- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- RaztursVashTa noVinKa
Takaa sega vuv vtornik nova sreshta na foruma v 1 i 30 na pilonite na ndk....pokaneni sa vsichki ama e preporuchitelno samo nai-ludite da doidat![]()
aide Love ya aLl i se zaPisvaite,koito shte idvate
az mislq,che shte doidadano samo nekoi problem ne mi poprechi.Inache sum tam..nema propusna tva ... Obichkam vi i az :P
![]()
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
6te se opitam no ni6to ne obe6tavam![]()
Hahah.Те срещите ще станап през денРъчкайте поне снимки
![]()
Хъъм при добър късмет ще дойда да ви мерна
i az estestveno sum tam...na kude bez mene....a ta....az sumbulgarche mejdu drugoto si mi obeshtal da se viime taka che bez opravdaniq![]()
mi mojebi i az shte doida ako se subyda po rano![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
stavash che inache boiПървоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
shte se postaraqПървоначално написано от BeBencEto
![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
ми аз най-вероятно тогава ще съм на НДК, тъй че може и да дойда да ви потормозя с присъствието си![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Аз ше дода от Шумен, или няма аз за ко съм ви![]()
idfash vednaaПървоначално написано от YouR_PoisoN
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!