.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Malko pomo6t

Malko pomo6t

Iskam da vi pomolq za malko pomo6t .S priqtelkata mi pravim sled vreme 1 godina i iskam nqkakav savet za podaruk.Iskam hem da e ne6to originalno i ne6to koeto da i ostane za spomen ot men. bihte li mi pomognali s nqkoi drug savet 6toto napravo ni6to ne mi hrumva.Abe hora rabotata e 4e trqbva da e ne6to mnogoooo specialno za6toto tq e mn specialen 4ovek za men i adsski mnogo q obi4am!!!

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Ми напъни си мозъка по-специално така... нито ви познаваме (е може пък и да ви познаваме, тука не се знае ) Подготви се за вечерта, имай 3-4 изненадки, които да и поднесеш една след друга. Заведи я някъде където не сте ходили и където ти се струва романтично. Точно като удари полунощ на годишнината и си закарай задника до тях и я разкарай малко. Отидете на мястото на първата ви целувка.... абе идеи да искаш.... мисли с тая глава... не.. не с тази.. с горната. Успех и да докладваш. Пък да беше ползвал търсачката... щеше да изпуши от отговори по точно твойта тема. Дерзай

emi zna4i zadyljitelno trqbva da i podari6 lubimoto i cvete(predpolagam 4e znae6 koe e) sled tova moje6 da q zavede6 na nqkoe mqsto koeto tq mn haresva....koeto ste bili samo dvamata i imate prekrasni spomeni,na mqstoto na koeto ste se zapoznali
    +redi 1 godina ili prosto na nqkoe po nestandartno mestence kydeto oba4e da ste samo dvamata !!! ako dyrji6 da e ne6to materealno moje6 da i kupi6 ne6to zlatno ili srebyrno v zavisimost tova koeto tq predpo4ita !!!! a i ne zabravqi ne6to mn vajno otnosno podarycite vsqko edno momi4e obujava plu6enite igra4ki!!! i o6te ne6to ne e vajna goleminata na podaryka a tova da e ot syrce !!! v tozi den bydi po-romanti4en ot vsqkoga , otnasqi se milo s neq i i napravi pone edin kompliment!!! napravi tozi den nezabravim za neq i ne tolkova s podaryka kolkoto s prejivqvaniqta !!! jelaem ti mn uspeh i se nadqvame tvoqta lubima da oceni tova koeto pravi6 za neq ....

Повече от фен
    dar.bg az ot tam podarih na moq priqtel podaryk ima mn qki ne6ta

Супер фен Аватара на maybelline
    Много ще й хареса някое огромно плюшено мече,което държи сърце(на което пише "Обичам те") и разбира се,цвете.Може и да не ти се струва оригинално,но определено ще я зарадва.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Много ще й хареса някое огромно плюшено мече,което държи сърце(на което пише "Обичам те") и разбира се,цвете.Може и да не ти се струва оригинално,но определено ще я зарадва.
    ако не харесва плюшени рабути..не всички са като нас а пък и всеки 2ри подарява нещо плюшено на половинката си...това вече не е оригинално

moje da i podari6 ne6ty koeto na teb ti haresva i taka vinagi 6te se se6ta za tebe

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    аАа измислих го...защо не и подариш нещо твое..смисъл не да и купиш ами...оф надявам се че ме разбра

Ако ще ти помогнат тези online магазини, ето още един - Get.bg. Една година... Аз наскоро имах една година... За какво се сещам... Може гравирано бижу(да се гравира нещо лично ваше), някаква хубава рамка с ваша снимка(не толкова оригинално)... Едната година е по-специална от другите "месеци". Аз също винаги много се чудя когато трябва да избирам подарък, но по-лесно се сещам за подаръци или изненади за "месеците", от колкото за годишнина. На мен ми е трудничко честно казано.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Също, сега се сетих... Предполагам, че много ще и хареса голям букет(няма значение от какви цветя), но без разни станиоли, възможно по-свеж. Но това като добавка към подаръчето. Може да е малко подаръче(гривничка примерно) и голям букет. И да скриеш гривничката(ако е в някаква кутийка или торбичка - има много хубави) в цветята. Ако се сетя друго ще пиша.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си