,на сегашното си гадже,което според мен е грешно и аз не бих го направила..:]
но всеки намира любовта рано или късно и тогава и голямото газарче и голямата кучка, стават еднакви,защото любовта не признава такива неща,тя се случва...и хората просто се променят..![]()
f@nt@zi@