- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВЛЮБЕНИ ЛИ СТЕ?
Това мойто е само накво физическо привличане, още не е любов, ама аз не ща и да съмвлюбена май![]()
Толкова влюбена не съм била през целия си живот.......
Ми май на там вървят нещата.
2т. системно
Еми честно казано май не съм се влюбвала сериозно.Почти винаги е било само привличане за определен период от време и после всичко изчезва.. ;(
mm..Samo privlichane ...OSHte Nqma sleDi ot liubov
..
Да,сегаИ всеки ден все повече хлътвам
![]()
da samo edin put i togava bqh yjasno 6tastliva no ne iskam pove4e da se vlubvam![]()
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Не![]()
seriozno vlubena sam bila i o6te si go obi4am 4oveka ni6to 4e ne sam s nego ot dosta vreme..a drugoto e bilo pak vlubvane no byrzo mi e minavalo i po skoro e bilo privli4ane..sega 6te vidim sega6noto kakvo 6te stane![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
Ми..Да усещал сам го това..Чувство !Даже и савети мога да давам
![]()
![]()
![]()
![]()
Be The Best ! That is LIFE !
:P
Влюбвала съм се няколко пъти ,но съм обичала истински само веднъж.А сега пак съм влюбена![]()
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Не съм била влюбена преди да срещна сегашния си приятел - но в момента се чувствам толкова щастлива, че ако това не е влюбване, здраве му кажи![]()
Дам...всички ми повтарят,че само за него говоря,а това не е добре![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ами в момента съм за 1 път и имам чувството ,че искам да е за последен :P![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
ДАи то до уши
![]()
![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
ve4e sam na mnenie 4e nqma lubov dnes za 2ri pat me razo4erovaha mnogo zversi i me otkazvat ot jivota.....
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Не, и не мисля че некога 6а се влюбя!Първоначално написано от CooL_CheRRy
![]()
![]()
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
mda..o6te sum vlubena makar da be sum ve4e s tozi 4ovek....mn e gadno
felacio za si4ki
az s1m se vlubvala nqkolko p1ti,no istisnki obi4ah i obi4am predi6niq si priqtel...no kakto vinagi ne moje da s1m 6tastliva.....![]()
![]()
Lubovta e ne6toto koeto me ot4aiva nai mnogo!!
![]()
Would you tremble if I touched your lips?
Would you laugh oh please tell me these
Now would you die for the one you love?
Hold me in your arms tonight?
Може би не съм, но съм сигурна че обичам![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Не, не съм.
vengeance knows no mercy