Posledna vecher.Posledna celuvka,posledna pregrydka,posledni dumi,posledno `` chao ``.Useshtah go.Znaeh che kraqt nablijava.Edin ujasen krai.Znaeh che ne trqbva da te puskam da si trygvash tolkova byrzo .. znaeh go,no nqmah sili da te spra.Tova iskashe ti ot samoto nachalo.Tyrseshe udoben moment.Chudeh se zashto nebete se napylni s oblaci,zavalq dyjd,sqkash i to tyji s men.Vsichki me gledaha stranno.zashto li? ... vyprosi sled vyrposi nahluvaha v glavata mi.Da!Trygna si ti.Vze sys sebe si i syrceto mi.Edinstvenoto neshto koeto nqkoga sym imala.Ne!Dryj si go.Ne mi e nujno.Razbra go mnogo kysno tova,che bez syrce ne moga da jiveq.NE mi e nujno.Sled kato tolkova vreme bqh bez nego az ne moga poveche da byda chovek.Ne moga da kaja che jiveq.Kakvo e jivot bez,syrce,bez chuvstva,bez bolka i radost,bez obich i omraza?Tova li iskashe?Tova li beshe celta ti?Pone dovyrshi tova tova bavno i mychitelno moe ubiistvo.Dovyrshi go.Ne me ostavqi da stradam dylgo.Zashtoto kak useshtah kraq na nashata lubov - taka sega useshtam i kraq na svoq jivot!!!E,chuvstvai se kato pobeditel,a men smqtai za pobedena.Nqmam sili poveche da se borq.I s cqlata si naglost i malkoto mi ostanalo doistoinstvo,koeto uspqh da zapazq i da en mi otnemesh ti,ti kazvam - OBICHAM TE !!! I vypreki vsichkata bolka koqto mi prichini sym gotova otnovo da prostq tvoite greshki i tova che me unijava taka ...
P.S. Tova go pisha,zashtoto imah nujda da izleq mykata si.Koito iska da ne chete.Ne ochakvam syveti ili nqkoi da me sajali.Ako iskate zakluchete temata,ako smetnete za dobre.