- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Malko pomo6t
Iskam da vi pomolq za malko pomo6t .S priqtelkata mi pravim sled vreme 1 godina i iskam nqkakav savet za podaruk.Iskam hem da e ne6to originalno i ne6to koeto da i ostane za spomen ot men. bihte li mi pomognali s nqkoi drug savet 6toto napravo ni6to ne mi hrumva.Abe hora rabotata e 4e trqbva da e ne6to mnogoooo specialno za6toto tq e mn specialen 4ovek za men i adsski mnogo q obi4am!!!
Ми напъни си мозъка по-специално така... нито ви познаваме (е може пък и да ви познаваме, тука не се знае) Подготви се за вечерта, имай 3-4 изненадки, които да и поднесеш една след друга. Заведи я някъде където не сте ходили и където ти се струва романтично. Точно като удари полунощ на годишнината и си закарай задника до тях и я разкарай малко. Отидете на мястото на първата ви целувка.... абе идеи да искаш.... мисли с тая глава... не.. не с тази.. с горната. Успех и да докладваш. Пък да беше ползвал търсачката... щеше да изпуши от отговори по точно твойта тема. Дерзай
![]()
![]()
emi zna4i zadyljitelno trqbva da i podari6 lubimoto i cvete(predpolagam 4e znae6 koe e) sled tova moje6 da q zavede6 na nqkoe mqsto koeto tq mn haresva....koeto ste bili samo dvamata i imate prekrasni spomeni,na mqstoto na koeto ste se zapoznali
+redi 1 godina ili prosto na nqkoe po nestandartno mestence kydeto oba4e da ste samo dvamata !!! ako dyrji6 da e ne6to materealno moje6 da i kupi6 ne6to zlatno ili srebyrno v zavisimost tova koeto tq predpo4ita !!!! a i ne zabravqi ne6to mn vajno otnosno podarycite vsqko edno momi4e obujava plu6enite igra4ki!!! i o6te ne6to ne e vajna goleminata na podaryka a tova da e ot syrce !!! v tozi den bydi po-romanti4en ot vsqkoga , otnasqi se milo s neq i i napravi pone edin kompliment!!! napravi tozi den nezabravim za neq i ne tolkova s podaryka kolkoto s prejivqvaniqta !!! jelaem ti mn uspeh i se nadqvame tvoqta lubima da oceni tova koeto pravi6 za neq ....
Много ще й хареса някое огромно плюшено мече,което държи сърце(на което пише "Обичам те") и разбира се,цвете.Може и да не ти се струва оригинално,но определено ще я зарадва.
ако не харесва плюшени рабути..не всички са като насПървоначално написано от maybelline
а пък и всеки 2ри подарява нещо плюшено на половинката си...това вече не е оригинално
![]()
moje da i podari6 ne6ty koeto na teb ti haresva i taka vinagi 6te se se6ta za tebe
аАа измислих го...защо не и подариш нещо твое..смисъл не да и купиш ами...оф надявам се че ме разбра![]()
Ако ще ти помогнат тези online магазини, ето още един - Get.bg. Една година... Аз наскоро имах една година... За какво се сещам... Може гравирано бижу(да се гравира нещо лично ваше), някаква хубава рамка с ваша снимка(не толкова оригинално)... Едната година е по-специална от другите "месеци". Аз също винаги много се чудя когато трябва да избирам подарък, но по-лесно се сещам за подаръци или изненади за "месеците", от колкото за годишнина. На мен ми е трудничко честно казано.![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Също, сега се сетих... Предполагам, че много ще и хареса голям букет(няма значение от какви цветя), но без разни станиоли, възможно по-свеж. Но това като добавка към подаръчето. Може да е малко подаръче(гривничка примерно) и голям букет. И да скриеш гривничката(ако е в някаква кутийка или торбичка - има много хубави) в цветята. Ако се сетя друго ще пиша.![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...